Heldag med familjen




Idag lunchade mamma, markus, emelie och jag på knalleland. Aldrig fel med Tacos :D Kommer aldrig tröttna!! Sen hämtade vi ronja på dagis!! såå skoj nu när hon börjar bli barn istället för bäbis. Pratar mer och mer och förstår och gör sig förstod!! Sötis!!

På stan med mamma


Idag gick jag till stan och mötte upp mamma som klippte sig på barbershop. Kollade i tiidningar och fick lite insperation till halloween. Påväg in till stan såg jag att dom satte upp julbelysningen i stan nu !! Efter barbershop gick jag och mamma och åt på Jensens. Såå gott :)

Har verkligen lite att göra idag

Imorse hittade jag och emelie en ny vintage butik!! Tycker det är skoj att försöka hitt fynd, men hittade inget alls medan Emelie hittade allt ifrån en pälsjacka till uggs. Sen hängde jag med Joakim som klippte sig idag. Var på tiden att han unnade sig det ;) Nu ska jag krypa ner till sängs ska upp tidigt imon och köra markus !!

Till Halloween



Har bestämt att iår vara en älva på Halloween :) Har köpt en krona och några smycken och imon ska jag ivä och köpa strumpbyxor och ett par vingar !!

Hahaha, faktiskt lite skoj

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän partner var otrogen mot dig?
OK nice. Hur kommer detta sig då?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ja jag går nog direkt efter jobbet så jag är väl hos dig vid fyra men jag skickar ett mess när jag är påväg.

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Okej krya på dig så syns vi på fredag. puss

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Behöver lån din bil idag och hämta tårta och handla in till kalaset...

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
okej;)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
En fråga bara...

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Den gick jag på, vad dåligt:)

8. Vad vill du höra mest av allt?
God natt !
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
fest ikväll?

10. Din romantiska replik?
Jättebra

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hoppas att allt är väl med dig!

Hahaha, vissa blev ju riktigt roliga !! Höll på att ramla av stolen när jag läste 3an ;) haha!! Nu ska jag sova natti natt

Underbara skövde

Sara och jag utanför commerce


Sam, Jag och Sara...Brudarna som gör skövde lite roligare ;)


Sam utanför vårat hotel och jag påväg till stan för att köpa kina



Galenheter på rummet och galenheter i korgkön !!


Frukost !! Gör det värt att vakna innan 11 dagen efter


Min cocosboll och saraX2


Sanning eller sanning?
varför kom du hit? första gången? Kär i någon kompis kille? Ja, förfesten är nästan alltid roligast!! Mat från kinarestaurangen, ett hotelrum, cider, vin och öl, chips och dip och många pinsamma frågor ;) Underbart !!! Gick ut till Bogrens, vilket är Skövdes motsvarighet till X&Y. Dansade och festade bland alla skövdare, men saknade Martin som hade karantänsförbud eller nått :S stackarn !!  När vi kom tillbaka var det dags att möblera om hotelrummet ;) haha, fast lyckades vara hyffsat tysta !! åt upp alla chips och gick igenom kvällen och sen somnade vi skönt !! Morgonen: hotelfrukost !! Finns inte mycket som slår det. Älskarr!! Sen gick vi till Commerce deras "knalleland" sen gick vi till regementet och dreglade över alla vandrande granar ;)

Tillbaka till Skövde

Nu ska vi åka till skövde igen :) Den här gånge är vi Sara, Sam och Jag!! Ska bli sjukt skoj!! Ska åka dit alldeles snart och ikväll blir det fest:D först på hotellrummet sen på krogen!!

Klassträff på babbel

Har precis kommit innanför dörren !! Jätte härlig kväll !! Först träffades vi på babbel, fast det var svårt att få ihop alla men vi sm räknades var där ikväll ;) Emmelie, Hanna, Therese och jag. Emmelie och jag var där först och beställde fördrinkar. Min var jättegod, men kanske inte så orginell!! Men vi behövde inte vänta länge på Therese och Hanna. Eftersom jag hade fuskat och kollat upp på nätet vad dom hade för meny tog jag kycklingspett. Brukar ha en sån beslutsångest annars så lika bra att förbereda innan jag kommer dit!! Allt var heelt jättemysigt, men lite dåligt att ett gäng salongsberusade tanter kom in och stressade på oss i väntan på vårat bord. Men men, vi förflyttade oss till baren och myste lite innan vi fortsatte vår kväll till vimel!!

Kvällens hetaste samtalsämne var: smink, killar, graviditeter och skvaller!!

Ojdå


Jäklar vad mycket smink jag har samlat på mig!! Får sluta köpa nytt på ett tag och använda det jag har haha

Min tisdagkväll



Nu ska ta på mig ett par äkligt gamla mysbyxor åka och köpa TakeAway och mysa framför

Tisdag

Idag har varit en såndär nyttig dag. Åkte iväg till Ams tidigt för att få lite insperation om vad det finns för jobb man kan söka. Hittade faktiskt lite som jag sedan åkte iväg och sökte !! Håll tummarna :) Sen gick jag tvärs över gatan till andra jobbet och lämnade in mina arbetstider, Skönt att få det gjort !! Efter det ringde mamma och frågade om jag kunde hämta upp Ronja på dagis. Såklart !! Men guud vad svårt att få in barnvagnen i bilen. Fick ringa mamma om guidening!!


Hämtade upp min sötnos till syster !!

Jobbletande och middag med tända ljus !

Syskon och kusiner


Hittade ett gammalt kort på oss syskon och kusiner :) Från Vänster:
Jag, Sonny, Veronica, Dennis, Robin och Emelie
Inte födda ännu: Kevin och Ronja

Mat mat mat :)

Nu är snart maten klar, höll nästan sams under hela matlagningen ;) haha !! Nu står iallafall maten i ugnen och drickan står på kylning. Nu är frågan bara om det blir framför TVn eller äta i köket. Prison break är ju så jag är nog lättövetalad till TVn idag får se vad vi kommer fram till puss på er ha en riktigt mysig kväll !!


Det blev mys vid köksbordet. Men han kolla lite på prison break oxå ;)

Synd om mig

Aj Aj Aj !! Har pajat min nacke :S vet inte alls vad jag har gjort men kan inte ens gå på toa utan att nacken gör ont !! Blir ingen dans för mig idag och det gör ju inte saken bättre !! Hatar att missa en lektion!! Snart kommer jocke iallafall och trösta mig med Lasagne. Har inte kunnt gjort någon mat idag eftersom jag knappt kan röra mig så är hungrig nu !!

Ont ont ont

Tillbaka i borås

Åt en stor bruch imorse, sen skyndade jag iväg till stan för att träffa sam. Stackarn, hon fåralltd vänta någon extra minut på mig!! Måste bli bättre på tider!! Jag provade en jättefin blå överdragströja vill köpa nått i den blåa färgen så provade en jacka på H&M i samma blåa färg oxå ;)


Min söndagsKvällsmat


Fick kvällsmaten serverad:) Korv och äggmackor med Oboy !! så nu när magen är mätt ska jag snart kryoa ner till kojs och kolla Briget Jones dagbok. Natti natt

Nästa vecka


Nu börjar snart nästa vecka ska söka lite andra jobb, och sen kolla lte lägenheter. Är så tött på min nu !! Vill ha nytt nytt nytt ;) och sen till helgen blir det utgång :D Föst på fredagen är det klassträff och vi ska äta och sen gå ut tillsammans och då kommer Sara hem igen !!! Såå skoj. LÄNGTAR !! Sen på lördag blir det antagligen fest i skövde med martin och alla lumpare :)

Hemresan


Hela minlördag gick ut på att resa. Åkte över 100 mil. Jobbigt att sitta stilla så länge !! Men det var ändå mysigt. Frukosta på en restaurang med ägg och falukorvsmackor och Tea sen blev det pommesfritesTalrik med kött och persiliesmör gott gott !

Torsdagkvällen



Sista kvällen för mig i Östersund va i Fredags. Då hadevi en spelkväll med lite vin och cider. Var jätteskoj, spelade ett pe där man skulle förklara olika saker med ord och den andra skulle gissadet man förklarade. Alex och Veronica var hur gryma som helst på alla, Geografi, sport och politikfrågor. Jag har nog endel kvar att lära.
Jag skulle förklara "Ukraina"
- Eh, det är ett land!! Ett utländskt land!!!

Grattis lillasyster 2år


Emelie och jag tog bilen och handlade all mat och hämtade tårtan

Jag köpte en ballerinakjol och några hjärtspännen !! Såå sött !!

Det blev många fina presenter :)

Jag gjorde iordning salladen, gurka, tomat, melon, baby spenat och fetaost :)

Efter maten promenerade vi till NetonNet !!

Kevin hjälper Ronja ner för trappan

Grattis Ronja 2år !!

En av Mussetårtorna !!

Prova


Provade en mössa på Stadium, Var tvungen att köpa en mössa !! Såå kallt här!!


Orkade egentligen inte prova den här tröjan men drog på den över klänningen.

Fredag

Vaknade av att mamma ringde, hon försökte ta sig in i min lägenhet. Varför funkar det inte ?! Fel nyckel kanske;)  Så typiskt!! Veronica hade redan gått iväg till skolan så jag och Alex kolla MTV all Access!! Vet inte om det var hans favoritprogram men han lät mig iallafall kolla :) Sen åt vi frukost och sedan tog jag över toaletten helt !! 

Sitter här nu och bloggar med min mössa framför !! japp, man behöver mössa här i Östersund !!


Snabb morgonläsning om vad Cosmo tycker är hett !!


Senare idag ska jag bokabussbiljett till Sundsvall för att möta upp mormor där. Sen åker vi 100mil hem igen!! Sen kanske det blir utgång :D

CrimeMedicine.com

blev helt så arg av reklamen ! Hur kan man göra reklam om att man kan köpa mediciner på nätet ? Trode inte det var sant. Det var det inte heller: Första sidan som kom upp såg äkta ut, men efter några sekunder dök en annan sida upp. Tack och lov !!

Härligaste män



Snyggingen - Wentworth Miller

Geeken -Zach Braff

Djupingen -Will Smith

Badboyen -Colin Ferrell

Playern -Ed Westwick

Tryggve - Penn Badgley

Dagarna i östersund





Älskar Veronicas stora fönster i hennes lägenhet !!  Är såå sjukt högt i tak, typ fyra fem meter !! Skulle inte villja vara dem som byter gardiner ;)Har varit i stan och hittat en jättefin mössa som jag ska köpa :) Heelt underbar !! Igår var jag och Veronica och tränade AfroDance, såå sjukt skoj !! Dans är verkligen den bästa träningen som finns (L) Men något som nästan var bättre, va massagestolen som fanns i omklädningsrummet...mmmm, kunde legat där i timmar !! Har ni föresten sett reklamen för dom receptfria tabbletterna som man kan beställa på nätet?! Såå sjukt !!

Östersunds universietet





Här går Veronica i skolan !! Såå himla fin skola. Vi smög oss in i ett klassrum. Usch blev nervös av att bara stå länst fram och titta upp på alla tomma stolar.

Mat



När vi kom fram kurrade våra magar så vi gick till en pizzeria. Jättegoda pizzor och en jättekonstig men god kebbabrulle, ser mer ut som en inbakad pizza !!

Resan till östersund





Resan började hemma hos mormor, påvägen såg jag för första gången en 100km/h skylt ! Sen fikade vi påvägen med smörgåsar som morfar hade gjort iordning till oss. När vi kom in i östersund såg jag några pumpliknande statyer som jag tyckte va jättefina. Veronica berätta att dom kostat hur mycket som helst att köpa in till östersund och att hon tyckte att dom var fula. Fast jag tycker faktiskt att dom var jättefina ;) Den första bilen vi såg när vi kom in i österdund stod det Tja på !! Var bara tvungen att ta en bild !!

15 Oktober


Funderar...Vad vill jag bli? Vill jag börja plugga än? Lika bra att söka kanske?

Östersund

Nu är jag i Östersund !! Det var en låång resa, Började tidigt på morgonen och var framme vid fem så det gick lite fortare än vi trott men ändå en väldans lång resa. När vi var framme fick vi se Veronicas nya lägenhet. Åh, så fin. Jag blev verkligen kär i hennes fönster !! nästan fyra meter höga !! Sååå fint !! Men stannade inte länge för våra magar kurrade så vi skyndade oss iväg för att få i oss lite mat. Det blev pizza ;P såå gott !! Sen var det dags att packa upp alla Veronicas saker som vi hade med oss. Såå mycket grejer !! Sen satt jag och mormor och kollade på när Veronica rensade bland alla påsar och kartonger... Som om inte jag och mormor hade suttit tillräkligt ;) haha. En annan sak som jag funderade på när jag och mormor åkte hit. Undra om dom har H&M här?! vet ni, dom har inte bara H&M dom har Lindex, Kappahl, BikBok, Rut m.fl och tillochmed Krikelins här ;) Och man kan dricka vatten ur kranen haha, vilka fördomar jag har uscha !! Var lite orolig att det inte fanns vanlig köttfärs här utan bara älgfärs :/ Men nu när jag är här ser jag att dom tillochmed har mitt favoritgodis !!


Har sett den första snön för den den här hösten. ((Veronica skratta när hon såg bilden jag precis ladda upp.)) bilden är lite överdriven på snön, men det finns snö högst upp på bergen ;)

Fröken blåöga


Mina bruna linser har kommit :) Precis lagom till Östersundsresan !!
Så nu är det bye bye blåöga ;)

Packning


Har packat klart snart :) såå mycket packning !! Men det värsta är att glömma nått :S

3 fest linnen/kläningar, blåjeans, svarta byxor, 2 linnen, 1 t-shirt, 1 boddy, Underkläder, sockar, halsduk, 1par skinnvantar, 3 överdragströjor, 2 mjukisbyxor, 1 svart kjol, Tandborste, Brunkräm, Rouge, Solpuder, Mascara, 2 nagellack, Läppsyl, hårspray, mobil, CDskivor, Sex and the city box
och massa massa annat..

Im on my way baby ;)

Ska åka till min syster i Östersund. Har jag massvis med saker som måste göras. Städa, packa, hämta kursprogram på högskolan, och massa annat !! Kommer bli en låång dag imon, åker upp med mormor som ska jobba där så vi tar bilen och det kommer ta 12-14 timmar !! Får ta med en kudde och bränna ut några CDskrivor som vi kan sjunga till :D

Helgen




Min helg har bestått av: En strejkande lillasyster på Maxi. När jag och mamma skulle handla tacos vägrade Ronja att gå så hon satte sig ner på marken. Tänk vad skönt det hade varit att kunna gjort det så fort man inte orkade något ;) haha !! Åt en jättegod frukost med mamma efter vi hade besiktigat bilen. Det blev en baguetter med kycklingröra. Såå gott !! Sen på kvällen åt Jocke och jag på Eest. Såå mysigt. Sen åkte jag upp till Therese och vi hade riktigt skoj på Harrys där vi aldrig lämnade dansgolvet :D Sen på lördagen fyllde min kusin 18 så åkte till göteborg för att fira honom. Sen när vi åkte hem igen åkte jag direkt till en annan födelsedagsfest i Trandared hos Johannah !! Mer detaljerat om min helg kanske ni får imon för nu har jag lite andra planer !! Puss på er

Två olika stolar, två olika systrar

Blev ingen utgång igår. Skönt det eftersom jag gick upp tidigt för att köra min lillasyster till tandläkaren. Var inte avundsjuk på Emelie !! Men hon var jätteduktig och hade inte ett ända hål i tänderna !! Fick ha på oss sånna där blå dra-på-över-skorna skydd, sånna som man alltid glömmer att ta av ;) Sen körde jag henne till skolan igen och sedan åkte jag till blodgivarcentralen för. A ni vet !! Uscha !! Riktigt stor nål !! Joakim var med som chafför och mentalt stöd :) Haha, mycket till stöd han såg svimmfärdig ut när han såg nålen !! Fick också reda på att man måste väga över 50kilo för att kunna ge blod. Har aldrig hört det innan !! Bra om man äter en big tasty med plusmeny innan blodgivningen med andra ord haha ;)




Ska iväg till Gina och handla upp min check på 50kr :)

Att gå ut eller inte

Sitter med en stor påse godis och funderar på om jag ska ut eller inte !! Vet inte om jag känner för det, så kallt utanför dörren, men jag vill inte bara vara hemma heller. Har lite tid på att bestämma mig iallafall !

Torsdag



Idag bestämde gick jag och solade, första gången sen i våras så det var verkligen dags för min bleka nos att få lite färg igen !! Efteråt gick jag och mötte upp Andrea och Sara på en fika :) Jättemysigt !! Sedan gick vi och kollade på Andreas nya lägenhet !! Vill också flytta. Börjar bli så trött på min lägenhet nu så ska nog kolla lite nya !!

Luftburgare



Idag blev det lite ärenden på stan sen blev det McDonalds, fanns bara två små små salladsblad på min bigMac, nästa gång blir det max istället !! Köpte ett jättefint underklädersset !!! Hemma tog jag ett skummbad med ansiktsmask superhärligt !!

Tisdag


Undra vad jag ska äta idag :) börjar bli hungrig

Besatt

Nu har jag använt sönder mina linser. Måste genast beställa in nya !! Någon som känner ingen sig ?!

MAMMA MIA vilken måndag


 



Idag började dagen med att jag följde med mamma till hennes husläkare på hestra. Får alltid så många minnen när jag går där !! Fast konstigt nog ser allt så mycket mindre ut än vad jag minns det. Alltid när jag går där kollar jag på en "tavla" som är gjord av oss som gick där. Jag har påtat ögonen på någon röd figur !!

Efteråt åkte vi och åt lunch mamma tog potatis kyckling i barbeque sås och jag tog en kycklingsallad. Gick sedan in på Shape och såg en fin soffa jag måste ha ;) Sedan handlade in. Var tvungen att ta kort när vi gick från grönsaksavdelningen, våran kundvagn var halvfull av bara massa frukt och grönsaker haha !!

Klockan 4 bjöd jag över mamma emelie ronja moster och mormor på lunch hemma hos mig. Spaghetti och köttfärssås ;P lätt att göra !! Sedan var det bio-time. och MAMMA MIA var bra den va ;)

Lördag på X&Y

Viste att det skulle hända någon gång ! Skicka medelande till fel person. Medelandet : Kom och ät pizza och drick champange med mig, var menat till en tjejkompis och hamnade lite fel. Trode jag hade hunnit avbryta messet men tydligen inte. Och det fick jag höra under kvällen ;) haha !! Jaja, nog om det. Festade med killarna i sjömarken, och sedan gick vi in på X&Y :) Trivdes i sällskapet av dom två finaste killarna där !! nämen det var skoj har inte varit på X&Y på evigheter !! Påvägen ner mot stan mötte jag en annan sötnos och kvällen slutade med en Chapilapavarma (Chawarma)

Pizza och Champange


Va en snabbis på systemet nu och dom hade fått in nya cider !! Äntligen !! Ska lägga dom på kylning nu. Champange, cider och pizza :D Läängtar till kvällen !!

Byta program


Nu är jag inte barnvakt längre så nu blir det The Hills istället för musse :D

Passa lillasyster



Är barvakt idag igen :) Riktigt mysigt !! Satt precis och åt lite frukost och drack Oboy !! Nu tittar hon på musse precis bakom mig så passar på att lägga in några bilder här !! Funderar på om vi ska ner till stan och ta varsin cheesburgare. Men det blir efter musse såklart !! Så nu ska jag också sätta mig och mysa framför TVn

Mys


Ett kilo godis och en bra film !! Önska att ni vore mig just nu :)

Ge mig mat

Sitter och väntar på att Joakim ska sluta jobbet. Har bestämt att vi ska iväg och äta. Har inte ätit sen kloclan två och min mage kurrar. kan jag tänka mig att det blir Pizzeria superstar, eftersom det är jocke som ska välja ställe.  Om det hade Kvarit jag hade det blivit Eest såklart !! Nåja, hoppas vi kommer äta snart.. blir så aggresiv annars ;)


För hungrig för att ta kort innan jag börjat äta :)

Från body till Linne


Ska åka till knalleland så ska jag byta en spetsbody till ett spetslinne istället :)

Fredag


Mamma är sjuk idag så ska över till henne och göra mat och passa Ronja (L) Hoppas jag inte blir smittad bara !! Får ha skyddräkt ;) haha

Sömnsvårighet


Vaknade seent idag !! Kunde verkligen inte sova igår. La mig vid 10 för att jag ville somna tidigt men sista gången jag kollade på klockan var den 3. Måste lära mig att somna i tid !!

Höstfika


Påväg in till stan insåg jag, det är ju höst ;) I stan var det galet mycket folk. Massa Holländare, och fick ett jäkla intryck när dom försökte stoppa mig. swedish girl. stop stop. Ett helt gäng försökte blokera min väg !! Jäkla psyk !! Åh, vad arg jag blev !! Jaja, fick ur mig min ilska under vår fika iallafall :) mysigt !!

Fikapause


Ska fika med Sam på stan !! ska snart gå och möta henne vid högskolan :)

Plattånga fram lockar


Idag provade jag och göra lockar i håret med plattången :) Antar att övning ger färdighet haha

Färgar håret


Är hos mamma nu, hon färgar mitt hår :) I vardagsrummet ser Ronja väldigt belåten ut haha snygga skor eller hur! !
RSS 2.0