översvämning på jobbet ...

Klockan ringde och efter bara tre timmars sömn satte jag direkt igång med att göra en cappucino och hög musik på MTV !! Och faktiskt jag kände mig ganska pigg. så när klockan var tio i fem skyndade jag mig iväg till jobbet. Jag och eva började packa fruktkorgarna, plötsligt :
- Det läcker in vatten här !!
Och det gjorde det verkligen !!! På två minuter så simmade vi i vatten. Va heelt sjukt !! Så först gjorde vi allt vi kunde för att det inte skulle komma in vatten, men efter några tappra försök bestämde att det var lönlöst att försöka göra någonting när det fortfarande spöregna. Så det blev på med gummistövlar och forsätta att packa. Tillslut när alla på jobbet hade kommit hjälptes vi åt att tömma lokalen på vattnet men det tog några timmar. Jag fick lämna elendet och åka och köpa lite frukost till alla :)



Jag ska bara zzzzz

Måste lära mig att gå och lägga mig i tid :/ Har gått upp fyra varje måndag i snart ett år nu, men jag somnar fortfarande vid 12-tiden :/ haha, är inte människa på måndagar ;) Ska gå och lägga mig snart, ska bara mysa lite med familjen, kolla film och äta massa godis och chips. Sen ska jag bara städa upp lite och sen blir det att borsta dom vita och krypa till kojs. Men först ska jag bara haha, undra hur mycket klockan hinner blir innan jag är klar med alla mina ska bara ?!

Jordgubbstjejerna på fest

Så nu kan jag skriva lite om gårdagen :)
Fick ett samtal av matilda som ville ha med mig och Johannah till en fest ovanför Harrys. - Vill inte gå dit själv ju ;) Men va tvungna att svika eftersom vi hade bestämt att gå på 20års fest. Först träffades vi hos Johannah och pratade ikapp oss, eftersom vi inte träffats på hundra år !! Senare fick vi springa ner till högskolan för att hoppa på taxin med resten av gänget. Sedan bar det av mot maxi, där födelsedagsbarnen bodde. Det var riktigt mysigt, men myggen var fruktansvärda!!  Så jag fick rykta hela kvällen (Fick hålla nått tomteblossaktig sak som myggen inte tyckte om) Sedan träffade jag en till tjej som oxå får för sig att när klockan är 2 på natten möblera om hahaha... Det var skoj :)

Påväg till stan sjöng jag och Johannah om en rosa helikopter ;) haha var hysteriskt roligt !! Senare träffade jag Matilda och hennes snygging :) sen blev det en japilappivarma... eller en... a, du vet... eh... en kebbab aktig sak och en åktur med en eumoppe hem :D Det gick inte fort men det var skoj !! Sommnade sedan bumms på min underbara kudde !!

Bråk:
Bråk och bråk, en lååång diskution mellan mig och en bonde om potatis/potäter och hur töntigt jag tycker det låter om man säger ordfrasen : gött snackat... Vem pratar egentligen då ?! Diskutionen var nog verkligen rolig att lyssna på om inte annat ;)

Bortappade saker:
mitt förstånd ;)

Tråkigheter
Var huur lång kö som helst för att komma in på uteställerna... Orka !!

Roliga komentarer:
Bonne- Om man tittar på match och nån kommer in och säger att matchen går bra så svarar man ju "gött snackat"
Jag - Åhhhh gud !!!

synd att inte Nicke var med och kunde hålla räkningen på mina Åhhh gud, för det lär ju ha varit endel ;)

Lägenhet

Här har jag fått min insperation till min lägenhet :)

Gjorde en likadan sänggavel fast i rosa :)

Ska köpa en vit skärm, och vit hylla jag kan ha över sängen och har redan fixat mina hollywood lampor till mina speglar !!

Hej mina sötisar!!

Idag vaknade jag förtsta gången klockan 07:00 för att klunka massa massa vatten för att sedan somna om igen. Andra gången jag vaknade 09:00 kände jag att jag behövde mer vatten. Blev kanske lite för roligt i lördags ! Så tvinga i mig mer vatten och somnade om. 13:00 Jag gick upp och aj aj mitt huvud !!

Efter två mini baguetter med kyckling curry, tomat och gurka och massa cola mådde jag äntligen bättre och började ta kontakt med omvärlden igen :) Ska snart hämta min bil hos Johannah sedan behöver min lägenhet städas... Ligger smink och kläder överallt :/ sen vill jag till knalleland oxå :) får se vad jag kommer att hinna med !!

Dagens komentar : Jag är sugen på : sssss      mmmmmm     schhhhh
Spaghetti med köttfärsås ;)

Godnatt

Jag lovde onödiga inlägg nu när jag skaffat bredband,
så här är verkligen ett !!

Viskan

Träffade Matilda i stan idag !! Var riktigt mysigt att sitta vid viskan och prata massa strunt :) Vi får åka på sagaform rean snart !! kanske inte borde skriva det här ;) haha, får se hur utplockat det är när vi kommer dit...

Kommer det bli ett AJ ?!

Önskade mig en epilator i födelsedagspresent och ska för fösta gången använda den :) Ska bli spännande och se hur ont det gör. Kan inte tänka mig att det gör så ont på benen ändå :/ hmm, får väl se... Håller på att tappa upp badvatten nu och sen är det dags !! Håll tummarna att det inte gör så ont !!



Jo det gjorde ont !! Men blev iallafall supernöjd med resultatet :)

Dagens hjälte !!

Dagens Hjälte:
Glömde bilnycklar i bilen när jag och mamma var på H&M
Som tur va kunde stefan låsa upp den utifrån men hjälp av en ståltråd !!
Trodde verkligen att vi skulle få krossa rutan !!!
Tack så mycket för hjälpen :)

Ett halvår till jul

Igår va en heelt underbar dag :) Var ledig från jobbet så kunde ha en låång och skön sovmorgon... Men hade ett ärende på stan (( tur det, annars hade jag nog sovit bort halva dagen )) Lunchade med Joakim och eftersom jag fyllde år fick jag bestämma restaurang. Valet var inte så svårt, det blev Eest :P Efter ett antal sushibitar senare gick vi runt på stan och jag blev kär i en navelpircing på gina :D Senare åkte vi till ramnasjön och gick av oss våran lunch bland alla konstiga fåglar haha !! vissa ser lite roliga ut ;) Mobilen var självklart med och gick varm :D Sååå underbara vänner man har (L)

Och tänk igår var det exakt 6 månader kvar till jul !! haha, tänker alltid på det när jag fyller år, Och tvärtom när det är jul... :D

Dagens komentar : Åhh jag måste på toa :/ på min födelsedag !!

Är det en vanlig dag ?


Tack alla mina sötnosar som grattat mig idag :) Älskar er alla (L)
Ni har redan gjort den här dagen underbar !!
PUSSSS

SNART !!

Veronica


Saknar min storasyster !! Hoppas du har det bäst på gotland :)

Sex and the city

Såg på sex and the city filmen igår. Sjukt bra !! Skrattade så att jag fick ont i magen åt, speciellt åt det som hände med charlotte, för att inte avslöja förmycket !! När filmen var slut ös regnade det och snäll som jag är erbjöd jag mig att hämta bilen, så fick springa i mina jessica simpsonskor genom hela stan haha, måste ha sett roligt ut !! Det kanske är därför jag är sjuk idag. hmm, konstigt ;) får skylla mig själv !!

rise to the occasion

Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
 

Midsommarafton


Började min midsommar med att åka till mormor och morfar :) jättemysigt !!! Åt go mat i massor fanns hur mycket som helst fastän jag inte är så förtjust i sill så smakade jag ändå på två bitar !! och sen var det fika. och slutligen kom min hallonpaj som jag bakat !! Och tro det eller ej, den blev riktigt go haha !!



Sedan skyndade vi oss hem och jag gjorde mig snabbt iordning till hög musik :) Älskar verkligen mina nya sminkspeglar !! Sedan bytte jag om fem gånger innan jag valde kläder haha, alltid sån beslutsångest ;) Så åkte jag iväg mot bredared. Fick ringa fyra gånger för vägbeskrivning haha, och jag ska köra budbil haha :D Har så svårt att hitta men det var lätt värt besväret. hade sjukt skoj hela kvällen :D

Skulle aldrig kunna räkna hur många gånger Nicke sa att han skulle döda micke !! och om jag ska vara ärlig förstår jag honom ;) haha... Kanske blev lite mycket för Mickes del eftersom han gick alla på nerverna men det är samtidigt ingen som kan få alla att förlåta honom så snabbt som micke !!

Själv försökte jag hålla mig  ifrån allt kaos som ägde rum och spenderade min kväll att kolla på youtube med Patrik och vi konstatera att va var lika nördiga både ja och han :D Sedan blev det djupa diskutioner och lite skitsnack med martin och ännu mer djupheter med en annan patrik :) och trotts allt kaos så var det en underbar midsommar !! 

Bråk:
Micke bråkade nog med alla den kvällen, nicke blev spottad på, Martin fick en och annan röd hand och John fick klös märken på ryggen !! Så höll det på hela kvällen

Bortappade saker:
Micke tappade bort sin kepps. Ligger den på vägen nånstans i Bredared !

Goda gärningar
Hade totalt glömt köpa dricka eftersom jag va så vimsig efter blodgivningen. Så hade inte något att dricka men fick ta vad jag ville utav patrik så det va snällt :)

Tråkigheter
John måde väl inte så bra eftersom han kom mycket senare till löffe, så han skulle ta ikapp oss i drickandet och Ja, det tog inte lång tid innan han gick om oss alla, alla utom kanske micke då ;)

Roliga komentarer:

Micke
- Jag tror Harry är finsk och stavas med typ ie eller nått
Jag - Tänk om han hette gud i efternamn !!
                    (( LÅNG TYSNAD...))
Jag - Harri gud !! ;)



Måste ses !!

Jag får rysningar i hela kroppen, älskar den här låten sjukt  mycket !!

Bio


Gissa vilken film Emelie och jag ska se på söndag :)
Lääängtar !!

Födelsedag igen :)

Imorgon ska jag till mormor och fira midsommar :) ska bli jättemysigt !! speciellt eftersom vi ska fira min 21årsdag samtidigt !! Fyller år den 24 juni (6månader innan och efter julafton" ;) Så imon ska släkten träffas och fira både mig och midsommar !! Så ska baka tårta och ta med mig, fast funderar på att kanske baka nån paj istället eftersom jag inte är så förtjust i tårta !! Funderar på hallonpaj :D För jag är inte så förtjust i jordgubbar heller :/ hahaha och jag ska vara sommarbarn ;) Kanske är det för att jag har varit jordgubbs flicka en gång i tiden. Kanske åt föör många jordgubbar !!

Ge blod !

Idag gick jag upp klockan åtta och gjorde mig iordning på fem och satte mig i bilen och hann precis till sjukhuset för att lämna blod. Brukar alltid vara noga med att dricka mycket vatten innan jag ska dit men har verkligen inte gjort det nu, så hela dagen har jag varit helt vimsig !! Och jaa, vimsigare än i vanliga fall ;)

Anledningen till att jag började ge blod var att jag tycker att alla som kan tänka sig att ta emot blod, ska ge blod. Iallafall en gång !! Visst förstår att man kan vara rädd för sprutor men en gång tycker jag att man ska göra det. Och speciellt om man kan tänka sig att ta en spruta för att kunna åka utomlands eller liknande. Men det är bara min åskt !!


Innan blodgivninven, helt yrvaken ;)

Efter blodgivningen... AJ !!

äntligen

Har skaffat bredband nu :)
Kommer nog bli många onödiga ilägg nu !!

Bilderna jag hade glömt

Oj vad hemskt !! kom precis på att jag har ett svagt minne av att jag blev fotat när vi var ute på min födelsedagsfest :S hahaha, letade snabbt upp bilderna



Micke jag och Jocke !

Sötisarna Nicke och Sara

Och sara igen denna gången posar hon med jocke

Micke och John :)

Dans


Håller på att klättra på väggarna nu när det är sommaruppehåll !! Sakna

Bilen


Tvättade bilen på jobbet idag :) var riktigt skoj faktiskt och guu så fin den blev !!

Mina nya speglar


Kunde inte få tag i mina partykillar i lördags eftersom mobilen borta så tillbringade min lördag att göra lite nytta och sätta upp mina speglar och lampor eller jag och jag det var väl joakim som gjorde det mesta av monteringen :)

Dagens


Har fått tillbaka min mobil :) !!! Blev sååå glad :D

Saknad


Den är borta,
Har ju hela mitt liv i den lilla saken !!!

Födelsedagsfest !!


Älskar födelsedagar :) En extra anledning till att träffa alla vänner och ha skoj !! Firade min födelsedag i fredags. Var riktigt lyckat om man bortser från en som blev jättesur för en dröm jag hade drömt :/ herregud det var ju bara en dröm !!!  haha, jaja..  Det var iallfall jättemysigt med er andra som gjorde kvällen underbar !! tack tack Kvällen fortsatte iallafall ner till stan där vi dansade oss snurriga på dansgolvet med typ två andra :D Hääärligt med dansgolvet för oss själva !! Sedan ner till mcdonalds med motorolja och kyklingbitar mums !!

Bråk:
Bråket var mellan mig och en tjej som trode att jag försökte hämnas, men när jag frågade vad det var jag skulle hämnas för viste hon inte det :S haha, så knasigt !!

Bortappade saker:
Ingenting tappades bort under festen, men dagen efter tappade jag min mobil :(

Goda gärningar
Efter mycket dans var mina fötter helt slut och jag fick låna en sötnos skor :) tack

Tråkigheter
Klockan 01:25 kom saras mamma och hämtade henne och hon började sin resa mot korsika igen :( sakna väldigt mycekt !!

Våran roadtripp

Åkte iväg till lager 157 igår. Hittade ett par svarta leggings och ett par vita örhängen :) Efter det åkte vi drekt till ullared och gjorde några riktigta fynd ! Hade med mig kameran men den slutade fungera... så typiskt !! men det blev några kort med min mobil iallafall !! Hade riktigt skoj med tjejerna. speciellt påvägen hem blev det mycket skratt när sara nästan glömde tanklocket på bilen efter hon hade tankat haha, virrepanna !!!

A drop in the ocean



Gjorde lite fynd på stan idag !! än jättefin klänning med volanger på H&M och en marinblå body från gina !! Någon av dom kommer hamna på mig på min födelsadagsferra på fredag :D

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

I don't wanna waste the weekend,
If you don't love me, pretend
A few more hours, then it's time to go.
As my train rolls down the East coast,
I wonder how you'll keep warm.
It's too late to cry, too broken to move on.

Still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep.
Don't take what you don't need from me.

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends,
Never counting regrets,
By the grace of God, I do not rest at all.
New England as the leaves change;
The last excuse that I'll claim,
I was a boy who loved a woman like a little girl.

Still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep,
Don't take what you don't need from me.

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my

Heaven doesn't seem far away anymore.
Heaven doesn't seem far away.
Heaven doesn't seem far away anymore.
Heaven doesn't seem far away.

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.
You are my heaven

Ljushuvud

Nu är alla tradera grejer klara :D äntligen.. Men snart ska jag nog lägga ut mer saker så håll utkik ;) Idag färgar jag mina ögonbryn :D Mamma hade lite färg till övers och eftersom jag är ett naturligt ljushuvud i vanliga fall så har jag väldigt ljusa ögonbryn och ögonfransar men nu blir dom mörka, så att dom matchar mitt nu mörka hår !!

Imorgon ska Sara, Linda och jag till ullared för lite shopping :) Ska köpa lite nödvändigheter såsom, nagelack, hårinpackning, lösnaglar, shampoo och balsam !! Funderar även på om det finns lite fina soffkuddar :D Får se vad jag hittar.  ska iallafall ta med mig kameran och dockumentera våra inköp ;)

Utgång med er !


Gårdagen började senare än vanligt, eller a festandet iallafall. Körde Emelie Sandra och Fredrica till brämhult, sedan blev det en snabb U sväng och mot Martin & co :) Där var de vilda av en het fotbllsmatch ! Jag trängde mig emellan micke och nicke men flög upp när jag hörde att de fanns en spindel bakom mig !! usch...den hade 8 äckliga ben, tycker inte om !! Senare blev det dans på altanen och jag och sara lurade ut micke och "råkade" stänga ute honom men när han med stora rådjurs ögon knackade på dörren  öppnade vi såklart, Big mistake !! Med ingen ansträngning alls bar han ut både mig och sara och stänge dörren :/ hmmm, det förtjänade vi nog kanske lite ;) Förfesten fortsatte med hög musik och prat om att micke skulle bli av med håret !!

På stan skildes vi åt eftersom Nicke ville till Harrys medan vi andra gick in på X&Y ! Där blev det dock katastrof när baren inte längre hade någonting att servera så det blev snabbt väldigt tomt, men det passade oss perfekt då vi röjde på dansgolvet :D

Bråk:
Micke hällde öl på Nicke som blev allt annat än glad. så när micke gav honom en öl fick han igen !! Det är vad jag kallar alkoholmissbruk ;)

Bortappade saker:
Inga saker tappades bort, iallafall inte vad jag hörde !! Vi har äntligen lärt oss :D

Goda gärningar
#1 Micke : Sprang till bakomaten för att komma före i kön, men vände sig sedan om och var artig, - vill du gå före ?
#2 Martin: Så söt ville gå på bussen sist för att kolla att alla verkligen kom med !! Sötis :)

Roliga komentarer:
#1 Patrik till mig - Sänk den där (pekar på en äklig blandning)
Jag - Va ?! vadå sänk ? (ser inte blandningen utan tittar efter en radio)

#2 Sara: (ramlar i trappan på x&y och efter en stund tittar hon besviket ner på sitt knä) Fick jag bara ett fjuttigt blåmärke, jag hoppades ju på blod eller iallafall ett skrapsår !

Lördag


Idag var mamma markus ronja emelie och jag på almänas och solade :) Var jättemysigt. Sedan hjälpte emelie mig att färga mitt hår igen, bleks så fort i solen !! Och snart ska jag iväg och parta med mina sötisar (L)

Mitt liv i ett nötskal


Studenten :) Var såå underbart att se alla glada studenter i torsdags !! Först hjälpte markus mig att sätta upp mina speglar !! Blev jättebra, nu fattas bara lamporna. Åkte till martin där Micke lyckats förstöra sin mobil :/ stackarn, martin hade putt ner honom i polen. Inte så lyckat !! I stan kom vi in på Grand, eller a vi stod och pratade med receptionisten iallafall hahaha :D Det var skoj .. Var överallt och ingenstans men det var skoj !!
På fredagen grillade vi och åkte till bredared och åkte båt !! Och då gick det upp för mig; det är sommar !!

Utmaning

Lovar du att vara ärlig? Jag är alltid ärlig.

Du heter: Elisabeth
Smeknamn: Lisa, ia och liz
Låt just nu: Låten från dirty dancing :)

Om du röker: Nope
Beroende av: Godis
Vad tror folk om dig: att jag är ett centrumbarn kanske ;)
Stämmer det: Yes, måste erkänna det !!
Vad får du oftast dina komplimanger från: Vänner och familj
Brukar du skratta för dig själv: haha, ja :D
Vad står det i ditt senaste inkomna SMS: Tja tjejen !! allt bra med dig ? gör du ikväll
Vilken är din favoritmålning: Nja ingen direkt favorit faktiskt
Vart bor du: i borås
Trivs du där: Ja då rätt bra grannar faktiskt :)
Vad har du för mobiloperatör: Parlino
Är du allergisk mot något: Nej
Nästa mål i ditt liv: Att sätta upp mina speglar och fixa iordning min sänggavel :)
Hur svarar du i mobil: Heeeej
Vad sa den du prata senast med i telefon: Ringer dig när jag slutar
Antal sömntimmar inatt: 10 skööna timmar :D
Sov du ensam: Nejnej min lilla katt snarka bredvid ;)
Brukar du komma i tid: Hahaha, till jobbet kommer jag alltid i tid iallafall
När mår du bra: När solen lyser
När blev du fotad senast: i förrgår när vi handlade på maxi ;)
Vanligaste färger på dina kläder: svart, rosa, vitt, turkos :)
Vad tycker du om fötter: Absolut ingen fobi, men pillar ju gärna inte på andras
Är du smart: Hahha, Oja :) högsta IQ eller EQ eller EKG eller eh, jag är iallafall väldigt smart !
Vem/Vilka saknar du just nu: Chloe
Favorit dryck på morgonen: Apelsinjuice
Är du blyg: beror på
Sysslar du med någon sport: Dansar balett och jazz om det nu är en sport ;)
Vill du hellre ha mail än brev: Mail är faktiskt det jag föredrar även om det finns en tjusning med ett handskrivet.
Tror du på kärleken i första ögonkastet: Ja
Har du spytt offentligt: Nä !
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Många fast på olika sätt
Är du nöjd med ditt liv: Ja jo det är på väg att bli som jag vill ha det
Om inte, vad vill du ändra på: Vill tjäna mer pengar så jag kan köpa mer skor :D
Är du bortskämd: En aning är jag nog det... men jag är inte sen med att skämma bort andra
Tycker du denna utmaning är meningslös? haha, ja lite ;)
Utmanar vidare: Till den som känner sig utmanad! :D

image607

Tjyvlyssnat

Läste en blogg om folk som tjuvlyssnar på samtal och sedan skriver upp roliga saker som dom hört folk säga haha bland annat :)

En engelsktalande tjej ~25, försöker beställa från tjejen i kassan ~20.
Tjej ~25: What is it.. I mean.. in the burger?
Kassatjejen:
What?
Tjej ~25:: The meat, what kind of meat is it?
Tjej i kassan: Öhh.. it's a.. ehm.. (vänder sig om) Malin, vafan heter det? (vänder sig tillbaka snabbt igen) Jo, it's a MUU!

Hjälpte markus

image603
Om ni uppmärksammar bilden så är det bara munstycket hon använder
Sladden som suger har hon tappat och ligger på golvet !haha


Jag och emelie hjälpte markus idag !! Vi slet hårt hela dagen med att göra fint vid byggarbetsplatsen där det nu snart är färdiga kontor. Vi städade åkte och slängde skräp, tanka bilarna, damma, damsög och massa mer. Så helt svettig tittade jag upp när jag städade och såg min sötnos till syster med damsugan. Och helt plötsligt åkte den tjocka sladden av som är bunden till damsugarens luftrör. Och till min förvåning märkte inte emelie något och hon fortsatte med munstycket till damsugan genom golvet. Och efter flera meter kunde jag inte hålla mig och jag vek mig av skratt. Hon såg såå koncentrarad ut och verkligen tryckte ner munstycket mot golvet när hon gick helt lutad för att få kraft !! hahaha !! det var verkligen dagens :D Sen tog både jag och emelie en enminutare var vid fläckten för våra ömma fötter !! skööönt
 

Min apelsinjuicepressare

Har jag berättat att jag köpt en elektriskt apelsinpress ?! Nu har jag alltid lyxiga frukostar:D fast måste erkänna det blir apelsinjuice till allt nu :) Jag älskar det !!

Ditt flan !! Vi väntade ju på dig ;)

Spenderade hela förmidagen i solen !! så underbart med värme :) Sedan fick jag en påminelse från sara och efter femtusen vägbeskrivningar hittade jag fotbollsplanen i bollebygd :) Tittade på när saras bror och Micke spelade ! Älskar verkligen att titta på fotboll !! Det är så skoj, speciellt med alla snygga fotbollskillar ;) Efter matchen väntade vi in micke. Vi väntade och väntade och väntade lite till... Men ingen micke ! Visst han brukar inte va den snabbaste, men nu verkade det vara väldigt tomt, så vi frågade några andra vart han hade tagit vägen och det visade sig att han redan gått !! Så skickade iväg ett arg mess : Ditt flan !! vi väntade ju på dig ;)

hahaha han måste ha sprungit igenom skogen för att undvika oss :D

Hemma hos sara grillade vi !! såå mysigt, sedan skyndade vi oss iväg till mickes och umgicks !! Sara knäckte killarna genom att halsa allt som fanns på bordet. Shit sara du får ta det lugnt ;P detta är inte Korsika !! haha söt ! Tog min rosa pärla ner till stan och mickes keps tog en flygtur ur bilen så det blev en U-sväng och vi hittade den faktiskt :D i stan bestämde jag och sara att vi inte orka gå in och satte oss och myste på Mcdonald där vi hade djupa diskutioner vad man kunde få för 40 kr. 3 cheesburgare ? 2 hamburgare och en cheesburgare ? slutligen kom vi fram till att 2st cheesburgare och en hamburgare blir exakt 40 kr :D haha, men det tog ett tag och det blev en lång diskution med kassören haha

image602

RSS 2.0