Valborg

Ska försöka nana lite snart, eller iallafall försöka med en sån powernap, annars kommer jag aldrig orka ikväll !! Skulle gått upp klockan 6 men tryckte på snooz sju gånger tills klockan blev tjogo i :/ och då fick jag skynda mig lite extra !! När jag slutar var det bara hem och vända och åka till göteborg för en intervju :D Håll tummarna !!

Hoppas det blir fint väder ikväll :) Ska grilla med mina sötisar och lovar det blir bilder !! Och om dom inte blir för mörka vet ni vart dom hammnar !!

Nu är the hills.. Puss

image450
Vill ha den rosa färgen i mitt rum :)

Fin bild

image449

Godmorgon

Har köpt världens finaste bikini :) La undan den tills igår men hann inte köpa den eftersom jag va tvungen att skynda mig iväg till dansen så imorse när jag vaknade tog jag min lilla rosa pärla och åkte iväg till knalleland och köpte den direkt !! Är så kär i den !! Kommer lätt använda sönder den i sommar :D Kostade 196:- på H&M så det va sommarens fynd !! Nu ska jag äta frukost, en skinkfralla någon ?!

image445

Mer frukost...Tack

Mobilen ringde imorse och jag dansade mig upp ur sängen, kan inte göra annat när väckningssingnalen är Rockaway med Leeze :) Såå härlig, nästan inga problem att gå upp klockan fyra då. Skyndade mig iväg till jobbet där vi packade all frukt. Något som va nytt var att chefen hade köpt frukost till oss så gott :D Jag blev riktigt lycklg av mina skink mackor !! Bra gjort chefen ;) mer sånt tack !!!

image436

Efterfesten.com

Tog bort efterfesten för ett tag sedan, kände att det inte fanns någon mening att ha den !! Den skapade bara ett beroende att alltid kolla vilka besökare man haft och vilka medelanden man hade. Och såklart gå in och kolla andras bilder :) Det va det som va det roligaste !! Därför startade jag en ny igen. Vill ju kunna se andras bilder !! Men funderar på att ta bort den för gott nu. Kan ju gå in på andras bloggar om jag vill se bilder :) Får se hur jag gör men antagligen blir det ingen mer efterfesten för min del !!

image440

Audrina Patridge

På tal om att jag ska lägga ner efterfesten var jag inne på min Myspace sida och blev "vän" med Audrina Patridge !! Hon är såå fin, älskar hennes hår :) Det är hon till Vänster jag menar !!

image437

Usher

image438
Såg Ushers nya musikvideo "Love In This Club" Såå bra !! Behöver en haklapp ;) såå fin !!
http://www.youtube.com/watch?v=si8ATM8SSmo&feature=rec-fresh

"SOME GIRLS ARE JUST BORN WITH GLITTER IN THEIR VEINS..."


image435
"A girl should be two things: classy & fabulous..coco chanel"

Godmorgon

Uscha.. huvudet mår inge vidare !! Men kvällen igår va hur bra som helst :) Började kvällen med grillning utanför min lägenhet, gott kött och potatissallad ;) Sedan spelade vi kubb. Efter detta stack jag iväg till sandared där jag träffade Emelie, Johannah, Nicke och Micke !! Jag och Johannah konstaterade att senaste gången vi setts var när hon firade sin 20 års dag :/ Det är föör länge... Sedan åkte vi ner till stan och ramlade in på X&Y :D Hur skoj som helst där Micke och jag spenderade våran kväll att irritera andra ;) kanske inte så smart att nämna hur men men, vi hade skoj iallafall !! Hur som helst slutade kvällen med kyklingbitar på mcdonalds och en mobil som dog :/ Så om du undrar varför jag inte svarar är min mobil helt fuck off.... Jätte knäpp !! Nu ska jag gå och lägga mig en stund så mitt huvud mår lite bättre. Fucker out ;)

image434

mums

image431image433
Fikade med emelie på cafeviskan :) Tog var sin macka som vi satt och mumsade i oss !! Var sjukt mycket folk men som tur va fick vi ett bord direkt !! Sen gick jag och ladda på min mobil !! fast det är ioförsig ingen ide för jag kan ju ändå inte använda den att prata i längre :/ nått är allvarligt fel på den !! Usch och blä !!!

ska bli så skoj att gå ut ikväll :) kommer nog vara sjuk mycket folk...Men det är bara skoj :) Men har ingen aning om vad jag ska ha på mig !! Som vanligt

Graffiti

image430

Utgång

Skyndade mig iväg och hämtade Andrea hemma hos hennes pojke, eller dom bor ju praktiskt taget där :) Sedan plev det mycket tupperande och spray !! Efter nån timme ringde det på dörren och in klev matilda som en liten sol !! Drack upp det sista av min lanzarote dricka och skyndade oss ner till stan, och bakom oss lämnade vi en lägenhet som luktade hårspray ;) Vimel, trägårn, Tonic och Swing. Men hamnade på Mc donlands tidigt med pommes för att titta på allt folk !! Sedan träffade vi herr Mossberg som själv konstaterade hur rund om fötterna han va. fast han avslutade samtalet med - nä, men jag är inte så full. haha, stackarn... Han skulle upp och jobba klockan 8 idag !!

påvägen hem köpte vi en chawarma :D Jag har lärt mig vad den heter !! Och traskade hemmåt med våra trötta fötter !!



Matilda - Hon är gravid
Elisabeth och Andrea - VA ?!
Matilda - Hon är gravid !!
Elisabeth - Va ?! Oj !! Men hur ?!
Andrea - eh...

Nya Äventyr

image426
Åt sushi idag :) Såå himla gott. och bra sällskap också !! Sen gick vi runt och fönstershoppa och dreglade över alla kläder och skor vi inte ska köpa !! Men mysigt va det !! Tror nästan att vi förbrände våra sushis när vi gick från stan till knalleland !! Så duktiga va vi !! Nu försöker jag få med min Andrea ut på äventyr :) Och snart ska jag hoppa in i duschen !! pusspuss

Frågor


image425
HAR DU POJKVÄN?
Nopp
VEM SPOTTADE DU I ANSIKTET SENAST?
Haha, jag råka spott-prata när jag skulle säga något till min syster igår ;)
HUR TIDIGT STIGER DU UPP?
Måndagar...Klockan 4 :(
SENASTE INKÖP?
En vår jacka och ballerinaskor :)
VEM RINGDE DU SENAST?
Andrea !!
VAD HAR DU PÅ DIG JUST NU?
svarta jeans och ett rosa linne och en vit överdragströja
VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL?
Sova
TYCKER DU OM ATT SOVA ENSAM?
JA!
HUR MÅNGA BIOLOGISKA SYSKON HAR DU?
fyra :)
RÖJARKVÄLL MED POLARNA ELLER MYSKVÄLL MED ÄLSKLING?
Röjarkväll med tjejerna :) eftersom jag inte har någon älskling ;) 
GILLAR DU ATT LAGA MAT?
Jaa, det gör jag !!
HUR MÅNGA PAR SKOR HAR DU?
oj oj oj, vill inte veta ;) men inte tillräckligt ändå !!
VEM SOV DU ÖVER HOS SENAST?
Tror jag slummra till när jag körde till jobbet i måndags ;) så trött så trött
VART HAR DU ONT?
På mitt blåmärke som jag fick när jag jobba !
SKOSTORLEK?
36
HUR MÅNGA KUDDAR HAR DU I SÄNGEN?
8 <3
NÄR SKA DU GÅ OCH LÄGGA DIG IKVÄLL?
NU! God natten!

Snodde dom här frågorna från Idas bilddagbok ;)

Sommarbilder (L)

image417
Jag försöker få tag i en blomma

image419
Älskar verkligen när träden börjar blomma !! Så himla fint :)
image420image421
Ja, det finns inte så mycker jag kan säga haha
image422
Mys på bänken
image424


Dagen

Så nu har jag skrubbat, duschat, solat, och tagit bort mitt gamla nagelack och smörjt in mig :) Annars har jag inte gjort alls mycket idag !! men det har varit skönt det !! Fikade med Emelie där vi pratade strunt !! Sedan gick vi genom parken och tog lite bilder !! Så himla fina kort !! Lägger in några senare !!

image416

Emelie - "rapar högt och tydligt"
Elisabeth - haha, mysigt !!
Emelie - Den va luktfri ;)

ToDo Lista

image411
  • Ta bort gamalt nagelack och måla nytt
  • Skrubba kroppen, Duscha och smöja in med lotion
  • Sortera mina kläder, skor och smycken
  • Mysa med varm choklad :)

  • Rachael Ray

    image410
    Hon är såå bra !! Älskar hennes program :)

    Dregel på tangentbordet

    Dagens, jag är sugen på, är sushi !! Vill verkligen iväg till eest :) Vore såå gott ju.. Nä nu måste jag sluta tänka på det annars hamnar det dregel på tangentbordet ;)

    image408

    Köpte en jeansjacka igår !! Såå snygg !! Älskar den verkligen !! Kommer använda sönder den i sommar :D Så nu för att byta ämne en tredje gång. Måste ringa sara och höra hur det blir i helgen, om det blir skövde !! Hade varit så skoj, men samtidigt kommer jag inte ha mycket pengar alls efter ett sådant äventyr :/ så det kanske är bäst om vi åker längre fram !! Ska höra med henne !! Annars blir det fika med Zaren imon och sedan ska jag kolla på när Nicke sparkar boll :D hoppas bara vädret blir fint !!

    Lyckotips av Carolina Gynning

    image407

    Fynd och bishop

    Igår fick jag ett meddelande från lillasyster fors, åka till H&M efter skolan, har sett en jättefin jacka ? Och såklart åkte vi :) Mina fynd va en jacka och ballerina skor i jeans :) Såå himla glad och jag behövde verkligen en vårjacka !!Efter det åkte vi till knalleland och jag hittade en jättefin klänning på Gina, så jag köpte den med men vet inte om jag ska behålla den men såå fin !!

    På kvällen fick jag förslaget att komma till Bishop och träffa Martin och Johannes. Funderade en stund på det och bestämde mig för att gå, men va lite orolig eftersom Johannes och jag inte va speciellt sams förra gången vi sågs !! Och när jag träffade killarna bad han så hemskt mycket om ursäkt så det va bra :D Kom en tredje person när vi satt och fick tillochmed ett privatband som spelade på sina guittarer :D Såå underbart, kändes att det börjar bli vår !! Och blev väldigt inspererad av Elias som berättade att han hade grillat under dagen så idag blir det för mig att köpa en engångsgrill och gå ner till parken... Lust att hänga på ? ;)

    Mardröm !

    Drömde så hemskt igår !! vaknade heelt kallsvettig och ville inte gå upp :( Drömde att det var en psykman som jagade mig för att jag inte hittade mitt körkort !! Sedan vaknade jag av min väckaklocka. Jag va så himla rädd och när jag vaknade vågade jag inte sätta ner mina fötter på golvet !! Men jag hoppade upp ur sängen och tände alla lampor.. och efter några minuter vågade jag gå in i köket och göra en cappucino.

    image403

    Pendlade mellan Swing och Vimel

    Kvällen började med att jag och matilda zicksacka mellan alla mina speglar !! Sedan skyndade vi oss ner till Vimel där vi knappt kunde ta oss fram bland folkmassa !! Det va grymt mycket folk så när vi kände att det fick va nog, sprang vi till swing där det va heelt tomt !! men det va rätt skönt det :) Gjorde vårat på dansgolvet innan vi kände att vi skulle tillbaka till Vimel !! Och så fortsatte vår kväll, att pendla mellan swing och Vimel !! Kallt kallt kallt, men vi sprang fort fort fort !!

    Kvällen slutade med en Charmarakisaki (kycklig kebbab) vid JC som vi slaffsade i oss på vägen hem !! Såå underbart gott !!

    image401

    Fotboll

    Jag och Emelie tittade på fotboll :) Nicke spelade, så duktig !! Han gjorde mål :D enbart för att vi satt där och hejade på !! haha !! Jag är dock inte så insatt i fotboll så när jag på sms svarade vilka lag det va som spelade svarade jag !! eh, det är det blåa laget som spelar mot det röda :D Så duktig är jag på fotboll !!

    image397

    Emelie hela dan :)

    image393
    Nu ska jag och Emelie gå till knalleland :) ska bli jättemysigt !! Sen ska jag förmodligen titta på fotboll med en annan Emelie !!!

    Tjejerna

    Åkte till Knalleland Jag Ronja mamma och Emelie !! Halva familjen ;) Jättemysigt !! Åt mCdonalds och belv serverad av en jättevirrig tant som svor åt kunder och tappade ut drickor osv, efter denna skräckupplevelse gjorde vi vår shoppingrunda sedan var det hemfärd då Ronja somnade så jag fick bara upp henne ;)

    image387image388
    image390image391

    Knalleland

    Nu ska vi upp till Markus jobb och lämna lite mat :) Sen åker Mamma Emelie och jag till knalleland :D Vill hitta något som jag kan ha på mig ikväll !! Lämnade tillbaka min paljettkläning :( Paljjetterna ramlade ju bara av :( Men den va ju så fin... Men nu har jag lite pengar över att slösa iallafall !! Nu ska jag hjälpa mamma med Ronja !! Puss puss

    image386

    En fredagkväll på gågatan

    Imorgon ska jag på kalas :) En killkompis som fyller år !! Ska bli såå skoj, läängtar !! Gick till stan idag för att få lite insperation om vad jag ska köpa, hittade ett par jättesnygga solglasögon på H&M som jag verkligen älskade !! Men köpte dom inte till honom ( för då hade jag inte skrivit om dom här ) Dom va pilotglasögon med blå ram :) Men nu vet jag vad jag ska köpa så ska knalla ner på stan igen senare igen !!

    Tittade på teater igår !! "en fredagkväll på gågatan" Scenen va såå fin !! såg precis ut som gågatan, vid swing, apoteket och hemtex... och funderade lite, Det hade varit en uppsättning i sig varje fredag jag sprungit runt där ;)Alla va så himla duktiga och jag ville också upp på scen speciellt när dansarna rockade hårt ;) haha, såå underbart !! Älskar det !! Nu ska jag luncha med min mamma


    haha, duktig jag är första bilen en tom scen och dom andra två när alla bugar :D haha borde gå en kurs !!

    - Färga aldrig tillbaka ditt hår

    Hahaha, mamma är så rolig!! Innan jag verkligen bestämde mig för att färga mitt blonda hår brunt ville hon verkligen inte att jag skulle färga det ! Tänk efter före Elisabeth !! Du är så otroligt fin i ditt blonda hår, gör det inte !! Och nu stack hon precis in näsan här där jag sitter och sa : 
    - Går det bra nu att du är barnvakt en stund, jag kommer tillbaka .... Åh, du är så fin i det bruna håret !! Färga aldrig tillbaka det !!
    Hahaha, hon är för söt min mamma och jag vet att hon är ärlig i det hon säger men det är så roligt ;)

    image381image380image382

    Nog om mig. Nu talar vi om dig. Vad tycker du om mig?

    • När man måste välja och inte gör det har man ändå valt.

    • Säg inte att du är fattig för att dina drömmar inte gått i uppfyllelse. Fattig är bara den som aldrig drömt.

    • Vi tycker alltid om dem som beundrar oss, men vi tycker inte alltid om dem vi beundrar.

    • Från botten finns bara en väg och det är upp.

    • Det finns två sätt att få lugn: det ena att aldrig göra vad man ångrar, det andra att aldrig ångra vad man gör.

    image379

    Kan inte han skära sig på ... När han ... eller ?!

    Åkte in till stan sent igår för att träffa Nikki och Andrea och fika :) Så härliga brudar... Pratade om allt från preventivmedel och om inte en kille kan skära sig på ... när han ... eh ja ;) Det va iallafall mycket skratt tills vi blev utslängda klockan åtta när dom skulle stänga. Sedan fick jag en glad överaskning när jag kom hem och såg att desperate housewifes hade säsongs premiär :D Älskar den serien !!!

    image378image377

    Zappande utan hänsyn

    Nu är jag klar på jobbet !! Funderade på att lyssna på CDskivor, som jag hittade hemma. Men jag föredrar nog radion när jag jobbar. Lyssnar mest på P3 eftersom dom har dom nyaste låtarna, sedan lyssnar jag på RixFM när det är prat, Sedan om det är reklam på dom två så lyssnar jag på Mixmegapol :D Så det blir endel zappande mellan radiokanalerna !! Men det är tur att jag är själv i bilen för då får jag byta kanal utan hänsyn !!
    image376
    Idag vill jag hitta på nått men vet inte alls vad :/ Funderar på att kanska dra med mina systrar till stan och leta present till en kompis som fyller år :D Så svårt att köpa till killar tycker jag men om jag får lite hjälp så ska det nog gå bra !!

    Elisabeth Fors

    Vem ringde dig senast? Saras mamma :)
    Vem kysste dig senast? Hemligt ;)
    Vem kramade dig senast? Ronja (min lillasyster)
    Vad står de i ditt sjätte sms och vem är de ifrån? Det var den, tack plutten ! - Zaren
    Vad brukar folk få för första intryck av dig? Väldigt olika !!
    Har du någongång klätt dig horigt ? Haha, ja i skolan skulle vi spela fjortisar så jag och emmelie tog på oss kläder som vi använder när vi går ut, men då sa våran lärare att han tyckte att vi inte skulle ha sådan horkläder ;) Hotpants och en kort kjol.
    Har du slått någon riktigt hårt ? Inte som jag kommer ihåg men jag vet att jag har bråkat mycket med mina systrar när jag var yngre !
    Använder du parfym? Klart !
    Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för ? Mina fräknar haha, om det är en kroppsdel
    Vilka slags killar faller du för? FEL killar! Haha!
    Vad kollar du först på hos en kille? Utstrålning och charm
    Vill du festa? Oftast
    Vad är klockan? 13.15
    Vilken färg har du på mobilen ? Rosa
    Vad ska du göra nu? Gå till stan med mina systrar
    Har du svårt att släppa andra tätt in på livet? Jag är ganska öppen men till mitt allra innersta kommer bara mina närmaste ;)
    Är du social? Oftast
    Vad tänker du när du vaknar? Vad ska jag äta idag ?
    Kan du gå utan smink? Jaa

    Jag ryser

    Frida Öhrn sjunger såå himla bra :) Får rysningar varje gång jag ser det här klippet !! Speciellt när hon tar i... Något som är lite roligt med det här klippet är att om man tittar på Linda Bengtzing så verkar hon nästan avundsjuk, hon höjer lite på ögonbrynen i bakgrunden !!

    Hej Hej

    Guud vad skönt jag har sovit !! Dansade igår så va heelt slut i kroppen när jag kom hem, så kunde inte göra något annat än titta på Cashmere Mafia och prison break :) Sen sommnade jag som en klubbad oxe ;) hahaha nä vad fult :D Sov iallafall jätte jätte härligt !! behövde den sömnen !! Idag har jag lagt in massa musik på datan, och ska snart tanka över lite på mobilen !! Sen så ska jag försöka städa lite, iallafall försöka att städa. får se om jag orkar ;) Men först ska jag vara lite barnvakt åt Ronja !!

    image375

    Carwash

    Nu ska jag iväg till dansen men innan dess tänkte jag städa bilen !! Det behövs verkligen nu... Ser ut som jag bor i bilen nu haha !! Så nu ska den bli ren och fin !!

    image374

    Jason Mraz - I'm Yours

    Min favorit låt just nu !! Varje gång den spelas så är det inget annat än högsta volym som gäller !! Älskar den !!

    Min måndag

    Var såå trött imorse, ställde klockan på 03:50 så jag knude snooza tio minuter :) Va hysteriskt på jobbet !! Blev jättesena pga att bilarna krånglade och jag vi fick byta bilar med varandra :/ alltid ska det vara nått !! men det gick bra men det blev en lååång arbetsdag ! Så nu ska jag titta på Hills och sedan sticker jag iväg och ska dansa

    image372

    I need a blogg

    Vaknade precis och tog snabbt fram datan !! I need a blogg, det första jag gör är att bloggar :D haha, min dagbok ;) Igår åt jag tacos med familjen !! såå himla gott :D Sen sprang jag vägen mellan husen och hoppade in i duschen. Och efter en halvtimme kom zaren !! Så efter att ha stressat som en blå hade det färgat av sig på min morgonrock ;) Så med Zaren som smakråd blev det återigen min jeansklänning som jag tog på mig till ett par svarta jeans !! Sedan ringde Kimmy och ville att vi skulle komma förbi en förfest som låg några hus ifrån där vi var !! så stress igen, sen gick vi dit !! Jätte goa människor som där som efter några drinkar fick lyssna på "plättar med sylten på" Påväg ner till stan splittrades vi eftersom vissa ville till harrys och andra till trägårn. Jag och zaren gick till swing ! Träffade en videomixkille som höll mig sällskap när jag letade efter zaren ! och tillslut hittade jag honnom hoppandes och dansandes på dansgolvet :) så efter några sväng om så var han borta igen :/ haha, det brukar annars vara jag som försvinner hela tiden ;) Så på vift efter honom igen hittade jag en annan Robin som hjälpte mig att leta... Men tyckte lite synd om honom när en tjej kom fram och berättade vad hon tyckte om honom. Fatta inte vad han hade gjort ?! Efter swing var det dags för mcdonalds, då kom Emelie och ville gå ut och prata, så när jag ropade hur många kycklingbitar jag ville ha vände sig folk efter mig "Jag vill ha sex, sex !!....Alltså...alltså inte nio !!" ehhh, ja sen gick jag och emelie ut !! Hon va lite ledsen så efter lite snyftande hoppas jag att hon mådde bättre :) Tycker om dig min lilla ärta (L)


    image371

    sphynx du kan inte motstå den !!

    image370

    Vill vill ha. Så fort jag får pengar ska jag skaffa en liten kattunge och lekkompis till Nolita :) Och jag vet precis vilken kattras jag vill ha... Sphynx !! Sååå underbart fina och inge mer katthår !! Gärna för mig !! Älskar dom... Det är bara att erkänna att du också gör det !!

    Paljetter

    image369

    Jag har köpt en gina klänning ! men vet inte alls om jag ska behålla den :/ Funderar och funderar !! Får se antingen ska jag ha den ikväll eller så struntar jag i den !! har ju hittat en väska som är supersnygg. Kanske köper den istället !!

    Proppis

    Vaknade redan klockan åtta och började messa folk för att se om det bara var jag som var vaken !! Och förvånad blev jag när folk faktiskt svarade :) haha, är det bara jag som brukar sova till klockan 10 på lördagar ?? Träffade Andrea klockan nio för att fika lite på Orion !! Mys :) Måste måste måste träffas oftare !! Sen vandrade jag hem och hade en heldag med min kära syster, knalleland och sen inhandling av tacos :D Är såå stolt över dig och älskar dig av hela mitt hjärta !! Det finns ingen som du !! Du är såå otroligt bra ;)

    Nu har jag precis ätit massa massa tacos !! och nu kommer mamma in med en stor godis skål så nu ska ja frossa :D Sen ska jag springa hem och kasta mig in i duschen och sen blir det fest !! Kanske ses vi ute ;)

    image368

    Vimel på vimel

    image367Va på Vimel igår med Matilda :) Jätte mysigt !! satt och spana in allt folk som kom och gick från där vi satt. Och då och då fick vi oss ett gott skratt när lite för fulla människor ramlade in !! Sedan tog vi en promenad på stan som var heelt öde, fast sprang på Andrea och hennes familj :) Sedan sprang vi på herr mossberg som knappt kände igen mig med mitt bruna hår ;) Tillbaka på vimel satt vi och diskuterade silikon och löshår tills min kära syster ringde och ville ha skjuts hem, så när klockan blev halv två åkte jag iväg och hämtade henne sen blev det hemmåt färd !!

    Fika med Nikki

    image363image364
    image365image366

    shoppoholic

    image361image362

    Blev jättekär i en väska och en scarf som jag såg på Gina igår !! Vill ha :D Men har bestämt mig för att börja spara mina slantar så ska inte köpa... Inte idag iallafall !! Ska vänta några dagar, för då känner jag mig lite duktig !! haha shoppoholic ?! Jag... kanske lite

    Turkisk suguk

    Jag skratta så jag låg på marken när vi var och handlade...Var bara tvungen att ta ett kort ;) Erkänn att du ler när du kollar in bilden !!

    Guldlock

    image358
    Ska ut med matilda senare, funderar på att försöka få till fina lockar i håret
    men jag är rädd för att jag inte kommer att lyckas och det kommer
    då sluta med att jag har en tråkig toffs istället ;)

    Blåa till bruna

    image356
    Jag vill köpa bruna linser igen !! Min kära lillasyster tappade bort mina förra
     :( Men jag ska köpa ett par till nu snart !! Tycker det är så himmla fint med bruna ögon. Så är jätteavis på alla er brunögda ;)
    image357

    Vårväder och kläder


    image354Har kommit hem från att stan nu ! va mysigt att fika med min söta vän :) Det blev the och paj på caféviskan ! Blir så himla glad när det är fint väder. Det gör så mycket. och vad mycket dom hade fått in på Gina och H&M va ju i stan igår !! Hittade jättefin väska på Gina. Vill vill ha !! Lägger ut lite bilder på mina fynd senare, har kamerasladden hos mamma !! Träffade Simon och hans mamma också !! Dom är så härliga ;) blir alltid så glad när jag lyckas springa på dom !! Ska på kalas hos honom på fredag ska tänka ut något bra som jag ska köpa :D

    Dagens :

    Dagens humör: Saknar min kära vän !!
    Dagens mående: Jo jag mår bara bra tack :)
    Dagens borde: Spara mina slantar
    Dagens frisyr: Sidlugg och toffs.
    Dagens klädsel: Jeansklänning/linne med svarta jeans och höga skor
    Dagens planer: Nu ska jag fika med Nicole, senare ska jag ha beck-kväll med tacos sedan en drink på vimel med matilda ! 
    Dagens materiella vill ha: Nya höga skor !!
    Dagens längtan: Sara !!
    Dagens fundering: Vad är det engelska ordet för fika ?
    Dagens beroende: Sushi :D
    Dagens tråkigaste: Vet inte !
    Dagens tidning: Ett gamalt nummer av Glamor :D
    Dagens låt: Takida -Curly sue

    image353

    Någon som vet ?

    Jätte knäppt har just kommit på att det finns inget ord i engelskan för fika ? eller är det nån som vet hur man säger när man menar att man vill ses på fika ? Jag har hört "let's grab a cup of coffee" men om man inte dricker kaffe då ?! ;) Nä blev verkligen fundersam !! hur som... Nu ska jag fika...helt på svenska med Nicole :D

    image352

    Behöver tröst !

    Jag behöver trösta mig nu när sara har åkt !
    Jag behöver köpa ett par skor, riktigt riktigt höga skor !!

    image351

    Någon som vill hålla mig sällskap

    Någon som vill hålla mig sällskap på eest och äta sushi ? Är så himla sugen på det !! Kan inte fatta att jag verkligen tycker om det !! för två år sen hade jag aldirig ätit något med fisk i, speciellt inte sushi !! men nu ÄLSKAR jag det !! Det är verkligen men favoriträtt !! Gillar dom med lax eller avokado och med någon majsröra i :D Nä nu ska jag inte skriva mer om det för då kommer jag dregla på tangentbordet ;)

    image350

    Sakna ...


    image347




    Nya Äventyr

    Nu har hon åkt !! Hur ska jag klara sju månader utan dig ? haha, det kommer bli som vi sa alla kommer gå under !! Nicke kommer bli ett tjockt MVG barn, Emelie kommer bli en sektledare, Linda kommer bli hemmafru och jag kommer bli en anorektisk strippa ;) och allt detta på sju månader !! Hahaha, nä det får vi väl inte hoppas på :) Men det kommer bli tomt utan våran lilla tomte som gör dagarna lite roligare !!

    image340

    Gina har fått in Bikinis

    Snart ska jag träffa min sötis för sista gången på 7 månader :/ uscha... Kommer sakna våra galna upptåg, våra vardagsträffar våra söndagsmiddagar och våra rockiga utekvällar !! Vem ska jag nu göra våran hemmadans med ? Kommer sakna dig rätt mö ;) haha !!

    Ska köpa en jeansklänning som jag har lagt undan på H&M nu !! Sen har jag sett glimtar av bikinisar på Gina !! så ska springa dit och undersöka saken lite nogranare :D

    Puss puss
    image339

    Shopping på Gina :D

    image337
    Köpte en klänning på Gina idag :) Älskar den verkligen !!
    Provade den häromdan och har inte slutat att tänka på den
    sen dess och nu är den min !! min min min :D

    Min kusin åker snowboard

    image336
    Va bara tvungen att lägga ut den här bilden på Robin !!

    Godmorgon

    Är ledig idag så men vaknade tidigt och gick ut på min lilla morgonpromenad med Mickels Ipod haha, ja han ska få tillbaka den snart :) Sen åkte jag iväg och sola min bleka nos och nu sitter jag och väntar på min söta mamma för vi ska ha en heldag tillsammans !! Mys... Fast sen så ska jag ju träffa min ängel som åker snart www.saralarssonsblogg.blogg.se Kommer sakna henne så sjukt mycket men ibland är vännerna viktigare än relationen. Haha, det är djupt men väldigt väligt sant om man funderar lite på det

    image333
    Min mamma (L) Tack att du alltid finns där för mig

    Tjockismat

    Igår åkte Sara och jag in till stan och träffade Emelie och Nicke. Emelie skulle klippa sig och hon blev såå fin så fin :) Sen skulle Nicke träna fotboll så vi körde upp honom till sjöbovallen. I bilen diskuterade vi hur Emelie va för två år sen. Vi skrattade så vi fick ont i magen. Stackars Erik tyckte vi men han borde ha sagt ifrån ;)

    - Nu har jag gjort mat, hällde ner lite grädde så det blir extra bra
    - Va?! Är du heelt dum. Nu har du förstört allt. Jag bantar ju !!
    - Oj, förlåt !
    - Du är dum dum dum, jag tänker inte äta den här tjockis-maten ! ... Okej då, men det är dit fel om jag går upp i vikt

    image335
    Haha, Du är för go gumman !! men tur att du är äldre nu ;) Tycker om dig !! Massa...

     

    jag är en räddhare

    Nu är jag hemma igen efter sjusvåra år med mina skor !! bläää, hatar verkligen skoskav :( Första visiten blev till apoteket för att köpa plåster sedan möte jag upp Matilda och vi trippade iväg till tantgrön ! Efter mycket skvaller gick vi och möte Sara och Sara på Orion och skvallrade lite mer. Sedan spenderade vi våran tid i Ginas omklädningsrum. Och sen på HM blev jag totalt förföljd av en tjej. Blev jätterädd och åkte snabbt ner till undervåningen för att gömma mig ! Så ringde till sara som fortfarande var på övervåningen och frågade om tjejen fortfarande var kvar. Men som tur va var kusten klar :) Usch vilken räddhare jag är !!

    Fikapause med Cupcake

    image331
    Nu ska jag ner på stan och fika med en söt blondin !! pöss

    Blondin till brunett

    image330
    Vill oxå ha brunt hår ...

    Vill verkligen färga håret brunt. Tycker det är såå himla fint !! Kanske kommer få ett infall och göra det en vacker vårdag :D vem vet !! Hade varit skoj iallafall

    Älskar min lillasyster

    image324image325image328
    Lisa hjärta Ronja

    "Mat-och-sov-klocka"

    image323
    Nu kurrar min mage och min mat och sovklocka ringde precis
    Så mina kära barn puss på er

    Sushitjejerna

    image320image322

    Myste på eest med sara i veckan :) kommer verkligen sakna våra sushidagar tillsammans och hur vi alltid klagar på att takeawayteet är för varmt !! och hur vi kollar in människorna på stan och komenterar !!

    - Titta på henne, Fattar inte varför hon ska gå i högklackat när hon inte kan gå i det ? 
    - Men hon kan gå i höklackat... Gå som en kosa ;)

    Nä usch vad hemska vi är men men det förgyller våra dagar och det är ju ändå ingen som hör vad vi säger eller vet vem vi säger det åt :D puss

    Lanzarote 2008

    image303



    image308






    image311




    image315

    Roliga komentarer:

    Sara - Förlåt "att" jag frågade !!, Sara använder kaninörorna på helt fel ställe

    Nicke  - Han taffsade på mig och micke hela tiden !
    Sara  - Ja han va säkert hård !
    Nicke  - Jag blev bara lös i magen.
    Lisa  - Mysigt Nicke !!

    Det är dom rummsrena komentarerna som for ur oss igår när Sara, Nicke och jag åt middag hos Emelie :) Diskutionen om tigerbalsam och geishakulor är bättre om jag lämnar åt fantasin !!

    image302

    Sara, jag nicke och emelie

    Till min lägenhet

    • Rosa väggfärg till en fondvägg
    • Boxar så jag kan börja sortera mitt smink
    • Speglar till hallen
    • och någonstans att ställa alla mina älsklingsskor



      image301

    kvartövertre mess

    Dansen var inställd idag så ska snart till Emelie som slutar jobba nu :) Ska bli kul med lite tjejsnack och uppdatera henne om helgens bravader !! haha, det första jag gjorde var att radera alla skickade kvartövertre mess :D Nämen helgen var rolig, älskar sandaredskillarna :D Och det va skoj att viktor hängde på !! Nä nu ska jag äta lite...



    Hej du sitter och stirrar, jag vet du vill ha mig, så ställ ner ditt glas och följ med mig hem.

    People are all the same

    Vilken dag är du född på ?

    Jag är ett onsdagsbarn :
    Onsdagsbarn får lida ont, men kärt besvär. De som är födda på en onsdag, har snabb uppfattningsförmåga, de är intelligenta och läraktiga, men de kan också vara ganska självsvåldiga.

    image299

    Kolla själva vilken dag ni är födda på:  http://goto.glocalnet.net/peking/birth.html

    Iväg och dansa

    Snart ska jag åka iväg på dansen. Tror inte att jag kommer göra många piruetter idag inte. Men efter att ha tagit en ipren ska jag ändå åka iväg, sen så får jag se hur mycket jag orkar ! Kanske bara kan va med på koreografin. Men då får det vara så !

    image290image298

    Björn Gustafsson

    image282

    Har bokat biljetter nu !! :D

    Vimelbilder

    Hittade vimelbilder från i lördags och som vanligt försöker jag hålla mig bakom kameramannen men lyckades inte på alla bilder ;)
    image293
    Hänger med er... Sötisar

    Sjuk

    Gick upp som vanligt klockan fyra imorse, kände inte alls för det men efter en kopp cappucino och en macka kändes det lite bättre. Så med lite snö på bilen åkte jag iväg och började jobba. Några timmar gick och jag kände mig mer och mer sjuk, så när klockan blev åtta åkte jag hem och la mig i sängen och förklade mig sjuk !!

    image292

    Nu ska jag krypa till kojs igen så att jag snart mår bättre...

    Sängliggande

    Kom hem seent igår efter sista utekvällen med sara nu innan hon ska utomlands, så idag har jag varit sängliggande med nerdragna persienner. Funderar på att snart gå bort till pizzerian och äta den största pizzan dom har!!

    image512

    Efter det ska jag städa ...

    Curly sue


    Älskar den här låten !
    - Those eyes cannot ever lie



    RSS 2.0