Rastlös


Är hemma och det finns inget att göra. Klättrar på väggarna !! Men snart börjar Desperate housewives:D

Ärenden på stan

Sitter här och läser bloggar :) Har massa favorit bloggar som jag alltid läser !! Var i stan med Mamma idag och gjorde massa ärenden. Sedan fikade vi på bakgården. Mamma tog en bakadpotatis och jag tog Pasta buffen. Jätte jätte gott !! Sedan tog jag tea med Jordgubb/vanilj hur gått som helst !! Har kommit på att jag aldrig kommer att lära mig dricka kaffe. Sen köpte jag en jättefin halsduk från Gina !! Den kommer bli användbar i det här vädret :D

Ska inte frysa i vinter

Har bestämt att jag inte tänker frysa i vinter, därför funderar jag på Gåsjackan, men vet inte alls vilken färg som är finast. Funderar på en vanlig svart, men kanske är lite tråkigt ?!  Vägrar iallafall att ha en kall vinter !!

Jobb


Jobbade eftermidda idag, ganska lugnt och i slutet när jag fyllde på varor kom Joakim och höll mig sällskap :)

Måndag


Finns så mycket som jag borde göra idag, men vill bara vara hemma i mina mysbrallor

Söndagen

Vaknade upp i söndags av Viktor som skulle rusa iväg hem. Stackarn !! Jag och Zaren gick upp och gick iväg till Blå kiosken och möte upp Robin. Käkade kebabtallrik och så körde jag hem dom två pojkarna, men dom var tvungna att lyssna till min musik ;) Las ketchup och Moe haha underbart !! När jag hade släppt av dom var det dags att hitta tillbaka till borås :S Eh, ja !! Nämnde jag att jag glömt min mobil hemma ?! haha, ja men efter en och annan U-sväng hittade jag hem igen.


Jakt


När mamma klippte sig på Barbershop uppdaterade jag mig på min läsning :) Hittade en bild på ett par jättefina gardiner (är på jakt efter ett par i mitt sov/vardags/smink/data-rum ;)

Tjejmiddag




Mamma, Emelie och Jag åt på Jensens i borås

Lördag


Missa hela Höstmarknaden


Tog bilen ner til stan, där marknadsfolket höll på att packa upp, åh, ville verkligen gått på marknaden. Eller a iallafall gått i stan och suttit och fikat och kolla folk ;) Men icke.. Jobba ända till 6 och när jag satte mig i bilen såg jag hur marknadsfolket packade ihop allt :( Såå tråkigt, så blev ingen höstmarknad för min del !!
Hem och bada, sedan fick jag en personlig stylist som sminkade och gjorde iordning mitt hår :D Sedan blev jag upphämtad av Simon och Andreas haha simon hade hittat sitt körkort i ett cornflakespaket ;) haha, men det var skoj !! Sedan åkte vi upp till Andreas på Normalm. Men först hälsade vi på hans granne som också hade fest. ( Elaka, dom plingade på grannens dörr och gömde sig och lämnade mig stående som en och annan strippa.) Eh eh eh, har ni fest eller pep jag fram ;) Pinsamt haha !!
Efter att vi hade livat upp stämningen hos grannen gick vi över till Andreas lägenhet, sååå fin !!! Där spelade vi guitarhero :D Jag ägde stort, avancerade till Medium men efter ett stort fjasko gick jag tillbaka till easy och ägde lite till !!  Efter ett tag gick vi och möte upp Viktor som underhöll oss med guitarr, denna gången äkta vara !! Sedan fick vi en lektion i hur man pratar med en tandläkare:

När ni kommer in till tandläkaren så vänta inte med att han propar in eran mun med bomull och skit, När ni sätter er i stolen så får ni hugga honom direkt, annars är ni chanslösa !! Haha, ;) ja alltid lär man sig nått nytt

Sedan åkte vi in till stan och gick in på harrys, mycket mening med bara en timme kvar :/ men gjorde några minuter på dansgolvet och sen blev det Campino där jag och viktor delade kebab. Sedan blev det hemmåtfärd. Fick med mig två snyggingar hem ;) ena fick soffan och andra fick soffkuddarna


Tråkigheter:
Att jag hade min vinterjackka hos mamma så fick ta min höstjacka. Kallt !!

Bråk:
inget !!

Saker som gick sönder/ borttappade:
Nä inget som jag har kommit på än

Roligt:
En kille på det lilla dansgolvet höll på med sin digitalkamera och stälde den på bordet och riktade den mot dansgolvet :S blev lite orolig vem av hos han ville filma, men det visade sig att han ville filma sig själv när han dansa runt på dansgolvet Hahahaa !!! Nä allvarligt rätt sorligt faktiskt

Fredagsmys

Så nu är jag lite gladare igen ;) Idag ska jag äta middag med Andrea !! Ska bli riktigt mysigt med massa go mat och dricka och film, kanske sex and the city, kommer aldrig tröttna !!! Nu ska jag och mamma iväg och handla

Jag gillar inte glass


Vad gör man om man är ledsen och inte gillar glass ?! Jo man köper sushi !!

Onsdag


Inte min dag idag !! Är lite nere just nu så ska försöka göra det bästa för att vända dagen. Ska åka och handla in mat med mamma och Emelie nu sen tänkte jag göra lite tea och sedan ska mysa framför TVn med mina favoritstrumpor !!

Festbilder


Festbilder från förr förra helgen :) Hos Therese

Dance with me


Började på en ny koreografi igår. Blir ännu en gastaltande koreografii !! Kommer nog bli äckligt bra ;)

Sötaste blandis




Sötare finns inte !! (L)

Nagelack

Köpte nagelack igår, ett svart, ett rosaglittrigt och ett knallrosa. Var tvungen att prova direkt när jag kom hem. Tog det knallrosa på naglarna och mina små tår fick det glittriga nagelacket:) Blev jättefint !!

Tapetsera

Funderar på att tapetsera om. I hallen funderar jag på en mörkare tapet med silver i och i vardagsrummet funderar jag på en turkos mönstrad tapet. Tror det hade passat jättebra :) Ska fundera lite på det iallafall !!

Klant

Igår innan jag gick ut åkte jag och min lillasyster till
knalleland. Höll mina bilnyklar i handen och sen när jag kom på att jag kunde fråga Emelie om hon kunde lägga dom i sin väska märkte jag att jag inte längre höll i dom !! Inte igen!! Gick in på H&M och frågade om dom hade fått in nyklar och det hade dom. Tack och lov !! trode vi skulle få gå hem haha !!


Efter det träffade jag Sam för en fika !! Hon har precis som Viktor börjat läsa på högskolan nu. Och hon har lovat att dra med mig nästa gång det blir fest ;) haha !! Berättade att hon hade hjälpt till att måla om hos en vän och då hade hon vilat på diskbänken, men sedan hade hon fastnat där.. haha Ja hon satt fast !!

Dagens äkligaste

När jag kom hem såg jag att det fanns en pizza i kylskåpet. Och nej det var inte från igår utan för två dagar sedan. Vad skulle jag ha gjort ?! slängt den ? ;) Usch får nästan ont i magen när jag tänker på det nu i efterhand haha

Medan jag väntar


Håller på att vänta på att min mobil ska laddas klart så att jag kan lägga in en bild på när jag och Sam fikade igår. Och medan jag väntar lägger jag in en bild på Ronja när jag följde med mamma och hämtade henne på dagis ! (brunhårig)

Mickes 20årsfest

Hade beslutsångest över var jag skulle åka. Antingen skulle jag till Micke eller så skulle jag Med Therese. Hade ju så sjukt skoj förra gången så ville verkligen dit. Men Micke hade ju fyllt 20 så Bestämde mig för att åka dit istället. Var riktigt skoj, men när viktor och Co kom blev det genast roligare !! Var jättelängesen jag var ute med Viktor så det var riktigt skoj !! Hade inte alls varit lika skoj om han inte hade varit med ;) På kvällen sov dom flesta över. Jag och Martin och Mickael hade tagit över Mickes föräldras säng men när John och jessica fick för sig att det fanns plats för fler bestämde jag mig att jag skulle försöka hitta en annan sovplats. Hitta en perfekt plats i vardagsrummet, och efter nån minut fick jag sällskap av John och vi kolla barnprogram hela natten haha, Det var faktiskt riktigt skoj !!



På morgonen såg allt annorlunda ut. Det låg öl, cider och spritflaskor överallt och jag fastnade i golvet när jag skulle ta ett glas vatten :/ Uscha.. Hjälpte till att städa upp lite och sen tog jag över Mickes säng och somnade medan alla kolla på Youtube. Sen blev det hämmåtfärd för allas del


Tråkigheter:
Igårs tråkighet var nog ett samtal jag fick på telefon :/ Och att jag inte hade laddat min mobil så att den dog innan kvällen var slut !!

Dricka:
cider, usch börjar bli så trött på det. Nästa gång blir det att kolla drinkrecept ;)

Bråk:
Tror inte det var något bråk :) haha, första gången !!

Saker som gick sönder/ borttappade:
Mickes Bandage försvann och en lampa gick sönder :(

Roliga komentarer:

"Minnet är inte vad det en gång var, eller det han nog aldrig varit !! Kommer inte ihåg kommentarerna från igår :)"

Hemsk gubbe mitt på vägen

Skulle hämta mamma innan var det några fulla som gick vid sidan av vägen och vände sig om när jag kom körande, Då gick eller vinglade en äldre, man typ 30, ut på vägen och skulle stanna mig. Jag blev jätteräd och istället för att bromsa så gasade jag ännu mer för att hinna åka förbi honom så jag svängde skarpt höger samtidigt som jag av ren rädsla trampade gasen i botten !! Och jag var bara några centimeter från att köra på honom !! Usch... Mitt hjärta har nog aldrig slagit så fort !! Blev så rädd !! Vad skulle han ut på vägen och göra. Idiot !!!


Vad ska man göra om man sitter själv i en bil och ser ett gäng vid sidan av vägen och en vinglar ut och försöker ställa sig i vägen ?! Stannar man ? Gasar man (som jag råkade göra) ? Jag kunde ju verkligen ha kört på honom !! Men Jag hade nog samtidigt inte kunnat stanna så mitt i natten för att ett gäng föröker stoppa mig !! Hoppas jag aldrig är med om nått sånt igen.

Cafe viskan

Måste ha varit ett tag sen jag fikade nu eftersom jag fick en chock när jag och viktor klev in på cafe viskan.  Dom har gjort om och byggt ut. Har ju varit där när dom har grejat men nu har dom öppnat upp jättemycket och det blev jättebra. Blev jätte inspererad av att tapetsera när jag såg deras nya tapet !! Jag och Viktor tog varsin Tea som vi båda var tvungen att vänta med att dricka upp, var så otroligt varmt !! Väntar alltid i minst 10 min innan jag kan börja dricka. Var så längesen jag träffa viktor och blir alltid så glad när han ringer :)

Lager i gällstad

Idag åkte jag och mamma till Lager 157. Hittade lite kläder men som vanligt la jag ifrån mig näst intill allt när jag provade det. Och det slutade med att jag köpte en vanlig vit T-shirt. Men funderade jättemycket på en randig halsduk  och en oversize mössa och en svart halsduk från Frank Dandy. Efter hård shopping fikade och åt vi på cafét. Jag tog en sallad med Fetaost, oliver och soltorkade tomater och en chokladboll ;) mmm, gott gott !!






Barbershop

Igår var jag och klippte mig på Barbershop B2. Viste inte riktigt hur jag ville ha håret men jag ville ha lite förändring iallafall. Så från Jämnlångt fick jag lite frisyr igen :D blev jättenöjd !! Blev klippt av Janne och kan verkligen rekomendera honom !! Och kosta bara 350 :-


FÖRE                                                        EFTER

Tacokväll


Bjöd över mamma, Emelie Markus och  Ronja häromdagen för en Tacoskväll hemma hos mig !!

Hjärtskärande


Idag lämnade jag lillasyster Ronja på dagis idag. Hon blev så ledsen när jag skulle gå !! Hon kramade mig hårt, och det verkligen kändes i hjärtat när jag skulle gå !! Uscha, det var verkligen jobbigt !!

Tråk...


Hur vet du att en bil kommer från Kina ?
Det är en rishög

Hur vet du att en bil kommer från Polen?
På lacken

Hur vet du att en bil kommer från Turkiet
På vindturkerutan
 

Bacon Delux ;)

Åt på Mcdonalds :) Prova den nya Bacon Delux eller va den nu hette. Den var jättegod !! Speciellt eftersom det var mycket sallad i. mums !! Kommer inte ha beslutsångest nästa gång jag äter där ;) Efter knalleland fick jag hjälp med min bildörr !! Såå snällt och nu går den att öppna igen :) Fick också känna mig som en MCbrud för en kort stund :D


 

Galgar till min garderob


Kan inte få nog av fina galgar till gardroben !! Älskar dom

Onsdag


Idag ska jag iväg till knalleland med mamma och Emelie

5 saker i min frys:

Hamburgare
Klyftpotatis
Baguetter
Glass

Is

5 saker i min garderob:
Kläder

Scarfs

Lakan

Strumpbyxor

Presentpapper

5 saker i min bil:

Rengöringsdukar

ICA kasse
CDskivor
Papper

Penna

5 saker i min handväska:

Mobil
Plånbok
Tuggummi

Läppbalsam

Massa kvitton

Min Frukost


Jag är inte så mycket för frukost men om jag ska äta frukost så ska det vara en riktigt god frukost !! Idag åt jag två frallor ett glas tea och ett glas Juice. Det är vad jag kallar frukost !!

Lasbilstur


Igår åkte jag med Jocke till Göteborg. Han körde lastbil med släp så det var skoj att åka med :) Han är riktigt koncentrerad när han äter sin lunch samtidigt som han pratar i telefon samtidigt som han kör !! Och ja jag har omaka strumpor, men båda är iallafall svarta ;) Det var ju som sagt min tvättdag igår ;)

DAGENS...

Vill ha:Iägg till mina skor, förstört för många skor.
Klädsel: Svarta mjukis och en t-shirt. Har varit en tvätt och städdag
Planer: Eftersom dagen är slut ska jag ta upp min tvätt och sedan krypa till kojs.
Låt: Rockstar med Nickelback
Händelse : Städat, handlat och tvättat
Ser fram emot: Morgondagen
Saknad: Min storasyster som är uppe i Östersund och Sara som är på korsika
Längtan: Till helgen !! :)
Dummaste: Jocke som skrämde mig i mörkret
Accessoar: Min Guess klocka som alltid sitter på handleden.
Roligaste: Jockes komentar när jag upptäkte att min skrivare var mörkblå istället för svart "Nej då, den är ljussvart!"
Köp: Pizza från Viking
Godis: Älskar godis, speciellt dom stora napparna som är rödsvarta :)
Humör: lite trött nu
Tips: Don't worry be happy ;)


Natti natt


Mitt nästa köp



Älskar mina fejk uggs från H&M 149:- Men trampar lite innåt så om jag inte vill att dom ska förstöras helt måste köpa ilägg snart !! Har förstört allt för många skor på det sättet !!

Jag i South Park :)

Hittade en sida där man kan göra sin egen South Park gubbe. Och här är jag! :)
Blev en bortskämd prinsessa ;)
Gör dig själv

Barnvakt


Är barnvakt till den här gosungen idag. Har ätit pizza och nu tittar vi på Mora Träsk. Sötaste bäbis systern någonsin

Storasyster och Lillasyster

MorronZoo på TVn

Idag vaknade jag med Rix MorronZoo. Första gången det sändes på TV och jag var tvungen att kolla. Dom har ju varit med mig i över ett år varje måndag när jag kört ut fruktkorgar. Det va skoj att se hur dom såg ut, men det slutade med att jag la tillbaka huvudet på kudden och somnade om :) Jag och Nolita tog en sovmorgon efter att ha tittat på MorronZoo i en halvtimme.

Förfest hos Therese

Åkte hem till Therese vid nio efter att ha bytt kläder ett antal gånger, Skin kjol, Jeans, T-shirt, klänning. det blev slutligen spetsklänningen. Läste en karta på Hitta.se så jag skulle eh... Hitta ;) Och det gjorde jag !! Där förfestade vi och den förfesten hade allt, Det djupa samtalet, musiken, lite dans, Partyhattar, Youtube, kärlek mellan man och Gosedjur ;) haha, underbart !! Påvägen ner mot stan var samtalsämnet Therese och hennes ben !!

På harrys var vi nere på dansgolvet non stop. Från att det inte fanns något folk i början på kvällen, tills helt knökat i mitten, tills tomt igen. Det kallar jag att Dansa bort sina cider ;)

Påvägen hem träffade jag Emelie på Mcdonalds, vi köpte en chawarma som vi delade på påvägen hem och när vi skilldes åt avslutade systrarna Fors kvällen med - Jag älskar dig imorgon !!

Lördag morgon

Var i stan med emelie och letade kläder till ikväll, hittade en vinterjacka och ett par vardagsskor istället :) Vet inte om jag ska ha kvar dom men köpte dom och ska prova dom hemma och så får jag se om jag ska ha kvar dom. Skorna var i en ljusare beige, och inte bruna som på bilden. Nu ska jag göra mig iordning för en kväll men Therese och Co. Ska bli riktigt skoj... Håller er uppdaterade


Godmorgon

Idag har jag lite ärenden som jag ska springa iväg och göra snart :) ska bara dra plattången genom håret och på med lite mascara. Igår var jag riktigt duktig, sorterade alla papper sen hade jag sortstädning, skurade till och med badkaret så duktig var jag. Tänkte på dom i Rent hus när jag stod där och skrubba hahah !!

Föresten har köpt världens finaste galjar till min garderob. Rosa med en rosett på !! Sötaste jag nånsin sett !! Så nu ska jag setta på hög musik och börja göra mig iordning. Hoppas ni har en bra dag !!

Nu har jag valt !

Äntligen har jag valt en ny mobil :) Blev en Sony Ericsson W760. Har precis suttit och kollat på två The hills avsnitt medan jag förde över alla nummer till min nya mobil. Såå jobbigt, vet att man kan kopiera över alla på sim-kortet men vet inte hur man gör så skicka över alla via bluetooth. Tog tid men nu har jag iallafall alla, eller a dom nummer jag behöver ;) på min mobil. Skönt att bli av med nummer som blond korthårig och bussen och andra kontakter som jag inte har en anning om hur dom har hamnat i min mobil !!

Miss och mrs nervös

Idag åkte jag och mamma för att besiktia bilen. Tog med mamma som stöd men hon var ju mer nervös än jag.
-Titta titta vad dom gör, det är nog nått fel dom har hittat där !! Ser du ?!
Mamma... Blev inte mindre nervös !! Men det var inget fel på den som tur va, förutom dörren som har gått i baklås härrom dan som ska fixas. Så det var inget mysitiskt fel som jag hade trot skulle dyka upp !! Så nu kan jag andas i ett år till ;)


Nu ska jag vara lite mer vuxen och gå igenom alla papper som just nu ligger och skräpar lite överallt :/ Tråkigt men måste ju göras. Ha en bra dag allihoppa

Ofrivilligt ledig

Kom till jobbet imorse. "Fick du inte mitt meddelande?" Skulle inte jobba idag och tack vare min mobil, som fungerar så bra fick jag aldrig det meddelandet.

Hade riktigt svårt att gå upp imorse med ! låg kvar i sängen tills det var en kvart kvar sedan stressade jag iväg till jobbet som jag inte skulle göra .. Ursäkta men muppar !! Jaja, så skönt att jag har ett annat jobb nu och får njuta av min lediga dag och skönt att inte behöva köra ut frukt i detta ris vädret !!

Fest med Nickes bror

Har inte varit människa på hela dagen. Har tillbringat min dagen i min säng med en röd hink på golvet  Inte speciellt trevlig. Men nu mår jag mycket bättre, Emelie var här och lämnade mat som mamma hade gjort och sedan pressade hon några apelsiner. Har jag världens bästa lillasyster eller vad !!

Igår åkte jag och Nicklas iväg till tullen för att förfesta med hans omtalade bror och hans galna vänner. Det var jätteskoj och dom var galna men på ett bra och roligt sett. Kom dit rätt sent så stannade inte länge föränn vi åkte ner till stan och till Harrys. Så drack snabbt upp mina cider  kanske inte det bästa jag kunde ha gjort !! Men hade riktigt skoj. Efter stägning fick jag lite hjälp av Nicke. Stackarn, inte första gången han hjälper mig när fötterna blivit vingliga !! Gullunge !!

Tråkigheter:
Dagen efter kommer aldrig bli mitt lyckligaste minne

Dricka:
Drack alldeles för fort :/ men sånt lär man sig på !

Bråk:
Inget bråk :)

Bortappade saker:
Undra vart mitt legg är ?!


Roliga komentarer:
Konstigt, kommer inte ihåg om någon sa nått roligt.  Konstígt


Dagens inköp




Hämta lillasyster


Nu ska jag åka och hämta min lillasyster på dagis !!

Spöken

Igår på jobbet satt vi och pratade om spöken. Eva berättade att hon inte brukar känna sig ensam när hon är själv. Det brukar kännas som någon står och vakar över henne, fast på ett bra sett !! Själv tyckte jag ändå det känndes läskligt !! Jag får alltid fnatt om jag kommer att tänka på spöken när jag är själv. Som när jag var liten och fick för mig att det var någon under min säng. Då tog jag alltid världens sats och hoppade från ena sidan av rummet och upp i sängen för att inte någon skulle kuna ta tag i mina fötter på vägen haha ;) Och det kanske fortfarande finns kvar lite i mig. Igår när jag skulle hämta min tvätt i tvättstugan blev jag jätterädd uton någon som helst anledning. Ryckte ner min tvätt och städade tvättstugan på 2sekunder sedan for jag upp till min lägenhet och låste dörren. Det måste ha sett väldigt roligt ut !!!

Möte på jobbet

Nu har vi haft möte på jobbet. Det gick bra och vi gick igenom allt som ska göras. Det känns bra att äntligen komma igång och jobba varje dag nu !! Det är så skoj att tjejerna som oxå jobbar där är så olika. Det är därför vi fick jobbet just pågrund av våra olikheter och vi drar olika målgrupper till butiken. Det var väldigt intressant och tydligen så var min målgrupp studenter ;) haha.. fråga mig inte varför !!


Idag har jag fått mina bruna linser som jag beställde, det gick väldigt fort !! beställde dom i måndags och idag fick jag dom på posten och jag ÄLSKAR dom !! Kommer annvända sönder dom !! Önskar att jag hade bruna ögon. Såå fint !!

Nu ska jag äta godis och kolla film !!

Måste byta älskling

Måste verkligen köpa en ny mobil snart !! Vill bara hitta nån som är lika fin som min nuvarande. Har hittat två som är fina, SonyEricsson W910i och SonyEricsson S500i. Men tycker inte alls dom är lika fina som min Nokia 7373 !! Det är verkligen min älskling och den kommer bli svår att ersätta men måste köpa en ny för den har tappats några för många gånger nu :( Hjälp, vilken mobil ska jag välja. Finns så många att välja mellan men har ändå inte hittat den rätta än !!!

Lite smått panik

Idag fick jag stå själv i kassan. Det gick bra men fick lite panik när kassan låste och lösenordet jag fick inte fungerade. Panik !! Som tur var var det inga kunder i butiken. Men ändå, fick lite smått panik eftersom ingen svarade när jag försökte ringa. Tillslut fick jag tag i Michaela som låg och sov. Förlåt !! men det visade sig att dom hade bytt lösenordet. Men som tur va löste det sig :)

Efter jobbet blev det pizza och MTVs all access och därefter ansiktsmask och nypressad juice och en lång dusch och nu ska jag krypa till kojs. Natti natt

Äntligen


Första gången på över en vecka jag hinner se The hills :)

ABC

A is for age: 21
B is for booze of choice: Cider
C is for career: Budbil och butik
D is for favourite dress: Den lilla svarta
E is for essential items to bring to a party: Bra humör
F is for favourite song at the moment: Rise to the occasion
G is for favourite game: Wii ;)
H is for home town: Borås
I is for instruments you play: pinnar :)
J is for jam or jelly you like: Smultron eller hallonsylt
K is for kids: Nej, men en bäbis lillasyster

L is for living arrangements: En etta
M is for mother's name: Marie

N is for name of your crush: Behåller det för mig !!
O is for overnight hospital stays: Inga
P is for phobias: Spindlar !!
Q is for quotes you like: Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone - just as wild - to run with.
R is for relationship that lasted the longest: Nästan 4år, mitt förra

T is for time you wake up: Olika beror på, men vid 9-10-tiden om jag är ledig
U is for umbrella: stort svart
V is for vegetables you love: Tomat
W is for weekend plans: Har inte tänkt så långt ännu, utgång eller jobb !
X is for x-rays you'vel had: 3
Y is for yummy food you make: Kyckling klyftpotatis och rödvinsås
Z is for zodiac sign: Kräftan

RSS 2.0