It felt so wrong. It felt so RIGHT

Nu bär det av till varberg över helgen! fredag till söndag. Ska bli riktigt underbart och vädret ska ju bli fantastiskt. Var det någon mer än jag som tyckte vädret var rubbat igår? Herregud var det regnade/haglade. Igår hade jag och O myskväll med pankakor med  sylt, grädde och glass och wallander film. Men en sak som va igår. Jag märkte att jag hade packat ner massa viktiga köks saker. Trodde jag att jag aldrig mer skulle laga mat i köket?! Stekspaden, alla skålar vispen... haha. Fick rota igenom några kartonger men jag hittade dom till sist.

 Ska fråga mamma om jag får ta med hennes kamera till varberg, för i såfall blir det lite kort därifrån här sen när jag kommer hem på söndag!! Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag iväg till knalleland enstund innan jag börjar.
Soo long borås be back on sunday

give me some pleasure

Tiden har gått fort!! och har inte gjort annat än att suttit vad datan haha!! Kollade massa bloggar och då går tiden så sjukt fort!! Idag ska jag åka iväg på massa ärenden på jobbat. Tycker det är skoj speciellt eftersom jag älskar att köra deras bilar.. tänk hög musik och nervevat!! Sommar!!

Almost lovers

kände mig lite småstressad tills för en minut sen. Trode jag började om en timme men såg nu att det inte är förrän om två!! Guu vad skönt och bara ta det lugnt en stund till!! Har ju tillochmed tid och skriva lite här.

Igår jobbade jag 12 till 8. Lagade en jättegod tacos inspererad mat hur gott som helst!! Sen när jag kom hem tog jag tag i berget av disk. Ush måste skaffa diskmaskin i nya lägenheten sen. sen fortsatte jag och packa. Visst det är fyra veckor kvar men det är skönt att få bort alla struntsaker och få allt som man ändå inte kommer att använda, nerpackat!!

Underbar låt:

I'm dancin' for my life

En snabbis här!!
Var ute och sprang igår.. och aj aj aj vad mina ben gör ont. Inte vaden utan på framsidan. Benhinneinflamation. Undra om man borde fortsätta att springa då? Får googla det sen så att det inte är farligt!! Men jag försöker springa på grus och gräs nu (vid sidan av gångbannan) sen så springer jag inte lika fort och så struntar jag i det sista varvet (som jag har envisats med att springa fullt ut utan att intervallspringa) Så jag hoppas att det blir bättre  av det!!

Nu ska jag iväg och jobba!! Mamma ska göra min lasange så ska jag över till henne och äta på lunch!! men nu ska jag ta en macka och sen åker jag iväg till jobbet!!

In case you didn't know I really care for you

Idag har jag jobbat, varit på vårmarknaden med Sam och Emma! Var riktigt mysigt och vädret blev ju riktigt bra!! Sen gick jag och emma till lekplatsen där vi möte viktor. Sen blev det hemmåtfärd för emma och jag slutade jobbet och åkte hem. Hamnade i säng och somnade direkt. Och vaknade av mobilen -Hej det är sara vad gör du? "-heej. eh eh jag kollar tv!!" haha, varför kan jag inte bara säga att jag sov hahaha!! Jaja, nu har jag varit hemma hos mamma enstund ska snart hem igen och sova för natten för imon ska jag jobba igen. Natti natt

should't have to give a reason why

I torsdags skulle jag till Ikea men hamnade inte längre än till Bollebygd. Lyckades plinga på fel hus men tur att det inte var någon hemma och efter en stund funderade jag..."hmm, det här är inte saras dörr" Några sekunder senare hör jag. (mjaau...Mjaauuuuu!) Jag går bort dit och där står saras katt och skriker på mig. Utanför saras hus!! Hahah... Tack bamse!!

Idag ska jag nog ner på vårmarknaden en stund! har inte varit på den på flera år. Känns som att det har varit samma saker hela tiden, men nu ska det bli riktigt skoj eftersom jag inte varit där på länge!!

Tvingade O att kolla på Twilight igår. Han gillade inte tanken...efter att jag sa att det var en thriller / (skulle aldrig sagt slash) romantisk film... Men han erkände lite svagt. Den var la okej! Jag tror han tyckte den var skit bra!!

Igår var det balen för två skolor. Kom och tänka på min egen bal! Var nära på att inte gå men ångrar mig inte en sekund över att jag gick. I had the time of my life!!

It's a love story


Kan inte leva livet genom att föröka ta på sig vad andra människor tänker eller känner. Det ända man kan veta är vad man själv tänker och känner.  Inte ta på sig någon annans glasögon utan se livet ur sitt eget sett. Och vet ni... Just nu älskar jag det jag ser!!

I have a dream

Ska iväg till och köpa en bäddmadrass strax. Är så trött på att jag alltid lyckas hamna i hålet!! Så nu måste jag ha en 180 madrass!!

I could do this all night long

Mysit det är att bara sitta och prata med syrran! ska strax iväg till stan nu men först måste jag hämta mitt legg som ligger i min bil som är kvar på jobbet. Sen blir det utgång! Ska bli riktigt skoj var längesen jag var ute med lillasyster nu!!

you are my heaven


Sitter och äter en morot hemma hos mamma. Har varit så sjukt trött idag. Har inte orkat göra någonting vettit alls!! Men måste iväg och handla så jag har frukost imorgon. Imorse när O skulle gå upp för att äta hörde jag att han öppnade kylen och sen suckade han djupt. Och jag tänkte -Kanske dags att handla mat? Men det är ioförsig bra för då kunde han lägga sig jämte mig en stund till. Så för mig var det bara bra. Men när han hade åkt och jag gick upp och kolla kylen så suckade jag med. Men jag tog igen det när jag åt på eest med Martin och Harri. Men skulle nog aldrig kunna slå deras rekord haha.. Ni är galna pojkar!!

I like you!


Igår blev galet! Var på inflyttningsfesten hos sandra!! Jättemysigt. Det bjöds på både mat och bål. En kille berättade att hans föräldrar hade skojat en midsommar att man hängde upp stygga barn i midsommarstången så han hade alltid varit rädd för den (stackarn) Och sen när han hade sett en bild på jesus på korset trodde han att det var en bild på gud som hade dött!! Stackars barn!!


Sen gick vi över till killarna där det alltid är party! Dom hade fått in några få möbler. Var sjukt längesen både jag och sara festade med dom!! Så det var riktigt skoj!! På kvällen öpptäkte jag att jag inte hade någon plånbok! aaaaah, varför!! Men som tur är kom vi in på både Tonic och vimel. Sen på McDonalds så hände något med en cheesburgare som får mig att må illa!! UUUsch!! Tänker glömma denna händelse!! Sen var det hemgång och av med skorna!


Nu är det matdax, kyckling i dijonsås och klyftpotatis!! mmmmm...Gott gott

Gimme them bright lights, long nights Party till the sun is rising


Ska iväg på en inflyttningsfest hos willys sandra nu!! Ska bli riktigt skoj har inte riktigt pratat med henne sedan vi försökte roa oss under självscanningen!! Plus så är det första gången jag går ut med sara nu sen hon kom hem från Alpe. Kommer bli en sjukt skoj kväll!!!!

I wanna kiss you, but I want it too much

Ibland kan jag vara så uppe i varv. Villja göra massa saker. Som att jag kan klämma in att hinna gå i tre affärer när jag har en kvart på mig istället för att kanske lugnt kolla i en. Ibland måste jag verkligen tänka mig för och ta det lugnt!! Inte bra att stressa så som jag gör! Så nu ska jag hem, greja iordning tända ljus och dricka te...(sen har jag snott med mig några tidningar utav mamma som jag ska bläddra lite i)

You opened my eyes

Är hemma på lunchen nu! Har fått låna deras bil eftersom jag ska hämta upp ett par skor på vägen tillbaka. Varför är det alltid så att när jag har kört deras bilar tycker jag att min rosa hyundai inte längre känns lika flashig!! haha, efter lägenheten så kommer jag att vilja ha en ny bil och jag vet precis vilken jag vill ha. En Peugeot 207 CC

please be gentle i'm still learning

Har börjat springa nu!! Mitt mål är att kunna springa i 40 min. O skrattade åt mig när jag berättade hur jag skulle göra. Jag ska springa en min gå nio. Springa en gå nio i 40 min. 3gånger i veckan. Nästa vecka springer jag två går åtta OSV Men det är lite skillnad på hans och min kondis. Han har spelat hocky hela sitt liv och jag har inte sprungit sedan högstadiet. Men målet är att jag ska kunna hålla hans tempo i 40 min!! Får se hur jag lyckas om 10 veckor!!

Well I didn't mean for this to go as far as it did



And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back, but I know you did

Have it your way

Igår var jag barnvakt två timmar. Gick med E till lekplatsen där det började spöregna!! Så vi sprang och tog skydd under ett cykelställ. Där berättade jag två historier, en om tre små grisar och en om guldlock! Tur att jag kan det där med historier haha!! Sen sprang vi hem och när jag var klar där gick Jag och lillasyster till knalleland blev en snabbis eftersom det regnade så mycket. Inga inköp, förutom våran 90 procentiga choklad. Tycker kanske att det var lite väl många procent kanske! Goare med 70-80!!

När jag kom hem hade jag inget att göra så fick jag ett samtal från Ahremark så vi åkte iväg i hans corvett. Herregud, det var ett under att vi inte blev stoppade haha!! Sen åkte vi till Fisken. Råkade visst väcka honom! Sen var det dags för mig att skynda mig att göra mig iordning. Så var tillbaka hos fisken vid nio. Var riktigt skoj där!! Mycket folk och en jättefin lägenhet och bra musik!! Senare kom Emelie dit! Är skoj att festa med syrran men blir ju såklart väldigt beskyddande. Är liksom inbyggt!!! Sen blev det lite serigöst prat med Mossberg. Förstår inte riktigt hur du tänker ibland!! men du är lite rolig...

Kvällens lärdom: Finns väldigt många skumma människor i borås, jag mötte nog dom flesta igår!

Kvällens klant: fisken spillde inte ut en drink utan två.. fast jag kanske är den klantiga i det fallet, för jag trampade i det inte en gång utan två!!

Låttext: eh eh lady gaga


Roliga komentarer: Men jag gillar ju dig, det är ju därför jag inte kan vara med dig. Du förstår jag har ett komlicerat känsloliv


Sötaste: Killarna har fått sina nya lya ovanför tellus nu!! Blir ju grannar snart!! dom sov där i sovsäckar igår hahah!! Såg väldigt mysigt ut!!

Idag har jag myst med O hela dagen. Vi gjorde iordning hemmagjorda pommes och stekte kyckling!! Söndagsmat!!! riktigt gott!! Nu är jag hemma och ska städa sen blir det filmkväll!!

Välkommen helg!

Its not gambling if you never loose

Sitter här på min lunch och äter pasta med pesto och kallrökt skinka och drömmer om min nya lägenhet!! Ligger på kvällarna och bläddrar i heminredningstidningar. Jag funderar iallafall på att försöka inreda med Vita färger, och valnötsmöbler och mycket grönt!! Tycker det är väldigt fint att matcha dom färgerna!! Jaja, nu ska jag snart iväg på massa ärenden med jobbet.


Fools rushing better slow down

Igår kom O äntligen hem från hemsedahl! Så klockan 12 åkte jag och hämtade honom. Han hade haft jätteskoj och hade massa att berätta! Vill också åka dit någon gång.. Fast är helt världelös på skidor men Afterskiin hade jag nog ägt på!!! Idag är det massa ärenden! Ska jobba färdigt sen blir det att kolla lägenheten och mäta upp den och ta lite kort sen efter det är det dans och sen ett samtal! Så nu ska jag iväg...ingen tid att förlora!!

I would walk a 1000 miles to be with you

Var kommer du ifrån? Karlstad
Heter? Elisabeth
Hur gammal är du? 21
Tycker du om någon just nu? Jaaa! Har massa människor som jag tycker jättemycket om!!
Jag samlar på? Cosmopolitan tidningar
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja det har jag
Har du sovit ensam inatt? Ja, det har varit jag och mina åtta kuddar inatt
Har du strumpor på dig nu? Nej.
Hur svarar du i telefon? I min mobil "Hallåå" och i hemtelefonen "Hej det är Lisa".
Vad ska du göra ikväll? Städa, fy vad tråkigt men måste!!
Vad ska du göra imorgon? Jobba och dansa
Var vill du bo när du blir stor? I en jättefin lägenhet centralt
Vad vill du bli när du blir stor? Framgångsrik! ;)
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar och vår.
Laddar du ner musik och filmer från internet? Vet inte riktigt hur man gör!
Bär du glasögon eller linser? Ibland
Har du piercing? Jaa
Öronen? Ett i varje öra.
Har du tatuering? Nej.
Vill du gifta dig? Någon gång.. Ja!
Vill du ha barn? Någon gång.. Ja!
Solar du ofta? Låg ute i solen hela dagen igår! Super härligt.
Är du bra på att laga mat? Ja faktiskt!
Gillar du att dansa? Oh yes!
Vilken är din favoritglass? Gillar inte glass men ibland kan det vara gott..Sandwich
Tror du på ett liv efter döden? Vet inte!
Är du morgon eller kvällsmänniska? Börjar bli mer morgon
Vilken ögonfärg har du? blåa.
Vilka hårfärger har du haft? Nu är jag brunett, men är egentligen blond!
Är du beroende av något? Google, youtube och godis.

You are my sunshine

Call on me

Nu har jag inge mobil...IGEN!! Hatar verkligen när detta händer. Är så beroende av min mobil så det kanske är nyttigt att ta en pause ifrån den kanske!! Men alla nummer... Störrande!! Nu ska jag iväg och lägga mig i solen och kolla gamla cosmopolitan tidningar med Emelie

RSS 2.0