I Drove All Night


Har köpt lite nya saker idag!! Börjar ju jobba imorgon..

en kompromiss är konsten att dela en kaka så att alla tror de har fått den största biten.

Är riktigt trött efter helgen som varit!! Blev inte så jättemycket sömn, och har ju förlorat en timme. Men någonting som jag tror hjälper lite är ProViva, har ju fått reda på att mitt blodvärde är åt skogen, så måste äta järntabletter. Och nu dricker jag även ProViva mango som ska hjälpa mig få upp mer järn i kroppen.

I can't help it

Hahaha, kan inte hjälpa det..Dom här låtarna sätter sig!!!
 

Det går inte snabbare för att det går långsammare

Hej mina kära bloggläsare!!
Idag tänkte jag åkt skridskor för första gången sen vi gjorde det i skolan!! Men vet ni... Det var stängt!! Hur dåligt är inte det? Jätte!! Blev istället lunch på Jensens idag!! Var gott, och hade tagit kort på maten men kameran på mobilen är sönder!! Vet inte vart jag ska ta vägen... Blir så irriterad för använder ju den så mycket!!! Jaja, inget att göra!! Senare idag kanske jag ska på bio "män som hatar kvinnor" men verkar vara fullbokat... Så får se om det blir av!!

Igår va jag på X&Y Sjukt mycket folk... Jätteskoj!! Och gissa vem jag såg... En kille som kollade på mig som jag kände igen så grymt mycket... Men kunde verkligen inte placera honom!! Den rätte för rosing göteborgren som åkte ur förra programet!! Vad gör han i borås??? skummt!!

Dagens kommentar: Jag och viktor pratar och nära dödenupplevelser
Viktor - Allt går verkligen slow motion när man är påväg att krocka med bilen, och man hinner göra så mycket, föröka styra undan. Fast det går ju inte eftersom det ändå går fort!!
Jag - Ja det går ju inte snabbare för att det går långsammare...Asså, Bara för att tiden går i slow, så kommer ju inte ratten att gå fortare att snurra på!! Jaa eller nått!!

last night i saw you in my dreams, now i can't wait to go to sleep

Mamma är lite sjuk idag så jag är barnvakt åt min lillasyster, lite bra träning tills jag ska börja jobba som barnflicka nu till våren!! Håller på att tvätta och ska efter den här maskinen sticka iväg ner med Ronja och möta upp Andrea på stan och fika:) Ska bli supermysigt!!

Igår kollade jag på film var jättemysigt!! Det blev den utvalde med eh, han erik ponti ;) vet inte alls vad han heter egentligen... Jaja, nu ska jag och ronja iväg ner till tvättstugan

Wish you were here

Idag lunchade jag med Viktor på burgerking!! Första gången jag äter där och det var hur gott som helst och kommer definitivt blir fler gånger jag äter där. Sen har jag städat hela dagen, faktiskt tvättat fönstrerna!! Nu kan jag ju se ut igen haha!! Nä nu ska jag fortsätta med det städningen!!

That's why, I give it all to get to you!

I tried to forgive but it is not enough, To make it all ok

You make me feel like Oh boy

Är Mycket piggare nu!! Behövde nog lite luft!! Åkte till knalleland med Emelie:) Nu sitter jag hos mamma och äter glass.. Har faktiskt börjat gilla glass, eller iallafall en glass... Jag och Ronja får slåss om dom hemma hos mamma;)

Dont worry, be happiiiii

Är lite rastlös samtidigt som jag inte vill gå ut riktigt ännu!! Om jag hade fått bestämma hade jag gått i mjukis hela dagen. Men ska snart iväg till Gina och byta en tröja som jag vet att jag inte kommer att använda! Sen ikväll blir det förmodligen utgång!! Vet inte vart, när hur än, men det är som det brukar;) Det löser sig när kvällen närmar sig!! Men just nu sitter och jag gäspar och tänker nu krypa tillbaka till sängen och kolla TV tills jag blir hungrig!!!

So what, I am a rockstar I got my rock moves

Igår flyttade jag på min dator!! Ni som har varit hemma hos mig på sistone vet ju att jag har tagit bort skrivbordet och haft datorn på ett mindre bord. Inte bekvämt och inte bra för ryggen. Så igår flyttade datorn in i köket och det blev tusen gånger bättre. När jag satt där igår ringde Borg (du ska med ut) Och jag är inte den som är den så såklart!! Jag tog med mig grannen och vi åkte iväg till X&Y:) Var mycket mer folk än vad jag hade trott!! Hur skoj som helst!! :D Måste göras om!! I slutet var jag taxi. Tommy, hans kompis och Oscar. Sen fick jag ett samtal från Viktor...Min buss går inte!! Tur att jag tycker att det är skoj att köra;)

Wanna be as timeless as a child is free


Vår  vår vår!! Okej kommer säkert att snö snart men guuu vad jag njuter av vädret!!!! Såå underbart.. Ska snart åka iväg och handla och funderar på att köpa glass...Och då har jag är det verkligen vårkänsla

In the shadow

Igår kväll fick jag för mig massa saker... Speciellt när mobilen ringde och det var helt tyst. Kunde inte sova!! Låg och lyssnade på varje litet ljud jag hörde!! Uscha!! Inte konstigt att jag är trött idag haha


Sunshine


När jag och emelie hängde med mamma och handla så fastnade vi här!! Har inte ännu smakat på ben and jerry glassen (kan vara för att jag inte är så förtjust i glass) men jag är jätte nyfiken på hur dom smakar!! Så ska faktiskt prova någon dag när jag blir sugen på glass:)

Följ ditt hjärtas väg till jordens alla hörn


Kan man vara annat än lycklig idag!! Älskar det här vårvädret som är ute nu!! Såå underbart!! Jag och Sam passade på att vika på viskan!! Satt ute och njöt av den underbara solen...LOVELY

And sometimes good things fall apart, so better things can fall together


Efter blodtappningen igår, lunchade jag med Viktor på Golden elephant. Jättemysigt!! Och pratade massa kärleksbekymer... Varför är det alltid nått? Nånting som jag märkt är väldigt bra, är att just prata med killar om det. Dom har ett annat perspektiv på saker och det är kul att höra. Umgicks hela dagen och kollade sen på Den rätte för rosing och åt chips!! Tycker lite synd om Viktor bara men jag hoppas det löser sig!! Men det är faktiskt skönt att det för en gång skull inte är jag som har kärleksdramatik just nu, men kan säga att jag vet hur det känns... Uscha...

And Im off!

Lämnade blod igår!! Tycker det är lite läskigt men men, lider igenom det. Etteråt såg dom att jag hade väldigt lågt blodtryck och dom sa att nästa gång måste dom kolla det före dom tappar blod. Gick in i väntrumet och tog en saft och andades ut. Sen kom sjuksköterskan in där
- Elisabeth får jag prata med dig?
Shit, tänkte jag vad är det nu jag har gjort!! blev jätte skaj men fick gå tillbaka in i rummet. Där fick jag sätta mig på stolen där man tappar blod. Sköterskan sänkte rösten och frågade tyst.
-Har du drukigt nått idag?
- Alkohol?!
- Haha, nä vatten!!
Sättet hon frågade på fick mig att tro att dom trode att jag hade "druktigt" nått.. Herregud, det är en tisdag och jag körde för sjutton hit;) Men det var ju såklart vatten hon menade, och jag hade druktigt väldigt dåligt och dom skulle utreda om om det var anledningen till mitt dåliga värde.

Do you still feel the same

Ska strax iväg på en heldag shopping med mamma och mormor:) Ska bli riktigt skoj!! Sen ska jag skriva om min helg. Den blev skoj men lite knas. Vet iallafall lite mer för varje dag:) Och ska bli riktigt skoj att snart få jobba igen. Tror jag verkligen behöver mindre fritid;) Jaja, men ni får ha en underbar dag så kommer jag tillbaka ikväll eller imorgon!

XOXO

När jag kommer härifrån, tänkte jag mitt dumma fån,


Var på Gina idag och hittade lite kläder!! Är lite osäker på om jag ska ha det jag köpte men man kan alltid lämna tillbaka, så kan prova lite hemma. Det blev iallafall, en gul tröja, en vit tröja och ett par håliga leggings!! Och dom sista ska jag behålla iallafall:) Kanske ska ha dom på mig ikväll!!

give me some pleasure


Tre  jobb jag har haft:
Onyx, Djurparken och Fruit at work
Tre platser jag har bott på: Karlstad, Göteborg och Borås
Tre saker jag gillar att se på TV: The hills, Scrubs och SATC
Tre favoriträtter: Sushi, Kycklingsallad och klyftpotatis rödvinsås och kött. 
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Vid poolen i något varmt land, på bio och slutligen... I armana på någon som man älskar:)

Over and out!!

You got to dream, You got to protect it


Ska bli skönt med en lugn familjefredag!! ska iväg om hämta min syster på dagis och sen ska jag inte göra något ansträngande alls!! Underbart :)

Just look at it in my way.

Har missat att skriva om min utekväll förra lördag så here we go:
Skulle med Sara på en inflyttnigsfest på Norrby. Kände väl lite sådär och verkade inte riktigt som det skulle bli så skoj, då fick jag ett mess av oscar som förfestade närmare stan. Så då blev det där istället! Var jätteskoj, med lite nya människor!! Men hade träffat några av dom innan. Senare åkte vi till X&Y där vi va hela kvällen. Var riktigt skoj :)

Kvällens lärdom: Var försiktig med ryggen för guds skull!!

Låttext:
Just dance

Roliga komentarer:
Skrev inte ner några så tyvärr då glömmer jag!!

Sötaste:
Alla som gjorde kvällen underbar

Lite kort från förfesten

Jag min min kameramobil, försöker ta bra kort men blir inte så bra ljus inne!

I slutet av kvällen hamnade Viktor och jag har och diskuterade våran kväll

I don't do this for pleasure I just do it cause I can

Det gick bra igår!! Familjen bodde såå himla fint, fick massa insperation vad jag vill göra hemma.. Men jag ska försöka låta bli, nu när jag vill flytta så fort som möjligt..Inte bra att köpa mer möbler om dom inte får plats i min kommande lägenhet!! Föresten.. Fick ett ryck igårkväll och städade hela lägenheten. Tog ur allt ur kylskåpet och diskade all disk, känner mig grymt duktig!! Idag ska jag iväg och luncha med mamma på stan :) Ska bli riktigt mysigt!!  Får se vart det blir nånstans :) Ha en bra dag

What comes next

Ska alldelles snart iväg och möta familjen som jag kommer att jobba tillsammans med nu under våren och sommaren!! Ska bli skoj men är lite nervös... Känns i magen!! Men jag är sån att om jag har något som jag tycker är lite nervöst så tänker jag bara på just det och jag har lärt mig att om jag försöker fokusera på vad jag ska göra efteråt så blir det lättare så... Vad ska jag hitta på ikväll? Jo ska köpa en stor godispåse på maxi sen ska jag kolla massa bloggar på internet :D Nu känns det lite bättre ;)

Did I do good

Har precis spenderat klart min kväll framför TVn "den rätta för rosing" desperate housewives och brothers and sisters. Funderar på att bada men vet inte det är smart att blåsa håret klockan 12 på natten :/ Stackars grannar!! Imorgon tänkte jag iallafall vakna tidigt och åka iväg och köpa frukost:D PS min rygg är iallafall lite bättre idag!!!
Natti natt

Sara och jag äter hotelfrukost!! :D saknar deej gumms!!

Don't know what to do!

Har så sjukt ont!! Igår kom jag inte upp ur sängen på hela dagen..Ville bara ligga och gråta!! Tror aldrig jag har haft så ont i hela mitt liv!! Ryggen är helt paj och har sjukt ont i magen!! Vet inte vad jag har gjort men nått är det!! Kunde bara ligga på rygg i sängen, gjorde ont så fort jag försökte vände mig!! Efter att ha spenderat hela dagen i sängen gick jag upp till min hall och hämtade min mobil och ringde Emelie! Snälla kan inte du komma med soppa? Vilken underbar syster jag har, direkt (klockan 9 på kvällen) gjorde hon soppa sen sprang hon över till mig!! Åt två spaghettistrån och sen kunde jag inte äta mer!! Och om inte jag kan äta, Då är jag mår jag verkligen inte bra!!!!!! Hoppas jag blir bättre snart!! Ni som inte har ont...Ni vet inte hur bra ni har det. Hoppas jag mår bättre imorgon

Be happy for this moment, this moment is your life

Nobody can be successful if he doesn't love his work

Har kollat väldigt mycket film i veckan här är några av dom jag sett:


Slumdog millionaire
Den var bra!! Kanske ingen film om man inte orkar hänga med men om man verkligen tittar på sen så tycker jag att den var riktigt bra:) Väldigt hemsk i vissa scener och väldigt rolig i andra!! Det hemskaste tyckte jag nästan var att dom gjorde en pojke blind för att han skulle få ihop mer pengar för att turisterna skulle tycka mer synd om honom och ge honom mer pengar!! usch!! Men den handlar om en fattig kille som är kär i en tjej, därför ställer han upp i vem-vill-bli-miljonär. Han svarar rätt på många frågor och därför blir han misstänkt för att fuska. Varför kan han svaren?

Prem Kumar: [starting lines] So Jamal, tell me something about yourself.
Jamal Malik: I work in a call centre in Juhu.
Prem Kumar: Phone basher! And what type of call centre would that be?
Jamal Malik: XL5 mobile phones.
Prem Kumar: Ohh... so you're the one who calls me up every single day of my life with special offers?
Jamal Malik: Actually I'm an assistant.
Prem Kumar: An assistant phone basher? And what does an assistant phone basher do exactly?
Jamal Malik: I get tea for people and...
Prem Kumar: Chaiwalah! Well ladies and gentlemen, Jamal Malik, garma garam chai dene walah from Mumbai, lets play Who Wants To Be A Millionaire!






Prom Night
Heelt otroligt, jag har sett en skräckfilm!! Var sjukt längesen men igår såg jag Prom night. Och den var ändå helt okej, den var riktigt läskig men den var ändå inte helt psyk så det gick ändå att titta på!!  Handlade om en kille som var besatt av en tjej och mördade alla som är runt henne. Psyk...JA!! Men ändå så att jag klara av att se den!!

Ms. Waters: Lisa! Wow! That is so...
Crissy Lynn: [off screen] Inappropriate.
Lisa: Crissy! Wow, your dress is so simple. It's so you.

I MAKE MY OWN LUCK

Såå härliga färger!! Vill också ha!!:)

It felt so wrong... It felt so RIGHT


Den här veckan har varit heeel knas!! Behöver nog fredag för att ladda krafterna och komma tillbaka på lördagen;) Har precis ätit världens goaste sallad /eget recept som heter (ta vad som finns i kylskåpet) haha men det blir oftast riktigt gott!!! Och det blev det verkligen den här gången!! Va och solade idag också så härligt med lite solterapi om inte annat!!:) Men musiken fungerade inte så började tänka...Och jaa, ni som känner mig vet att när jag väl kommer igång så går hjärnan på högvarv!! allt ska analyseras sönder haha!!

Kan det inte bara bli sommar snart!!!

Take your passion, and make it happen

Fick jobbet!! Ska bli såå skoj och jag längtar verkligen:) Verkar vara enunderbar familj!!! Nu kan jag fokusera på lägenhetsletandet!! Det ända kravet jag har är att den ska ligga i Centrum. Men känns som att det är svårt att få tag i :/ Nu ska jag hem och städa lägenheten sen blir det filmkväll!! Puss

This part of my life, this little part right here, is called happiness

Var på anställningsinterju idag! Kändes faktiskt bra:) Eller det var väl ingen direkt intrerjuv utan vi satt och fikade och pratade. Så nu har jag förmodligen ett arbete fram till hösten då jag ska börja plugga! Känns riktigt bra.

Min lägenhetsjakt fortsätter dock. Träffade en kille i helgen och hans pappa har massa fastigheter i borås så han skulle höra av sig när han hörde något som blir ledigt i centrum så det känns också bra:)

Vill ha en sån här utsikt från lägenheten;) haha, Låt mig fortsätta drömma;)

Me, oh my countryman

People can't do something themselves, they want to tell you you can't do it. You want something, go get it. Period.

 

RSS 2.0