Saras fest!!


Sara kom och hämtade oss så åkte vi till hennes nya lägenhet där hon hade förberätt bål. Det var mysigt och vi spelade spel och prata. Åkte till stan där vi gick in på X&Y Dansade den första halvtimmen, sedan spenderade jag min tid på en av sofforna och kollade folk. Brukar alltid va den som är först och sist på dansgolvet så det var faktiskt skoj bara se på allt folk! Fick så småningom sällskap av Helena, där satt vi tyst och bara tittade på allt folk tills klockan blev 2. Sedan gick vi iväg till Mcdonalds där jag köpte en hamburgare som jag åt upp på vägen hem till min sköna säng!!

Sötaste: Sara som inte nämnde att hon märkte att jag inte var så party. Ibland är det skönt att man bara kan vara, och att andra inte kommenterar det!!

Bråk: Såg ett bråk där jag satt på soffan på X&Y, det var hur mycket folk som helst och tjejer som försökte gå emellan.

Bortappade saker: Inga, men har kvar min halsduk hos sara

Kvällens lärdom: Känns som jag är ganska klar med krogen!

Kvällens text:
If you want me to stay, I´ll never leave


Födelsedagsflickan i mitten :)

Spelade ett kortspel...Jag har aldrig

Birthday girl!!

Flytthjälp!!


Ska iväg och hjälpa Andrea och Joakim att flytta nu,
så mina fruit at work byxor kom till användning än en gång:)

Så kul har vi på jobbet:

Sandra: Ser du hennes tröja?! "Det står bebis" !!
Jag: När jag ska ha barn ska jag ha en tröja som det står "bulle i ugnen", eller... "Nybakad"!!!

Onsdag


Hann duscha imorse innan jobbet, men fick använda mig av två stycken hårblåsar för att blåsa håret!! Och...Shit vad fort mitt hår blev tort!!! Men måste sett otroligt roligt ut :D På jobbet gick det bra, men kan som sagt gå rätt långsamt när det inte finns så mycket att göra...

Tisdag


Snart ska jag och mamma iväg till stan. Först kolla i affärer och sen ska vi luncha!! Jag hoppas det blir pasabuffen på Bakgården:D Ska föreslå det!! Men nu ska jag göra mig iordning,

Måndag

Jobbade hela helgen så är ledig måndag tisdag!! Känns som jag inte håller koll på dagarna längre när jag jobbar såhär!! Hoppas det kommer vara mycket folk nu på onsdag:D Då har ju dom flesta fått sin lön också!! Såg en fruit at work bil idag också och jag är inte avundsjuk på den som får släpa runt på dom där korgarna, kunde vara skoj på sommarn men vintern var hemsk!! Tycker synd!!

Idag har jag umgåtts med mamma som precis har kommit hem från Gotland!! Känns som att hon har varit borta jättelänge, så vi lunchade tillsammas och sedan hängde jag med och hämtade Ronja!!

Nu ska jag göra mig iordning för kvällen för imon tänkte jag vända upp och ner  på min plånbok och slössa varända krona i stan imon:D

Fredag


Idag blev det eest !! Såå gott :) Åt tills vi blev jätte mätta, och sen lite till ;) Sedan blev det att gå av sig all fisk och några inköp för saras del !!

Dagens Komentar:
SARA: Åh, vilket fint gym !!
JAG: Sara... Det är en bilvätt!!

Torsdagkväll


Förfestade med Sara och Nicke. Då vi körde jag har aldrig... Alltid lika underhållande:) Sedan åkte vi in till stan och gick in på XoY Trodde inte att det skulle vara så mycket folk som det var !! Men det var precis lagom, Mycket folk, men man kan dansa !!! Hade jätteskoj på dansgolvet, tills att två Dinosaurier bestämde sig för att slåss, precis över mig !! Så jag duka och tack vare sara kunde jag krypa ut och klarade mig undan men hade fått lite blod på min näsa som Nicke torka bort !! Usch usch usch såå Äkligt !! Men det tog inte länge förrän vi var ute på dansgolvet igen och roade oss !!

Tråkigheter: Nopp, eller a det var inte så mysigt att ha någon annas blod på min näsa !!

Sötaste: Denna gången slapp Nicke torka tårar. Det blev att torka blod istället :S

Bråk: Jaa, och jag hammnade i mitten av det :/ Två stora killar som var i villt slagsmål, Som tur va drog sara bort mig därifrån och jag klarade mig undan med blod på näsan (från någon av dom som bråka)

Bortappade saker: Nada

Roliga komentarer:  Åh, måste lära mig att skriva upp alla komentarer under kvällen, kommer inte ihåg dom annars :S

Kvällens lärdom: Jag och sara har en bra övertalningsförmåga, fråga Nicke som inte skulle gått ut i trosdags ;)


Åhh, gud.. Nicke är en paparazzi ;)

Nu är dagen snart slut

Ont i magen !! Var ju tvungen att äta en pizza nu när jag har namnsdag. Fast det kanske var maten på Thai silk som blev för mycket. Mådde inte så bra då heller du jag märkte att jag hade lagt, nån sjötunga på min tallrik !! Usch !! Det blev att byta tallrik direkt.. Mådde illa av att tänka tanken att jag kanske kunde ha missat skylten och ätit det !!!

Jaja, nu ska jag krypa till kojs och imon ska jag leta soffa och sen på kvällen blir de nog utgång :)


Någon som vill ha sjötunga ?!

Namsdagsbarnet !!


Vet ni vem som har namnsdag ?!!!

My sweetest downfall

Onsdag

Underbart att sova länge !! Gick upp vid 10 och har inte gjort något vettigt sen dess. Och nu ska jag ner till stan och göra mindre vettiga saker ;)

Tisdag

Idag har vi pratat om alla filmer vi har sett, sjungt alla låtar vi kan komma på och Jämfört vem som har skadat sig mest genom åren ;) Haha, Guud, det skulle finnas en mick där vi jobba haha !! Ibland kommer vi in på det mest sjukaste saker !! Men det får tiden att gå, speciellt under dagarna nu innan folk får pengar.

Nu ska jag tillbaka och jobba lite till...

...


If you need someone who loves you, you know I will always be there
I'll do it although I'm not supposed to care

Helknas lördag


Tack Nicke och Rikard för igår :) Och min sötnos till lillasyster som alltid orkar lyssna !! Och jag säger såhär längtar till saras fest. Och då kommer det vara fritt från tjejer som har pubertetskris ;)

Tråkigheter:
Det har blivit såå kallt ute nu !! Men tur att jag hade sällskap hem som gjorde vägen lite roligare :D

Sötaste: Nicke som fick spendera kvällen med maskara på hans tummar !! Sötnos

Bråk: Jaa, någon där hade pubertetskris. Mer behöver jag inte säga

Bortappade saker: ...

Roliga komentarer:  "tänker på en viss komentar sagt av en tröstade person, men den är lite för elak för att skriva" Så behåller den för mig själv !!

Kvällens lärdom:
Avundsjuka är en väldigt ful egenskap... Då har jag hellre svårt med höger och vänster !!

Ledig helg !!

Underbart !! Åkte och slössade mina jobb pengar :D En klänning med bar rygg, ett par svarta känger ett guldhalsband, en silverring och en nyckelknippa !! Blev verkligen nöjd med allt !! Nu ska jag laga lite lasange :D Sedan ska jag bestämma mig för vad som ska hända ikväll. Puss puss mina sötnosar

Torsdag

Låång dag och har massa kvar !! Har precis ätit lunch hemma så ska tillbaka snart. Hade världens konstigaste dröm inatt, den behåller jag för migsjälv men den var heel knäpp. En liten del av drömen handlar om Andrea och hennes kommande lya ;)

Målade naglarna igår med, Det blev en stark rosa färg... Passar perfekt till min ill gröna tröja på jobbet... Not !!! Hahaha

Onsdag


Igår var jag ledig så jag emelie och mamma hämtade Ronja på Dagis!! Sen åt vi MCdonalds !! Gillar inte den nya som dom har, och varnade mamma men hon tog ändå den. Inte god !! haha sa ju det !! Senare kom Sara förbi och vi åkte och hälsade på dom som jobbade. Sedan handlade vi in Sushi :) Fast blir aldrig så gott som på eest !! Men vi övar oss :D

Idag har jag jobbat !! Kan verkligen bli seeg ibland men det är då dom konstigaste samtalsämnena kommer upp hahaha !! Nu ska jag bada :D Sen blir det sängdags 

Uppdatering

Lördagen blev det bara förfest med "Jag har aldrig" spelet där roliga detaljer om oss avslöjades ;) Festade i saras nya lägenhet !! Känner på mig att det kommer bli många galna kvällar där :D Efter några glas läsk körde jag ner tjejerna till stan medan jag längtade till min underbara nybäddade säng!! Upp tidigt och jobba på söndan

Söndagsjobbet seg segt segt !! Tur att jag har sandra som håller mig sällskap :)

Idag har jag hämtat mamma från flygplatsen !! Märks när hon inte är hemma, även fast jag har egen lägenhet. Så nu är det skönt att hon är hemma igen !! En annan person som har varit försvunnen sen i lördags hörde av sig. Sara har tappat sin mobil ute :S Vet hur det känns !! Uscha!!

Nu ska jag iväg och dansa :)

Lördag

Har jobbat heela dagen idag !! Så trött om fötterna men det är bara att bita ihop och sticka på fest !! Ska ha på mig tröjan jag köpte på gina igår :D

Fredag


Provade ett par jeans och ett vanligt vitt linne på Gina. Som sagt behöver köpa kläder nu :)

Haha, söt klubba som man kan vara två att njuta av, Ett förfestspel jag har aldrig och två kinapinnar

Önskar att jag kunde följa med sara till Alperna !!

Bort nopprade ögonbryn




Jag har gjort det!! Jag visste att det skulle hända någon gång !! Jag har nopprat bort ena ögonbrynet!!!! Skulle bara ta bort nått hårstrå och nu har jag ett stort jack i ena ögonbrynet. Jaja, tur att det finns ögonbrynspenna... annars hade jag fått gömma mig !!!







Fredag hela dan

Skönt att va ledig idag ska ju jobba helgen så behöver en dag ledigt :) Funderar på om det blir eest till lunch men har inte fått tag på sara men jag hoppas hon kan!! Annars har jag inte så mycket annat planerat. Ta det lugnt, kanske gå på stan en sväng men får se. Borde kanske oxå handla in lite mat så kanske besöker min arbetsplats en kort stund ;)

Jobbet

Nu har jag lunchrast !! Jobbar med att hjälpa till att ansöka om självscanning i en matvarubutik. Det är väldigt skoj :) får träffa mycket folk. Ska snart ner dit igen och nu börjar ju folk sluta jobbet så kommer bli fullt upp !! Nu ska jag äta.


Grön kanske inte är min favoritfärg, men vi syns iallafall :)

Godmorgon


Första dan på jobbet :) lite nervös men det ska nog gå bra !!

Jag fick jobbet !!!!!!


I did good!!! Åhh, blev så glad när jag hörde det !! Han som interjuva mig hade en bunt med pappar på 100 personer som han skulle interjuva under dagen igår och kan inte fatta att jag var en av dom fyra han valde ut !! Är så glad att jag skulle kunna städa hela lägenheten igen !!! haha

Barack Obama


The Americans did good !!!

Onsdag


Godmorgon mina bloggläsare hoppas ni har det bra!!
Idag var jag uppe tidigt :) Måste vända tillbaka på dygnet. Blir lätt att man sover bort hela morgonen när man inte jobbar. Men nu ska jag vara vaken. Ska vara lite duktig idag och storstäda lägenheten !! Alla dammråttor ska bort bort bort ;) Så ska jag vädra och kolla om det finns någon tvättid. Och sen ska jag rensa upp i min klädkammare!!  Men först ska jag äta en riktigt god frukost.

Är totalt shopingberoende just nu


Läängtar till stan !!

vill vill ha


Sara kunde inte låna bilen, hennes pappa skulle fixa vinterdäck!! Så internet dregla lite ;)
haha, målet var att skapa lite mer färg i min gerderob :/ lyckades kanske inte så bra men visst är det fina saker ändå!!

Tisdag


Var på arbetsinterju idag!! Tycker det är såå jobbigt att berätta om en själv
Vad säger man ? "Hej jag heter Elisabeth och jag gillar att shoppa kläder?!"
Jaja, det är väl charmigt antar jag! men usch va jobbigt

Ska äta mat nu sen ska jag möta sara i stan och göra det jag är bäst på!!

Snart iväg

Ska alldelles snart iväg till dansen, sitter här med min brämhults och kollar bloggar och inser!!! Jag måste köpa en ny garderob och fylla ut min klädkammare:)

Måndag


Idag har jag och mamma lunchat på knalleland!! Har världens bästa mamma (L)
Sen hämtade vi Ronja på dagis och sen fick jag ett samtal...
Ska på arbetsinterju imon:) håll tummarna !!

Halloween, ja det var skräcktema


Frostade av bilen och åkte iväg till normalm där jag lyckades fickparkera på världens minsta utrymme!! Sen kall som en isbit letade jag efter döbelsgatan, tur att jag har gps i mobilen:) Utanför stötte jag på martin som informerade mig. " det är helt sjukt där inne, folk gråter på trappar, dom har gjort mer än drukigt, och det här och det här har hänt" Ja, det var värre intriger än skilda världar!!! Gick upp och hittade genast min intrig liggande i vardagsrummet. Men jag orkar inte lägga energi på det så bestämde mig för att inte bry. Men jag säger såghär, det var en av dom konstigaste förfesterna, eller det var den konstigaste förfesten nånsin!!! Behövde inte ens gå till krogen, kände att kvällen var ganska färdig haha


Tråkigheter: Toadörrens förmåga att ständigt vara låst!!

Bråk: Jag och toadörren kanske ;) haha,

Bortappade saker: Vett och ettiketen kanske!!

Roliga komentarer: "Min firma bil kan köra över din firmabil"

HalloweenFredag

Linda och sara älskar min spegel :)

Jag sara och linda som gömer sig         Sara tar ut pengar


Blev harrys där vi sprang omkring som små älvor !! Var inte ensamna om att vara utklädda. Fanns massa troll, djävular änglar och en och annan lie-man !! Var riktigt skoj och kanske kanske får jag användning av mina vingar idag igen, fast då blir det en annan outfit till !!
RSS 2.0