Det senaste

Har jobbat jättemycket nu på det nya jobbet. Det har varit jätteskoj och vi tjejer som börjat har fått väldigt bra kontakt. Det är skoj att alla vi är så olika :) Det har varit mycket att göra i butiken. vi har verkligen varit med från allra första början, från en tom lokal till en helt färdig butik. Det har varit jättelärorikt och har jobbat 13 timmar varje dag nu. Men nu kan vi ta det lugnare för nu är allt klart och vi öppnade butiken i fredags.

I lördags gick jag till stan och träffade BD på utanför swing. var inte riktigt på humör och försökte förs låtsas för migsjälv att det skulle va skoj, men nej, det var nog den tråkigaste utekvällen nånsin men det behövs väl en sån utekväll för att uppskatta en roligare utekväll.


Imorgon ska jag köra, ska faktiskt bli riktigt skoj och imon behöver jag inte gå upp klockan 4 utan börjar 7 så går inte upp en minut innan 6. Sovmorgon !!! Nått annat som oxå är skoj är att dansen snart är igång.

Jag måste till botten
för att komma upp igen
det finns inga mellanting
Stora eller små problem
svaren kommer till mig sen
när jag blir mig själv igen

sysselsatt till örornen

Har för tillället inget liv utanför jobbet håller på att få in alla varor och allt i butiken. Såå mycket som ska göras nu innan öppning. Men det är skoj att vara med från början !! Imorgon kommer bli en låång dag, Börjar vid 10 och slutar 12 på natten :/ Men det är bara att försöka le och se glad ut ;) Skönt med ett jobb !!


Nä nu ska jag och mina trötta fötter sova !! Natti natt

Nytt jobb

Jag har fått ett nytt jobb nu :) Ska bli riktigt skoj när det drar igång. Igår va vi som ska börja där på ett möte, sedan var det dags att hjälpa till och få iordning. Är ju helt nystartat så vi är med och bygger upp allt från grunden !! Efter vi hade slitit hårt bjöd chefen oss på mat. Det blev Indisk mat på Goa !! Jättemysigt och jättegott =)

Nu måste jag städa lite hemma. Ser ut som jag har haft inbrott för allt ligger just nu på min soffa. Fattar inte varför allt alltid hamnar där. Det är konstigt det där ;) Sen väntar jag på mina syster så ska vi kolla sex and the city (SATC)

Gårdagens bravad

Igår tvekade jag lite på att gå ut, var taggad i fredags och såg verkligen fram emot lördagen men när lördagen väl kom kände jag inte alls för att gå ut. Först körde jag upp Emelie till stan där hon skulle förfesta sedan åkte jag till sjömarken till killarna + jessica. Det blev roligare än jag hade tänkt men var ändå inte på sånt partyhumör. Men det var skoj att Mickes föräldrar hade gäster så vi barn ;) gick upp och roade oss med dom äldre. När vi väl kom in till stan skulle vi in till trägårn, och det var då jag bestämde mig.. Nej tack !! En timme senare efter en hambugare somnade jag i min underbara säng

Söndag



Åt frukost på viskan med Emelie. Det har blivit lite av en tradition nu :) Jättemysigt speciellt på söndagar då man får höra och berätta om lördagskvällarna !! Idag åt jag en Bagle med skinka och bieost, var jättegott  Skulle kunna leva på Bagels. Efter vår frukost i morgonsolen åkte Emelie Jag och Veronica till lager 157. Jag provade en T-shirt en väst och en spettsklänning, men det var inget som satt 100 så blev inget inköp för min del så det var lite tråk !! Efter lager var våra magar hungriga och hemma blev det tacos !! väldigt gott !! och medan vi systrar åt åkte mamma och markus och köpte en ny dator, vi fick kolla i instruktionsboken för att hitta startknappen hahahaha

Vilken färg ska jag välja ?


Röd, grå eller blå ? Tycker om alla tre !!

Dagens plan


Mina planer för dagen

Gå i knalleland
Hämta Veronica vid tågstationen :)
Hämta markus på jobbet
Försöka hjälpa mamma med datan
Göra mig iordning för kvällen
Festa med mina favorit killar !!

Örhängen


Igår när jag var i stan gick jag in på H&M och hittade dessa söta !!
Det var kärlek vid första ögonkastet :) 20 kr på H&M

ciluette



Idag kom mormor och hälsade på :) Hon hade bokat tid på ciluette och barbershop, ögonfransböjning och hårklippning. Och första stoppet var på ciluette. Har själv gjort ögonfransböjning så det var verkligen skoj att se hur dom gjorde, för när man själv ligger där så kan man ju inte direkt kolla vad dom gör. Resultatet blev jättefint och mormor blev jättenöjd !! Därefter gick vi till Barbershop där mormor blev jättefin i håret. Avundsjuk jag blev  Efteråt gick vi och åt på eest och mormor fick smaka på sushi för första gången. Och hon tyckte inte det var äckligt. Så jag ger det tre gånger så kommer hon att älska det !!

frågor

1. Vad är klockan?19:06

2. Ditt namn? Elisabeth

3. Smeknamn? Lisa, liz och ia

4. Piercings: naveln och tungan

5. Ögonfärg: Blåa

6. Födelseplats: Karlstad

7. Favoritmat? Sushi på eest

8. Någonsin varit i Kalifornien? Nä, men har varit i New York

9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper? haha, låt mig tänka

10. Älskat någon så mycket att du börjat gråta? Ja !!

11. Varit med i någon bilolycka? Inte någon allvarlig

12. Krutonger eller baconbitar? Krutonger: öööööööh...ingen aning... 

13. Favoritdag på veckan? Lördag

14. Favoritrestaurang: Eeast

15. Favoritsport: basket kanske

16. Favoritdrink: Manhattan

17. Favoritglass: Gillar inte glass

18. Walt Disney eller Warner Bros: Walt Disney

19. Favorit-snabbmatsrestaurang: Pizzeria superstar

20. Vilken färg har din sovrumstapet? Vit

21. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? 63p plugghäst, Ja !!

22. Vem fick du ditt förra mail ifrån? Vänbekräftelse från Facebook

23. Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort? H&M

24. Vad gör du oftast när du är uttråkad? Läser bloggar och dricker te

25. När går du och lägger dig? För sent

26. Vem har skickat dom här frågorna till dig? BD

27. Vem av dom du skickat detta e-mail till kommer inte att svara? inte skickat

28. Vilket tv-program missar du inte? Big dicks, eller jag menar Big shoots
29. Senaste person du gick ut och åt middag med? Mamma och Emelie
30. Ford eller Chevrolet? Den som har finast färg ;)

31. Vad lyssnar du på just nu? MTV
32. Vilken är din favoritfärg? alla möjliga

34. Hur många tatueringar har du? vill inte ha några !!

35. Har du någon gång kört slut på bensinen? Hahaha, min största rädsla
36. Katter eller hundar? Båda
37. Klockslag när du blev färdig med det här mailet: 19:20 (gjorde iordning te också ;)

En gång till

Har sett färdigt på sex and the city nu  Älskar älskar älskar den serien !! Bästa som någonsin gjorts helt klart. Jag och Emelie gjorde det mysigt med tända ljus och nypressad apelsinjuice. Och både hon och jag låg och snyftade när under hela sista avsnittet. Så nu är det bara att börja om och se avsnitt ett en gång till   Take away mat, täcke och kuddar och massa tända ljus och sex and the city är vad som väntar framöver någon som inte skulle villja göra mig sällskap ?!

En sjuk underhåller sig

Är sjuk idag  men försöker underhålla mig så gott jag kan !! Mamma och Emelie åkte iväg till stan för att handla kläder och jag sitter här med nerdragna persienner och läser bloggar som underhållning.


1. Klädbutik: H&M
2. Inredningsbutik: Lagerhaus
3. Godis: Storra nappar som är hälften röda hälften svarta 
4. Stad: New York
5. Dryck: coca cola
6. Musik: Radio musik
7. Tv-serie: Sex and the city
8. Film: Sex and the city the movie ;)
9. Träning: målar naglarna
10. Bakverk: är inte så förtjust i bakverk
11. Kaffe: moccacino

Lördag med pojkarna och Jessica

Hämtade Nicke hemma hos honom och kom nästan i tid  Så nära exakt som man kan komma eller jag menar som jag kan komma ;) Åkte hem till Micke som kollade fotboll. Senare kom Martin, patrik, Jessica, och John som hade varit på kräftskiva så dom lite runda om fötterna !! Åkte två taxibilar in till stan och gick in på Tonic där vi rörde på våra bakdelar :D Efter det hittade killarna några 16åringar som dom smugglade ut cider till medan jag och Jessica pratade tjejprat !! Var skoj att ha en tjej att prata med  Inget illa menat till er killar, men det är oftast lättare för en tjej att förstå en annan tjej !! oftast iallafall. Därefter gick vi till Campino och killarna köpte varsin kebbab. Där fick jag höra att zaren hade försvunnit  får hoppas att han hade försvunnit medvetet, med någon snygging kanske ;) Därefter var det hemgång för min del

Tråkigheter:
Det var väl inte så händelserik kväll men ändå helt okej.

Dricka:
Försökte göra nån cosmopolitan blandning men det funkade inte så bra haha, behöver jag säga mer ?!

Bråk:
En brottningsmatch gjorde att jag försörde mitt örhänge !! Älskade dom men nu har jag bara ett helt så det är väl bara att säga adjö till dom nu !!

Bortappade saker:
Zaren !! Undra om han hittat hem än ?!

Roliga komentarer:
Nicke
- Micke har du kontrollen ?
Micke - Nä, den har jag tappat förlänge sen ;)

Frukost på stan

Godmorgon!
Nu ska jag göra mig iordning för att äta fruktost med Emelie på cafe viskan, men först tänkte jag sola min bleka nos :) Och efter vår frukost blir det en runda på stan !! Tycker det är så mysigt med alla höstsaker som kommit in nu !!

svettig dröm


Vi satt på en rad, det var inte bara jag, vi var hundratals, nä tusentals. Vi satt och räknade matte. Och inte vilken matte som helst, roten ur !! Satt och räknade hela natten :/ vem drömmer om sånt haha

Nu ska Mamma, Emelie Ronja och jag iväg till Ikea :) Ska inte köpa något speciellt men känner på mig att jag kommer komma hem med en och annan onödighet

Kvällsplaner


Nu ska jag och Emelie hem till mig, ansiktsmask hårinpackning och sex and the city !!

Kändis på stan ;)


Gissa vem jag såg på stan idag :) Kom ut från Gina och såg en kille jag fick ögonkontakt med, först kollade jag bara bort men sen så funderade jag på om jag inte kände igen honom. Kanske är det nån jag lämnar frukt till på jobbet ?! Så jag kollade igen, och då såg jag, det va inte nån jag lämnar fruktkorgar till det var visst Anders Svensson ;)

Dagens inköp


Emelie ringde till kompassen och frågade om dom hade kjolen i 34 och gissa... Hon ska åka in och hämta den imorgon :) Hade så dåligt samvete att jag hade köpt den ända som fanns kvar men nu får hon också en !! Gissa vad jag ska ha på mig på lördag ;)

meningslösa

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? Några få
Har du svårt för att bli kär? Jaa, men blir jag kär så blir jag kär !
När kysste/Hånglade du med ngn senast? Det är min ensak..
Hånglat med ngn riktigt ful? haha
Varit nykter på nyårsafton? Det har jag,.. när jag var lite yngre.
Slagit ner någon? Nej, jag är en ganska snäll tjej
Vill du gifta dig? Självklart
Vill du ha barn? Ja, absolut :)

Vilken färg har din dator? Alltså skalet...Den är silvrig men vill ha en vit !

Ditt bästa minne från skoltiden? Alla underbara stunder med alla vänner :) alla djupa samtal på trappan i glashuset
Ditt sämsta minne från skoltiden? Alla prov och läxor

Vilka tidningar läser du regelbundet? Cosmopolitan
Vem är du avundsjuk på? Sara som just nu är brun som en pepparkaka
Din bästa revansch? Har ett underbart revanschminne, något jättetöntigt !! men denna löjliga historia behåller jag nog för migsjälv !!

Skostorlek? 36
Senaste inköp En skinnkjol från H&M
Planer för dagen Äta tacos och titta på sex and the city :)

Tisdag


kom precis hem nu :) har varit på stan hittade en skinnkjol på H&M. Fick lite dåligt samvete eftersom det bara fanns en 34 och att jag visste att min syster också ville ha en ! Lite tråkigt men ska hjälpa henne att leta efter om någon annan H&M ska få in dom.

Nytt från korsika

Kontstigt nummer på min mobil skärm: +33684....... vem i ?? Det visade sig vara från Korsika :D Blev såå glad att höra din röst igen.. Saknar dig såå mycket ska du veta, det är inte sig likt nu när du inte är här !!

Sara - Jag funderar på att dra vidare när jag är färdig här på korsika, funderar på Alperna !
Jag - Det är där det finns snö va ?!
Sara - Eh, ja Elisabeth det är där det är snö !!
Hörde själv hur dumt det lät direkt efter jag frågade om det fanns snö där ;P


You packed your bags and walked away, there was nothing I could say !!
Saknar diig hjärtat (L)



 

Saras och min "sex and the city kväll"

Hemma :) tidigt, saras skor gjorde så ont så vi gjorde en tidig hemgång !! Haft en underbar utekväll med min sötnos och nu sitter vi här. Jag i min herr skjorta och en slarvig knut och sara i sin t-shirt och leggings, ugnen är på och vi väntar på våran "efterkrogen pizza" som vi köpte på coop tidigare idag !! Såå bra när med med mat man bara behöver värma upp ;P älskar det !! Något jag däremot inte älskar är mitt kladdiga golv som blev när Nolita hoppade upp på bordet och hällde ut all juice på golvet, uscha.. blir att göra rent golvet imon för nu är det kladd kladd ! Nu ska jag vara social med sam igen
godnatt på er alla

Jordan eller en vaxdocka ?!


Gjorde precis min dagliga koll på Posh24 och fick se en bild på Jordan.
Trode verkligen att det var en vaxdocka men det var tydligen hon !!
Lite plastig kanske, eh ja !!

Bilder från förra lördagen







Gårdagens händelse



I omklädningsrummet på HM i göteborg fick jag ett samtal jag skulle på en jobbintervju :D Jag skyndade mig hem och sedan in till stan. Där fick jag prata om vad jag jobbat med innan och vad jag är för person. Det känndes bra, men man vet ju aldrig... Får väl se vad dom säger när han har intervjuvat alla .. Håll era tummar

Idag ska jag och sam ha sex and the citykväll, och efter det blir det utgång :D Ska bli såå skoj !! läängtar

Dum och dummare

Joakim och jag har ett intelligent samtal med varandra när vi jobbar, han i sin lastbil och jag i min budbil:

Joakim - Hur fort får man köra på en 70-väg ?
Jag - Eh, 70 kanske !!!


Jag - Men det finns väl inga bin på motorvägen ?!


regn på min måndag

Jag måste bara få göra min måndags klagan !! regn regn regn, Bytte skor tre gånger idag när jag jobbade och mina kläder är helt förstörda :/ Var verkligen ingen lyckodag.. blä !! Ingen mer regnig måndag tack !!


Min lillasyster har kommit hem nu :) Äntligen !! Nu vill jag bara att min storasyster ska komma hem snart !! Imorgon ska iallafall jag och emelie ta en heldag, gå i stan och sen blir det mer sex and the city med take away

nu ringer mobilen
puss å godnatt

Min lördag


Take away och 100 avsnitt av sex and the city ;)

Sommartorsdag

Tittade på några sex and the city avsnitt medan jag gjorde mig iordning för att åka till stan. Undrar hur många avsnitt som jag inte har sett, det är nog inte så många !! Är såå glad över min box !! Igår blev det ingen fika på viskan, istället gick vi till Mc donalds och köpte mat och pratade kroppsbehåring.. Mysig kombination eller hur ;) Sedan gick vi till trägårn där vi hade skoj på dansgolvet, fula vi är, men vad skoj vi hade !!

Idag ska jag ut i solen. Men mina kinder gör lite ont så det blir nog ryggen som får de mesta av solen idag !!
RSS 2.0