Lite brun


Älskar att när man har solat springa in och titta hur mycket färg man har fått !! haha såå underbart väder det har varit idag. Nu ska jag äta mat och sedan hoppa in i duschen och göra mig iordning för sommartorsdagen :)

Värme



Solen lyser himlen är blå
Har spenderat min dag i en solstol det är så det ska vara!!

Min jobbar dag


Från i lördags

Här är kort från Nikkis och min utekväll :) och på min bästa party drink !!

Sara och jag i storstaden

Jag och sara åkte in för att få igång våran salivproduktion ;) haha, jag hittade enmassa saker som jag dregglade efter !! Såå irriterande att min lön var sen men det var väl tur det kanske :D När våra magar kurrade gick vi till en uteservering och åt spaghetti och köttfärsås. Såå otoligt gott !! Sedan gick vi lite till och letade efter ett konditori som verkade ha flyttat ?! typiskt !! När våra fötter var trötta kom Mattias och hämtade oss. Tack tack !!

min min min :)


Dagens inköp :D

Lyssnat

Bussen är heelt fullsatt med folk, men det finns en plats vid fyra säterna. Där sitter en dam och tre herrar jag sätter mig på den tomma platsen. När vi kommer in mot stan kommer en mötade buss och på skylten där bussnummret och destinationen brukar stå fanns det en (bild på en hare och ett bindestreck och texten bra)

Damen - Kanin- bra ?? Jag fattar inte !
Herre 1# - Men det är kanske en hare ?! Hare - bra !!

Det va helt tyst i bussen och jag kände att min mage vred sig av skratt, men jag fick inte skratta. Då var det ju som att jag hade lyssnat på deras samtal. Hela magen bubblade av skratt !! Usch det va den jobbigaste bussresan jag någonsin varit med om.

Its just another manic monday

Så skönt att få sova den där extra halvtimmen !! Börjar jobba klockan 05:30 nu under sommaren och det är så skönt att spendera en halvtimme till i sängen !! På jobbet va allt som vanligt men mycket varmare. Inte kul att köra när det regnar men ännu värre när det är varmt :/ Vill ju bara lägga mig vid poolen :D

Efter jobbet är jag heelt finito som alltid ;) skönt att inte den här dagen kommer tillbacka på en vecka Its just another manic monday !!

Ytligheter på en lördagkväll


Åkte iväg sent och handlade med mamma så när jag kom hem var det brottom brottom !! Gjorde den goaste drinken jag någonsin gjort. Och fin blev den !! Pressade en apelsin och blandade det med passoa och fanta exotiska frukter :D blev jätte gott och väldigt fint eftersom det blev lite färgskiftningar ;) Hade min drink medan jag snabbt gjorde mig iordning och sen  skyndade mig till bussen och åkte ner till stan.

På Harrys tog vi en cosmopolitan och tittade på allt folk :D Hade jätteskoj med att vara ytliga mot dom som gick förbi :
- Vad jobbar han/hon med
- Längsta förhållandet

och lite mer orumsrena gissningar ;) hahaha, sååå skoj !! hade träningsvärk i magen av allt skratt !! Underbart (L)

efter vårt ytliga upptåg gick vi ner och skakade våra rumpor tillsammans med Therese som vi hittade på dansgolvet :) och när vi hade dansat oss svettiga så avrundade vi kvällen med två cheesburgare en munk och en jocke på mcdonalds !!


Roliga komentarer:
- Vad är det det heter nu igen ?? pressa en prilla ?!
- Ta en snus ?! ;)

Är du redo


Nu ska jag snart träffa Nikki så ska vi ha en underbar utekväll :D
Kanske blir det en cosmopolitan på harrys ?!
 först ska jag handla godis mums*

Härligt härligt

Vilket underbart väder :) har legat ute och solat sen jag vaknade imorse. Känns som jag måste passa på ;) tog med min nya cosmopolitan och min MP3 och gick till parken som ligger precis utanför !! Häärligt med gångavstånd !!  Snart ska jag iväg på kalas i göteborg :D Det är min morbror som firar 40 !! Grattis :) Sen på kvällen ska jag Andrea och Nikki ut i borås på torsdagkvällen !! Kommer bli en underbar dag !!

Fröken duktig

Idag ska jag vara lite nyttig :) Har städat lägenheten och sorterat mina skåp och nu ska allt strunt upp på vinden eller ner i källarförådet. såå skönt att slippa ha sånt jag inte använder i skåpen !! Så här duktig är jag idag:

Sortera alla skåp och lägga saker jag inte använder i boxar som jag ska bära upp på vinden
Dammsuga lägenheten och skaka alla mattor
Boka tvättid i tvättstugan
Skriva upp företag som jag kan tänka mig att jobba för
skicka ansökningar
Städa min garderob och lägga kläder jag inte använder i källaren

Sen på kvällen tänkte jag belöna mig själv med ett varmt bad, en ansiktsmask och sex and the city :)

Grattis Patrik och Nicke :)

Hmmm, var det inte idag ?! eller ??? Tog min mobil och skicka till nicke  -var det idag du skulle fira din födelsedag ?! Och såklart var det så.. oj oj oj !! Har nog aldrig gjort iordning mig så fort till ett kalas ;) En halvtimme och jag var påväg !! När jag kom dit var det massa av folk jag inte kände. Alltid skoj att träffa nytt folk !! Vi åt Tacopaj med grönsaker, feta och oliver :D Såå såå gott !! Sedan var det dags för välkomms shotten som alla tog samtidigt !! Jag och Jessica tvingade i oss våra med våra roliga miner ;P men dom gick ner !! Uscha.. Kvällen fortsatte med låten B som i bag B som i box B som är bag in box, samtidigt som killarna hällde i sig vin ur en...just det, bag in box :)

Nicke mådde inte så bra senare så när vi skulle ner till stan stannade han hemma :/ stackarn !! Vi andra åkte bussen men stannade vid Nya zeland för att fortsatta till Patrik. Jag och Emma pratade mat hela vägen upp och blev lovade pomes :D Haha, utsvulltna rotade vi i frysen och råkade bränna pomesfriten lite ;) men vi var ju så hungriga så dom gick allt ner !! Jag och Micke körde spott tävling på balkongen, vem kunde spotta längst, vem var prick säkrast och vem kunde få spottet att tatcha marken... det sista lyckades (som tur va ingen av oss med på långa vägar ;) haha, äckliga vi är !! Men vi hade skoj !!  och har träningsvärk i magen av allt skratt !!

Tråkigheter:
Carro blev lite ledsen över en incident som inträffade över kvällen !! Stackarn, förstår verkligen att du blev ledsen. Att vissa killar inte fattar att dom inte kan bete sig på ett normalt sätt.

Dricka:
För vissa blev det mer än för andra, Micke lyckades springa på toa före 7 :/ haha, när ska han lära sig ;)

Bråk:
Jag och nån kille kom in i en djup diskution om vem av oss som var mest korkad ;)

Bortappade saker:
jessica och Jäverfeldt försvann läänge på vägen upp till patrik

Roliga komentarer:

Jag -
Har du sett programet "det sociala spelet" på Tv ??
Nicke - Nää, det har jag nog inte gjort.
Jag  - VA?? Har du inte ?! Oj !!(låång pause) Eller a, inte jag heller ioförsig !
Hahaha, ja jag vet, jag kan va lite virrig :S





Moppe för första gången


Har precis kommit hem från knalleland :) var uppe hos Johannah och hämtade min dricka oxå !! Hittade inget som jag kunde ha på mig... Åh, då typiskt !! När man bestämt sig för att köpa nått nytt hittar man inget :/ Lite irriterande !! Föresten lite uppdatering. Har åkt moppe för första gången nu :) Riktigt skoj.. Varför skaffa bil när man kan åka moppe ;P haha, det var verkligen jätteroligt Älskar det :D Fast ute i trafiken är jag nu fortfarande en livsfara så håller mig till där det inte finns nån trafik tills jag övat upp mig !! / och ja, jag vet att jag har två golfbollar till kinder ;P

Godmorgon

Drömde om glashus och inlinndade fötter (haha har nog dansat sönder mina fötter så att jag drömmer att jag måste linnda in dem) när mobilen ringde och väckte mig !! Funderar lite på vad jag ska ha på mig ikväll !! har verkligen ingenting i min gaderob så funderar på att åka in till knalleland :D får se hur jag gör !!

10 snabba

Skräckfilm eller romantisk komedi ? Romantisk komedi. Varför skrämma livet ur sig så man inte kan sova sen?
Korsord eller suduko? Suduko :)
Duschkabin eller badkar? Badkar med massa skumm :)
Kaffe eller te? Te, gillar inte kaffe
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jaaa :)
när fyller du år? 24 Juni
vad har du på dig just nu? Tittar på scrubs
vilken årstid är bäst? Är ett sommarbarn
vad är du bra på? Ingen slår mig i pingis ;P
vem älskar du mest på denna jord? Min familj och mina vänner !!

Fika med Sam !

Gick upp tidigt och åt frukost med sara på stan ! Jättemysigt och fick ur mig massa strunt ;) Gick sedan på stan där vi båda dreggla efter alla grejer vi vill ha !! Finns en jättefin Tiger väska på Jolina som jag vill ha !! Och sara hitta massa linnen på H&M som hon inte köpte ;)

Dagens kommentar:
Sara - Jag trode att jag var en av dom tjejer som har lite ont i magen och åker in till sjukhuset där dom säger - Grattis det blev en flicka på två kilo !!
Hahhaha, du är för gooo :D

Kan inte sova !

sitter framför datan, invirad i täcket. Har försökt sova jättelänge nu men det går inte !! Ska upp tidigt imon för att äta frukost med sara :) Kommer nog gå upp fem minuter innan och springa ner till stan om jag känner migsjälv rätt !! Varför ska det vara så att, på kvällen kan jag inte sova och på morgonen kan jag inte vakna :/ Kunde det inte vara tvärt om !! Trött på kvällen pigg på morgonen ? blir såå rastlös att försöka sova när jag inte ens är trött !! Får väl räkna lamm.. hahha "Får" väl räkna lamm !! eh, börjar nog bli trött nu !! Natti natt

Torsdagkväll

Kallt kallt kallt :) Tur att viskan har varma filtar !! Satt helt ihopvirad med min cola och sallad :D Efter vår fika gick vi på stan och träffa alla gamla godingar från skolan och tonvis med småttingar som väntade på E M D... Säger bara en sak, tack men nej tack !! Eller det kanske är att säga två saker ?! haha nå väl nu ska jag mysa te framför sex and the city !! Godnatt på er

Gott hos mormor

På fredag ska jag till mormor en sväng :) hon lagar alltid så go mat och bilen blir så mycket tyngre på hemvägen !! Förra gången blev det kycklinggryta med ris och sallad... haha läängtar !!

Förra torsdagkvällen


Simon och Andrea i sina coola brills :D

Sötnosen och jag i pannkakskön ;)

Nikki min sötnos :)

Nicke i ett nötskal


Jag kan nog få ner en till :)      försiktigt försiktigt....          hahaha, det funka !!

Söt



 

När jag och matilda var i stan stötte vi på Alvin och hans vänner :) sååå söta !!

Tisdag

Så... Nu är det en vecka kvar tills nästa månda ;) haha, somnade runt ett tiden och gick upp klockan fyra :/ inte bra !! men kan inte somna tidigare på söndagarna. det går inte !!! Idag fick jag iallafall sova ut :) Jättehärligt och det behövde jag !!
idag ska jag vara lite nyttig hade jag tänkt
Betala räkningar
söka jobb
städa lite
shoppa

Har beställt trosor på internet som jag väntar på nu :) Det är typ sånna som Audrina har (hon med mörkast hår) Det är alltid skoj när man vet att det snart kommer ett paket till en på posten !! Läängtar

Godnatt

Så nu var den här dagen snart slut. Ska äta sen middag nu och kolla film innan jag kryper till kojs för att imorgon gå upp klockan 4am. Lååång måndag som vanligt !! så tänkte skämma bort mig att tända lite ljus och äta tortelini till en bra film :) och alla nyttigheter, som att städa och diska lämnar jag till morgondagen !! så nu ska sminket bort och myskläderna på

Klant !! ;)

Imorse åkte emelie iväg till Gotland. Hela familjen hängde med till landvetter. Vi checkade in hennes väskor åt frukost och sen skulle hon checka in. - men vart hade biljetten tagit vägen ?! Haha, det är inte första gången lillasyster fors slarvar bort viktiga papper på flygplatser. Förra gången stod hon och jag på New ark airport i USA utan någon som helst aning om vart vi skulle för att en viss lillasyster hade tappat bort lappen med all information !! Den gången var verkligen fruktansvärt vi stod hon och jag mitt i new york utan någon aning om vart vi skulle ta vägen. men det löste sig tillslut när vi hittade vägen till Grand central station där vi möte våran superoroliga storasyster... Men den här gången gick det lite bättre mamma fixade en ny biljett med orden - Du bryr dig mer om dina ögonfransar än dina flygbiljetter !

Världens bästa lillasyster, lite klantig men den bästa

Har du hört ?!


Vill bara tillägga något ang mitt förra inlägg:
Om någon är otrohet så kommer det nästan alltid fram i slutändan !!
Så gör det lätt för er !! Var aldrig otrogna

Helgen !

Helgen började med Nicoles födelsedagsfest :) missade Jonas nakenshow men fick se lite bilder av detta haha !! Sedan gick vi till trägårn där vi fick med oss allt folk på dansgolvet. På lördagen var det fest på normalm. Det var riktigt skoj men det var stor skillnad mellan vad tjejerna ville lyssna på och vad killarna ville höra :/ haha, då det var en kamp hela kvällen !! Sedan gick vi till harrys där det var så mycket folk att jag knappt kunde röra tån !! Heelt sjukt. Funderade också på varför killar som har flickvänner så lätt myser med andra tjejer så fort dom festar :/ Fattar inte det !! Och att man som tjej inte bryr sig om om han har flickvänn eller ej. - är det bara hans ansvar ?! Fick höra att i en delstat i USA är det olagligt att ha en affär med en gift man. Älskarinnan kan straffas och tillochmed få fängelse... Tycker kanske att det är lite hårt men fattar inte vad man får ut av att mysa med nån som redan har tjej !! Jag tycker man ska värdesätta sigsjälv  mer än så !!!


Inför ikväll

Idag hade jag en låång sovmorgon :D sjukt skönt !!! Och det lär behövas så som vi ska spöka ikväll :D Ska på födelsedagsfest hos nikki (skräck tema) Ska åka till hobbex och köpa nått sår hade jag tänkt och sen kanske ketchupa sönder nån tröja jag inte använder !! Ska bli riktigt skoj iallafall !!

Killarnas kommentar:

Fors... Du skulle ju kunna heta Bäck !!
- Haha :/ Ja killar den va ju nästan roligt, eh ...

Torsdag

Bion var jätte bra igår :) älskar att gå på bio !! Idag har jag träffat sara i stan. Alltid lika mysigt !!
Dagens komentar kom nog ifrån mig när det ringde ifrån min stängda väska
- Ahhh, Hur öppnar man den här ?! Sara sneglade lite på mig.. haha, du är verkligen blond ;)
Dagens inköp var en vit jacka :) har haft en likadan men grå innan jag färgade håret men den slarvade jag bort på lanzarote :/ men nu hittade jag en i vitt så är överlycklig nu !!

Biokväll

Om en timme sitter jag i biosalongen :) ska bli jätte mysigt !! ska se jiddra inte med Zohan. Hoppas den är bra, har hört lite om den och den verkar väldigt rolig !!  Föresten, det blev ingen kattunge, dom hittade ett annat hem för den lilla. Och det var väl bra det eftersom jag annars bara hade haft honom tills jag hittat ett annat hem åt honom

Onsdag

Sitter och väntar på att ett företag ska öppna så jag kan lämna frukt ! Har gjort mig iordning för att åka till Lager med mamma och Ronja sen :) Ska bli skoj och se om jag hittar nått där !! Fast borde spara mina pengar nu egentligen !! Ska höra med Emelie oxå om hon hört något nytt om kattungen :D ska faktiskt bli lite skoj !!

Jobb och en kattunge

Ska förmodligen hämta den lilla katten imon. Ska bli rätt skoj faktiskt :) men kommer bara behålla honom tills att jag hittat ett annat hem åt honom. Vill ju inte att den ska avlivas !! Förstår inte hur man ens kan tänka tanken !! blir så arg bara jag tänker på det !!

Pratade med matilda innan. hon skulle kolla med hennes jobb om de behövde fler medarbetare :) jag håller tummarna !! Skulle verkligen vara härligt med lite fler timmar :D

Tisdag

Vill ha ett riktigt jobb snart. Börjar bli trött på att bara jobba två dagar i veckan !! Visst det är härligt att ha tidsdagen ledig eftersom måndagarna är sjukt jobbiga men resten då ? vill ha ett jobb som är skoj att gå till och som man vill gå till varje dag !! Har kollat lite andra jobb men det är svårt eftersom dom jobben som är roliga och finns ute är det ju tusen andra som oxå vill ha :/ jaja, ska försöka va kreativ idag och fixa CV och söka jobb. önska mig lycka till !!

Oj blev precis avbruten i mitt skrivande av emelie som ringde från sitt sommarjobb.
- Det är en kattunge här som dom ska avliva om ingen tar emot den
Hur kan man säga nej ?! Jag har ju redan en katt och vill inte ha en till men hur kan man säga nej ?!

Dagens

Dagens låt: No air ! Nicke försökte bluetootha den till mig men gick inge vidare
Dagens frisyr: en boll på huvudet :)
Dagens smink: Inget alls just nu.
Dagens klädsel: Gråa mysbyxor och en rosa topp... äka mys kläder !!
Dagens händelse: Har gått upp, varit ute och sprungit, kollat på the hills på youtube :)
Dagens planer: Ta det brutalt lugnt se på film med grabbsen från igår.
Dagens vill ha i allmänhet: fint väder !!
Dagens materiella vill ha: en klänning jag hittade på Gina :)
Dagens beroende: The hills :)
Dagens tråkigaste: slö slö slö från gårdagen !!
Dagens köp: Inget alls. Den ända shoppingen som blir idag är nog på ICA, haha.
Dagens mat: Inte alls mycket, har mest slöat framför the hills, så några koppar te och senare blir det nog pasta.
Dagens mående: Fröken slö ;)

Älskar !

En behagligt vårdande lotion baserad på vegetabiliska oljor som persikokärn- och avokadoolja för deras närande och mjukgörande egenskaper. Innehåller Gingko Biloba samt stimulerande lavendel och vildnyponros som är naturligt rika på antioxidanten C-vitamin.

Jag älskar verkligen den här bodylotion :) Luktar otroligt gott.. kärlek vid första, eh lukten :D Älskar den !!

Grill hos martin


Mina kära vänner höll fast mig medan jag försökte vägra att va med på vimelbilder ;)

Först var jag hos mormor och firade hennes 61årsdag :D hurra hurra hurra hurra !!! Det var jättemysigt och massa go mat :P Senare hämtade jag upp Nicke och vi åkte hem och grillade och förfestade hos martin !! John och micke gjorde arga leken, Jessica, alex och anna stod för dansandet, jag och patrik pratade om rättskunskap :) när klockan slog "utgångsdax" och vi skulle ner till stan var jag både exalterad och rädd för att träffa nickes bror som han berättat om.

Nicke - Du vet hur jag och micke är ?!
Jag - eh, a !
Nicke - Tänk oss tillsammans och ännu mer, det är min bror !!

Men när vi möttes i stan fanns det ingen "nickes borsa" Så vi gick in till swing och skackade våra söta rumpor till musiken :) och var där tills musiken tystnade och det var dags att gå. Då gick vi till mc donalds där jag träffade min lillasyster i en väldigt söt myströja ! så efter att Nicke och patrik fick sina cheesburgare mötte jag upp emelie och åkte hemåt.

Bråk:
Oj, det var nog första utekvällen killarna höll sams ;) haha inget bråk !!

Bortappade saker:
nopp lyckades hålla koll på allt !!

Roliga komentarer:
Nicke
- Jag vill ha en cheesburgare men jag vill ha rickard först !!! (vi väntade på rickard som var skyldig Nicke pengar))

Anna petade i en blyertspenna i jessicas cider när vi satt vid köksbordet. Jessica tog upp pennan med en sax och sträckte fram pennan till micke som precis hade kommit in i rummet.
Micke - Vad är det för något ?
Jag - en spritpenna ;)

Torsdagkvällen

Idag har jag varit på språng hela dagen. Från morgon till kväll, så idag kommer jag sova skööönt :) Igår träffade jag Simon Nikki och andrea för en fika under torsdagkvällen :D blev många bilder som andrea har lovat att skicka !! Är så skoj att hela borås är i stan !! Alla alla alla är verkligen där. underbart !! Men denna torsdag gick vi inte ut, utan vi avslutade kvällen genom att åka till MC donalds och äta massa skräpmat !!

Skräcktema


Nästa helg ska jag på en födelsedagsfest. Temat ska vara skräck !! ska bli riktigt skoj men har ingen aning om hur jag ska klä mig !! har kollat lite bilder för att få rätta känslan. Har ni några förslag hur jag ska klä mig ?

En olycka kommer sällan ensam

Mamma ringde och fråga om jag skulle med till knallaland. såklart skulle jag med !! Tappa upp badvattnet och gjorde iordning frukost. Och då glömde jag totalt bort mitt badvatten och inte förrän hallengolvet var täckt av vatten kom jag och tänka på det !! Lite halvjobbigt faktiskt

RSS 2.0