Hänt 2008

☆ Lanzarote med Sara

☆  tre olika jobb
 
☆ Sara åkte iväg till Korsika *snyft !!

☆ Roadtrip till Skövde

☆ Dansuppvisning

☆ Åkte båt

☆ Köpt massa nya möbler till lägenheten.

☆ kört moped hahaha

☆ Var uppe i östersund och hälsade på min storasyster!

☆ Har gett blod tre gånger och slösar alltid dom 50kr jag får på något som är extremt onödigt ;)

☆ Färgade håret brunt

☆ Nya vänner

☆ Under året har jag också förlorat vänner. Så synd när sånt händer, men endel vänner ändras och är inte längre samma person som dom en gång var.

Detta är bara några saker som har hänt 2008 och jag undrar vad som kommer att hända 2009!! Hoppas att det kommer att bli det bästa året (:

fortfarande sjuk

Är helt svag i kroppen och orkar inte göra speciellt mycket!! Halsen känns som att jag svalt 100 gettingar och igår hade jag hur många konstiga drömmar som helst. Varför ska jag vara sjuk just nu? VIll bli frisk!!! NU!

Vilken väljer jag?


Har hittat två saker som jag verkligen vill ha!! Den ena saken till min handled och den andra saken till min lägenhet. Saken är bara den att jag känner att jag måste välja:/ Såå svårt!! Har ju tappat bort min guld guess klocka så nu behöver jag en silver!! Men samtidigt så är jag heelt kär i den här byron och älskar detta träslag, men samtidigt så håller jag på att leta ny lägenhet så vet ju inte om den kommer att passa in...Åh vad svårt!! Älskar dom båda och dom kostar lika mycket? så vad väljer jag??

kom inte på någon bra rubrik

Igår gick jag och Emelie hem till mig och skulle kolla film, men min dumma DVD kunde inte läsa cdformaten så det blev sexandthecity serien istället.. Det var riktigt mysigt och jag kom att tänka på hur glad jag är som har så många syskon. Hade aldrig velat vara ensambarn!!

När Emelie hade gått och jag skulle sova hade jag sååå sjukt ont i halsen!! Kändes som om det var någon som sågade mig på insidan av strupen... Jag drömde till och med om den där reklamen för stepsil. Men antar att det oftast är värst på natten!! Usch, hoppas det inte är lika ialla inatt!!!

tänkvärt


Maybe mistakes are what make our fate... without them what would shape our lives? Maybe if we had never veered off course we wouldn't fall in love, have babies, or be who we are. After all, things change, so do cities, people come into your life and they go. But it's comforting to know that the ones you love are always in your heart... and if you're very lucky, a plane ride away

vill bara bli frisk nu

Sov hos mamma inatt, så låg och hosade hela natten i gästsängen. Jag hoppas verkligen att jag blir frisk till nyår. Ska dricka massa jucie och sova mycket så kanske jag lyckas!! hoppas hoppas hoppas!!

Ska krya på mig


Har varit hos mamma halva dagen idag! Ätit pannkakor och nu kom Emelie precis hem från sin fika på stan med en stor godispåse från hemmakväll (: Tack så mycket sötnos!!

I swear


Even if I lose that thing I want the most I swear I gotta smile for today, smile for tomorrow and smile for the rest of my life.

Nu är jag också sjuk


Idag har jag legat i sängen hela dagen, alla persienner nerdragna, tittat på Harry Potter och ätit nudlar. Såklart har jag också blivit sjuk. Kände det igår när jag gick hem till Anell och Andrea där vi spelade spel och åt pizza. Det sista så satt jag och små skakade och mådde inte alls speciellt bra så fick ringa min storasyster som kom och hämtade mig. Så idag har jag inte gjort något vettigt alls, men tänkte iallfall säga hejdå till Veronica som åker iväg till Alex idag men när jag kom upp till mamma så hade hon precis åkt!! balle det är inte min älsklingsdag idag

Can I trust in my own heart


As you go through life you'll see
There is so much that we
Don't understand

And the only thing we know
Is things don't always go
The way we planned

Lyrics


You don't have to be afraid of what you are

Min och Emelies shoppingdag


Vaknade 8 imorse och gjorde oss iordning och åkte direkt till knalleland

Stod i kö i en och enhalv timme på gina så var vrålhungriga efteråt!!

Juldagen

Emelie och jag gjorde oss iordning hemma hos mig med Abba låtar och massa tjejprat. Sen körde Veronica mig till Sjöbo där alla var i full gång med förfesten. Var riktigt skoj och kul med lite nytt folk :) Tog bussen ner till stan där jag lyckades ramla på en jätte hal trappa... Så sjukt ont!! Sen delade vi upp oss, och jag hamnade på Harrys. Där träffade jag Becka och vi dansade hela natten.

Kvällens lärdom: Gå tidigt från förfesten om det är mycket folk som ska ut, annars blir kön sjukt låång!!

Låttext:
You know who's raw
As if you didn't didn't know before

Tråkigheter: Jag snubblade och ramlade i en stentrappa så aj aj aj!!! Gör sjukt ont

Bråk: Inge bråk, men busschafören blev inte så glad när jag inte hittade mitt busskort:/

Roliga komentarer: 
Martin - 
"mamma sa -kom inte hem igen med rödvin, nu kommer jag  komma hem med blod"

Sötaste:
Veronica som alltid ställer upp och köra mig så jag slipper ställa bilen i stan!! Tack söt!

Sötnosarna som inte följde med till harrys men som hängde på swing när jag var påväg hem!!

Martin var lite kramgo och löffe fick lida ;)

Jonas var proper Och stackars martin började blöda :(

Basket!

Drog med mig emelie och dennis till Montisoriskolan för lite basket

Bollen ville inte riktigt dit jag siktade

Men det var skoj ändå

Får ju passa på att spela innan det kommer snö!

Denna bollen satte jag faktiskt!!

Emelie och Dennis har förmodligen smygtränat:)

Outsider

Vaknade imorse och kollade på en väldigt gammal film hahaha

Det var filmen vi spelade in på Bäckäng

Usch tycker det är jobbigt att se sig själv på film men det var ändå lite skoj!!

Saknar...

Känns som att det var 100 år sen

Slut...

JULAFTON

Vad säger ni om denna julgranen..Lika bred som den är lång haha!!

Julens största tradition kalle och julmaten.. äter mig alltid för mätt ;)

Dom vuxna fastnar också framför kalle!!

Sen kommer tomten, och kevin försvann...Hmm, kontigt ;)

Ronja tyckte om tomten och han fick tillochmed en kram!!

Emelie och Sonny

Skönaste!! Emelie provade en massage grej och wow... måste önska mig en sån nästa jul!!


En underbar jul!! massa god mat och fina julhälsningar och paket!! Hoppas alla har haft en lika mysig jul som jag och en engång GOD JUL!!

God julen!!!

Julafton!! Har precis kommit över till mamma och nu ska vi strax äta frukost. Emelie har bakat scones :) Igår fick jag iallafall köpt alla klappar!! Är ingen mästare på att slå in dom men gjorde mitt  bästa. Skulle villja gå en kurs, hur man slår in presenter!! Men får ta det nästa år eller nått...

Nä nu mina kära små barn ska jag iväg och njuta av julen!!
PUSS och GOD JUL PÅ ER!!!

Hej goingar!!


Har precis gjort min egna variant på wok away´s takeaway ;) Det blev såklart inte lika gott men ändå helt okej, får helt enkelt ta och öva mig!! Har iallafall börjat lära mig äta med pinnar nu:) äntligen!! Har övat i över tre månader och ätit med pinnar till allt haha!! Imorgon är det dan innan jul (kanske nån som missat;) Då blir det shopping på hög klass!! Ska kolla mitt kort och se skilladen på vad jag har på kontot idag och vad jag kommer att ha imon.. Eller kanske bäst att inte veta haha, men måste ha lite kvar till mellandagsrean.

Nu ska jag iväg och bada...

puss

Snart är det jul

Idag guidade jag min gotländska pappa i borås :)


Städade en snabbis imorse, sen ringde min låtsaspappa och frågade om jag inte kunde hjälpa honom att hitta i borås. Så vi tog bilen och åkte runt lite, sen åt vi på knalleland. Nu ska jag strax hem och tvätta lite kläder så jag har någonting att ta på min på jul! Sen ska jag mysa med Nicole som kommer hem till mig :) Vet ni en sak?! har inte köpt en ända julklapp än men <Älskar att julstressa :D sen så vet jag ungefär vad jag ska köpa till alla!!

...


When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

Lördag


Dags att åka får se om det blir några julklapps köp.. Måste erkänna har inte börjat ännu! Men tycker det är mysigt att julstressa lite!!

Veronica är hemma!!


Äntligen!!! Nu är min storasyster hemma för julen :) Har längtat sjukt mycket...Love you!! (L)

Dagen efter

Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk och en blandad känsla av "Jag ska aldrig dricka mer och Vad hände igår?!" Men tvingade mig upp ur sängen och sen ringde mamma och sa att hon, mormor och Emelie snart skulle äta i stan så gjorde mig iordning och sen gick jag ner till stan. Skönt med lite frisk luft!! Nere i stan hade mormor precis varit på barbershop så hon var jättefin i håret!! Sen gick vi och åt mat och jag mådde mycket bättre. Sen hade mormor tid på cilluette så jag och mamma gick runt på stan och tittade. Sen hämtade jag bilen vid normalm. Är alltid orolig över att jag har parkerat fel och har fått böter, men klarade mig den här gången också:)


Jätte god mat!! men udda med räkor på kött.. men gott!!

Galen torsdagkväll

Träffade Sara och Mattias vid högskolan sen gick vi på förfesten!! Var skoj men väldigt mycket prat om deras skola, men det var skoj att lyssna på alla knäppa händelser:) Senare blev det singstar, men kände att det inte är min grej att sjunga utanför duschen så hejade på alla som sjöng istället!! När förfesten var slut försvann sara och mattias och hängde inte med till korgen, medan resten av oss satt och drack champange och shots.. Big mistake!! blev inte så mycket dansande för min del, om man bortser från vinglandet ner till stan där Alex hämtade mig! Åh, såå pinsamt!! Fick springa ut tre fyra gånger när jag kom hem.

Bortappade saker: Fattar inte att jag fick med mig mitt paraply hem från krogen. Duktigt av mig!!

Kvällens lärdom: Drick inte mer när klockan är efter 12..brukar inte bli så bra då!!

Låttext: I've had a little bit too much

Tråkigheter: Att jag inte mådde så bra när jag skulle lägga mig

Bråk: Inge bråk!!

Roliga komentarer: Roliga kommentarer brukar komma senare på kvällen så det är ju inte konstigt om jag inte minns dem!!

Sötaste: Alex som gick upp mitt i natten för att jag inte skulle behövde gå hem själv!!

Singstar :) Såå sjukt skoj... även om jag kanske inte är den som sjunger!!

Skål!! Början på en galen kväll

Sötnosarna!!                                Och mattias i en djup diskussion 

Dessa goingar satt jag med halva kvällen och diskuterade djupheter:D

Här börjar kvällen bli galen haha

Champangen som blev lite för mycket!! uscha

...


Hittade den perfekta presenten med hjälp av emelie:)
Fast kan ju inte visa den ännu.. Lägger in en bild på den imon!!

...


woop med henderna

Torsdag


Blixten.. Skyndade att göra mig iordning för att springa ner på stan och köpa prestent till saras födelsedagsfest:) Ska bli sjukt skoj!!!

Gotta be treated as one of a kind
Girl use your mind
Don't be just another dime

Onsdag

Lämna ronja på dagis med mamma, sen åkte vi och handlade

Åt mat:) sen direkt fika med sam på stan!!

Sam köpte sin första tomte!!

Sen blev det hemmåt och kolla jag på sex and the city och massa mys!!

...


If I lived every moment

Måndag

Först blev det sushi på eest:)

Sen åkte jag och mamma till abecita och köpte fina galjar

Och sen hämtade vi Ronja och handlade in

Just det... Får inte glömma mina andra inköp!! .. Sen åkte jag och dansa


Efter dansen blev det kvällsmat och massa mys...

Nytt kapitel

Jobbet har varit segt men set har ändå varit riktigt skoj, mycket tack vare Sandra :) Haha, tack så mycket gumms för att du orkat lyssna på mina smått hysteriska tankar!! Några av höjdpunkterna har varit alla roliga kommentarer som har sagt.

Varför tittar du på mig?! / en arg kund till sandra

Nu ska du bara, också bara skriva under bara/  vadå stressad. Jag!

Jag har så många kort, har en hel jävla kortlek i plånboken/ En kund

Jag kan börja klä av mig sakta/ Sandra haha

Jag gick fram till speglen åh åh å där var jag
/ En yrvaken sandra

Mina fötter känns helt platta / Jag är trött på att stå

Måste dom stå här och äta sin äkliga mat/ Sandra är trött på korvlukten

A B C Du är mina tankar... Vadå, går den Å Ä Ö sen då? / Sandra undrar över Anna book-låten

Jag sjunger - Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav
Sandra avbryter barskt - Nej!!!



Kommer inte att sakna att stå där men kommer sakna alla knäppheter som händer!!!

Sandra hjälper kunderna med självscanning

Hej...DÅ!! Aldrig mera!!

Lördag



Förfest i sandared och jag var såklart där efter en lång och härlig fika med Nikki :) Där förfestades det rejält och martins stackars mamma skulle jobba tidigt dagen efter:/ Förfesten slutade med ett bad av pafym och såklart kom mitt hår inte undan. Tack martin, gick runt och luktade kille i håret resten av kvällen!! Gick in på harrys där Therese hade värmt upp dansgolvet;) Men för mig blev det en tidigt från krogen men blev nästan bara en u-sväng när jag vände tillbaka ner till stan för att äta en cheesburgare och sova utan täcke.. men mys ändå!! 

Bortappade saker: Återfann min halsduk och mitt halsband

Kvällens lärdom: Nykter är lika med gå inte ut på korgen!!

Tråkigheter: killparfym i håret och buren i klänning på dansgolvet:/ killar mindre alkohol för er nästa gång!!

Bråk: Killarna fick en rejäl utskällningn från mig!!

Roliga komentarer: 
A
- åh åh sen frågade han: Upp med händerna!! (A berättar om sitt möte med en skurk)
Jag - Asså det frågade han hahah Going

Tisdag



Igår tittade jag på Onskan!! Tycker att den är bra men höll på att skratta ijäl mig när menyn introt  (på dvdn) som var typ 3 sekunder långt spelades om och om ingen: - Det finns bara ett ord för sånna som du och det är ondska! Att höra samma mening om och om igen hahaha!! Okej men det var kul då iallafall ;)

Idag ska jag ner på stan!! håller på att ladda min mp3 så det vägen dit blir lite roligare!! Önskar bara att jag hade lite nyare låtar men antar att låtar med regina spektor och ron pope alltid funkar!! Har iallafall två ärenden innan jag ska träffa Andrea :D Måste höra hur det går med hennes nya lägenhet!!  

Stora- och lillasyster

Lämnade Ronja på Dagis imorse

Söötnos!! Men oj vilket temprament ;) men ändå bäst

Från i Torsdags

Emelie och jag åkte ner till Göteborg :) Var riktgit roligt... Hon måste ha kännt sig riktigt trygg när jag mitt i göteborg frågade henne, Eh, emelie vet du om man kan köra här?! haha stackarn!! Hon märkte nog att jag inte är speciellt van att köra i göteborg!! Nån dag kommer jag nog bli påkörd av en spårvagn!! Skulle inte förvåna mig det minsta!!

Tillslut hittade vi parkeringsplats. Tog några vändor men till sist hittade vi den!! Perfekt!! Sen gick vi och åt!! Det blev Kinnamat:) Riktigt riktigt gott!! Sen ringde vi våran storasyster som fyllde år!! Så hon också kunde vara med oss i göteborg från östersund!! Saknar dej.. och längtar tills du kommer hem!!

Tillslut hittade vi parkering

Sedan skyndade vi oss för att få i oss lite mat

Såå mysigt med en systerdag dag fattades bara veronica!!! och lilla ronja 

Sista arbetsveckan

Nu är det inne på min sista arbetsvecka!! Usch jag får lite ont i magen när jag tänker på att jag måste börja söka jobb nu!! Ska börja skriva CV nu i veckan så jag blir färdig med det!!

Igår på jobbet träffade jag min första pokvänns lillasyster för första gången på typ 8 år!! Hon hade fått barn! Shit!! Jag som fortfarande känner mig som ett!! Jag är heelt nöjd med att jag kan låna min 2åriga lillasyster då och då och när hon skriker och inte är söt mer kan jag lämna tillbaka henne till mamma;)

stan


Åkte till stan med sara!! Kommer sakna henne sjukt mycket nu när hon åker... IGEN... Jaja, hon måste få "figurera" ut vad hon vill göra på sitt sätt;) Sötnos!! Kommer sakna våra tok-dagar!!

Onsdag

Ledig idag!! Såå tråkigt att jobba själv, så när jag kom hem var jag översocial!! haha hoppas att sandra kommer vara frisk tills på lördag!! Saknar dig ju på jobbet sötis!!

Idag ska jag hjälpa mamma lite och sen ska jag ner på stan med Sara :) Behöver lite nya kläder, sen tänkte jag städa ur min garderob och ta upp massa skit på vinden!! Måste rensa upp sånt som bara tar plats i min klädkammare!! Så väntar bara på att sara ska sluta jobba så vi kan shoppa upp våra pengar

En Vrickad dag

Kunde inte sova igår!! Satt oh kollade ut genom mitt fönster i över en timme, sen tog jag min kudde och mitt täcke och la mig på ryamattan. Inget hjälpte!! Somnade nog inte förrän vid 3-tiden då jag gick och la mig i min säng igen. På morgonen vakade tidigt och kunde inte alls somna om fastän jag var sjukt trött!! Gick upp och åkte till jobbet där jag fick höra att Sandra var sjuk:( Fy vad tråkigt det var att stå ensam v självscanningen men men jag underhöll mig själv genom att sjunga låter i huvudet haha, måste sett rätt skoj ut, men vad ska man göra när man måste stå på samma ställe i 9 timmar:S haha!!

Gick till dansen idag och blev inte alls på humör!! Tänkte bara för mig själv!! Tyst säg inget för det kommer inte bli bra det du säger just nu!! Kände inte alls för att ha en till hattdans och en till bild korigrafi!! Men det kan jag säga en annan dag för idag skulle jag inte ha sagt det på ett bra sätt hahaha!!!

Nu ska jag sova!! Pusspuss sötisar
RSS 2.0